mc
door mcvanstraeten Aug 12, 2011 om 15:20
Voeding & gezondheid

Inhoud echtscheidingsconvenant

Een goede vriendin van me ligt in scheiding, en ze is er helemaal door gebroken, dus probeer ik haar zoveel mogelijk te steunen. Zelf weet ik er alleen ook niet veel van af. Dus bij deze de vraag: wat moet een echtscheidingsconvenant allemaal inhouden? Heeft iemand een uitleg en voorbeeld?

526 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

rj
door rjw - Aug 12, 2011 om 15:23
3308 Antwoorden / 5 Vragen
0

Even googlen op "echtscheidingsconvenant" en je hebt zo een aantal voorbeelden gevonden. Dan is het alleen nog maar een kwestie van (gezamenlijk) invullen en het eens worden over de inhoud..... Wel goed lezen natuurlijk want er kunnen in de voorbeelden delen staan die jouw vriendin en man anders willen regelen natuurlijk.

th
door theo-de-vries - Aug 15, 2011 om 11:39
3 Antwoorden / 2 Vragen
0

Je vriendin en haar man zullen natuurlijk zelf de afspraken moeten maken en daarbij alles op hun persoonlijke situatie moeten aanpassen. Maar dit artikel over het echtscheidingsconvenant met een uitleg en voorbeelden kan daar hopelijk helpen. Heel veel sterkte!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

He

Heeft iemand ervaring met een aanvraag gehandicaptenparkeerkaart bij Argonaut?

Heb op 27 mei j.l. een aanvraag ingediendt voor een gehandicaptenparkeerkaart. Tot op op heden geen enkele reactie van Argonaut. Er over gebeld, maar je wordt er niets wijzer van.

Met vriendelijke groet

Herman van der Poort Lees meer

Lo
Lodep - Jul 1, 2024 om 14:07
Huishouden & energie

Airco unit defect binnen garantie periode, onderdelen levering duurt lang

Bijna twee jaar geleden heb ik een airco set gekocht. Recentelijk is gebleken dat de buiten unit defect is. Deze heb ik terug gebracht naar waar ik heb gekocht heb, waar na twee weken de bevestiging kwam dat deze inderdaad twee defecte printplaten en een defecte compressor pomp had.
Toen kwam het slechte nieuws; de onderdelen bleken (erg) lange levertijd te hebben, weken tot waarschijnlijk m ... Lees meer

Be
Bereket - Jun 20, 2024 om 12:19
Vakantie & reizen

Ik wil graag weten of er meer klachten zijn over Canal Digitaal

Hallo ik heb een flex abonnement bij Canal Digitaal. Nu hebben zij in mei bij de Astra Sateliet de transponders veranderd waardoor ik geen ontvangt meer heb. Om weer via de sateliet te kunnen kijken moet eerst de software geupt-date worden via de dealer. Ik heb extra kosten moeten maken om tijdens de vakantie TV te kunnen kijken. Nu krijg ik wel een maand extra voor mijn flex abonnement maar mijn ... Lees meer