ch
door cheburashka Mar 7, 2007 om 18:14
Voeding & gezondheid

Donkere halfkringen onder de ogen: wat doe je daarnaan?

Ik heb al een jaar lang donkere (bruin-blauwachtige) bijna halfkringen onder mijn ogen. Vroeger verdwenen deze na een vakantie, maar nu niet meer. Ik zie er altijd moe uit, zelfs als ik goed uitgeslapen ben en moet de vlakken wegcamufleren.


Is er misschien een middel, waarmee ik die donkere halfkringen kan laten verdwijnen of in ieder geval bleker kan maken, zodat ik niet steeds de camuflagestift hoef te gebruiken?


Alvast bedankt


 


 

935 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

lexus1979
door lexus1979 - Mar 7, 2007 om 18:18
13 Antwoorden / 2 Vragen
0

Kringen onder de ogen ontstaan door slaapgebrek en/of tekort aan vocht.


De huid onder je ogen is aanzienlijk dunner waardoor als men niet genoeg water drinkt of tekort slaapt de kringen ontstaan.


's ochtend een kwartiertje met twee (koude gebruikte) theezakjes op de ogen of watjes met rozenwater wil nog wel eens helpen.

libra15
door libra15 - Mar 7, 2007 om 21:31
116 Antwoorden / 6 Vragen
0

Een goede oogcreme wil ook nog wel eens helpen, omdat inderdaad de huid om de ogen heel dun en teer is. Ik zou, als ik u was, een schoonheidsspecialiste consulteren. Ik denk dat die wel raad weet.


Groet, libra.

ch
door cheburashka - Mar 8, 2007 om 22:17
6 Antwoorden / 8 Vragen
0

Bedankt voor jullie adviezen. Ik zal ze zeker uitproberen!


Groetjes,


Cheburashka


 


 

elenay
door elenay - Jul 26, 2007 om 17:10
1031 Antwoorden / 142 Vragen
0

cheburashka


Uit ervaring weet ik dat eye contour treatment anti-age een drainerende verzorging heeft voor de oogomtrek. De verzorging verbetert de celademhaling en de doorstroming rond de vermoeide ogen. Geen wallen meer dus en stevige huid en niet duur. Kijk op internet maar eens bij: Daniel Jouvance, je kunt ze bellen en dan krijg je net als ik gewoon de catalogus gratis thuis.


Het productnummer is 02296


Veel plezier ermee, groetjes Elena

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

S.
S.Lander - Aug 5, 2024 om 15:09
Winkels & webshops
Berkenbosch Mode

Berkenbosch Mode

Goedendag,

Ik heb bij een webshop winkel 3 jurkjes besteld. De jurkjes heb ik ontvangen. 2 van de 3 jurkjes wijken sterk af qua kleur en 1 jurkje is echt totaal een andere kleur. Namelijk zwart i.p.v. salie groen. Nu wil ik de jurkjes retourneren. Via de mail krijg ik antwoord dat ze de jurkjes niet terug willen nemen, want afgeprijsde artikelen nemen ze niet terug. Wel krijg een 25% ko ... Lees meer

Ed
Edith vL - Sep 17, 2024 om 10:26
Vrije tijd & tuin

Electrische fiets gewonnen; 11 maanden later nog niet in huis

Mijn man heeft medio oktober 2023 met een winactie van Esso een elektrische fiets van Bayck gewonnen. We zouden binnen 2 weken gebeld worden voor het maken van een afspraak om de fiets te leveren. Dit gebeurde niet. 
Nadien is meer dan eens contact geweest met Bayck en Esso. Er zijn zelfs 2 data geweest waarop ze de fiets zouden bezorgen, maar die afspraken zijn op het laatste moment afgezeg ... Lees meer

Wi
Wim-Bart - Sep 19, 2024 om 14:45
Computers & telefonie

Delta kabel wil niet opleveren terwijl buren al maanden Delta hebben

Gechte,

2,5 jaar geleden is de kogel door de kerk en krijgen we Delta Kabel in Vianen. Na de nodige hobbels is onze wijk een paar maanden geleden opgeleverd.

Nu was er bij de oplevering van mijn adres iets fout gegaan, geen licht in de kabel of zo iets, maar daar is een monteur voor langs geweest. En boel (Volgens Circet) netjes afgemeld op 22 juli.

Afijn een week ... Lees meer