greanwitch
door greanwitch Dec 1, 2006 om 22:00
Voeding & gezondheid

Lelijk resultaat liposuctie

Bij de kliniek noemden ze het een liposculptuurbehandeling, omdat dat met dunnere naalden gepaard ging. Ik heb 2 kg vet weg laten zuigen bij mijn buik en maag, maar omdat ik veel bloedcellen tussen mijn vetcellen had, bleef de behandeling niet ongevoelig. Er is toen de maximale verdoving gebruikt; een vloeistof die tevens het vet vloeibaar maakte. De behandeling is vroegtijdig gestopt omdat ik pijn leed. Na de behandeling bleek dat de vloeistof die nog in mijn buik zat, naar beneden is gezakt en nu loop ik rond met een zwemband boven mijn navel. Ik heb de kliniek gemaild (bellen durfde ik niet), maar nooit een reactie terug ontvangen. Ik kan het natuurlijk schudden, maar toch probeer ik via deze weg reacties te ontvangen van mensen die hetzelfde hebben meegemaakt. Wat heeft u ondernomen?

2569 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Dec 1, 2006 om 22:31
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Misschien is het verstandig om andere arts te raadplegen, en bij eventuele tekort koming van de kliniek een klacht in te dienen.

ve
door verwijderd - Dec 2, 2006 om 11:42
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hier is naar mijn mening sprake van een of pech of een medische fout. Ik weet niet hoe jou contact is met je huisarts, maar ik zou met hem/haar jou probleem voorleggen en de plek laten zien. Misschien is het iets wat uit zichzelf verdwijnt maar ik kan me ook nog voorstellen dat het allemaal nog erger wordt met inkapseling enz. enz. Je moet er echt direkt werk van maken, voordat je je rechten verspeelt of voordat artsen alleen nog maar kunnen zeggen: mevrouw waarom bent u niet eerder gekomen. Alleen moet je de zin "ik kan het natuurlijk schudden" uit je hoofd zetten. Natuurlijk kun jij geholpen worden, natuurlijk heb jij recht op een goede behandeling.


Dus raap alle moed bijeen. Ga eerst naar je huisarts. Je hebt alleen maar te winnen en niets te verliezen. STERKTE!


ps Als je schriftelijk wilt klagen NOOIT per e-mail of telefoon maar altijd schriftelijk (kopie maken van de brief) en als het heel belangrijk is een aangetekende brief sturen dan heb jij bewijs dat de brief is ontvangen. Men kan dan niets of niemand de schuld geven dat ze van niets weten.


 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

su
susaneggen - Oct 1, 2024 om 12:02
Vakantie & reizen

AirBNB

Ik heb een boeking gemaakt via AIRBNB, die moet je vervolgens meteen betalen anders vervalt de boeking.
De knop van het betalen deed het niet. En daarom heb ik handmatig geld overgemaakt naar AIRBNB.
Ik heb een boekingsnummer en ik heb een rekeningnummer van hen.

Echter doordat de betaalknop niet is gebruikt is de boeking geannuleerd. Zij hebben mijn geld niet op de correcte m ... Lees meer

MartinnitraM
MartinnitraM - Oct 2, 2024 om 15:17
Huishouden & energie

Ben ik verplicht mee te doen aan steekproef Enexis gasmeter?

Een onduidelijke brief gekregen van Enexis om mee te doen aan een steekproef. Deze steekproef stelt vast of mijn gasmeter betrouwbaar meet. Ben ik verplicht daar aan mee te doen en een hele middag thuis te moeten wachten op een monteur van weer een ander bedrijf ? Dus een vrije dag te moeten opnemen hiervoor ? Lees meer

Ma
Marleen Robben - Sep 30, 2024 om 20:49
Winkels & webshops
Ski jas is ingescheurd,

Ski jas is ingescheurd,

Mijn kleindochter heeft een ski jas van het merk Burton, het stof is ingescheurd,( niet bij een naad, )
ze is terug geweest in de winkel, die hebben contact gehad met de leverancier,
maar die wil niets vergoeden, 
de winkel heeft nu mede gedeeld, dat zij het mag laten maken en zij dat dan terug aan haar betalen.
maar daar is niets aan te repareren, de stof is ingescheurd.  w ... Lees meer