al
door alicevandeberg Apr 8, 2013 om 12:03
Voeding & gezondheid

Naar welke opticien moet ik gaan?

Ik loop nu al twee jaar bij een opticien ben ook al bij een oogarts geweest heb een bril maar mijn zicht is nog steeds slecht.Als de zon schijnt of als het licht fel is zie ik onscherp.TV kijken overdag of nu de dagen lengen is een ramp ook achter de computer dan moet ik het felle licht met mijn handen afschermen.mijn vraag naar welke opticien moet ik nu gaanwant ik zou graag een zonnebril opsterkte hebben en een goede oog meting .de opticien waar ik nu al twee jaar bij ben is specsavers.wie kan mij raad geven

2584 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

mi
door miepje58 - Apr 8, 2013 om 13:12
208 Antwoorden / 6 Vragen
0

Ik zou teruggaan naar een goede oogarts. Specsavers is leuk voor een goedkoop montuurtje met enkelvoudige glazen maar niet voor gecompliceerder werk. Als je specifiek last hebt van slecht zicht bij meer licht moet je écht naar een oogarts!
Mocht het voor je te doen zijn qua reizen: ik heb heel goede ervaringen in het Oogziekenhuis Rotterdam en bij het Elckerliek Ziekenhuis in Helmond.

sjjoppy
door sjjoppy - Apr 8, 2013 om 13:13
7256 Antwoorden / 3 Vragen
0

Hallo alicevandeberg,
het zou het beste zijn als u nog eens naar de oogarts gaat voor een oogmeting en goede raad.
Vr. gr. sjoppie.

tot15karakters
door tot15karakters - Apr 8, 2013 om 13:29
2189 Antwoorden / 14 Vragen
0

Als je bril goed op sterkte is maar het daglicht teveel is kun je bij sommige DA drogisten je bril laten opmeten en daar een enkelvoudige of varifocus zonnebril op sterkte voor een redelijke prijs laten maken.

Maar welke aanbieder... Hans Anders, ik woon vlakbij een winkel die ik maar matig vind, maar zijn dochter heeft 15 km verder een prima winkel waar ik wel tevreden ben.
Dus ongeacht de naam, bij elke grote keten zitten dus matige en goede vestigingen.

Duur of goedkoop hoeft niets uit te maken, het gaat er vooral om wie de meting doet en hoe deskundig het personeel is.
Wel zal Specsavers meestal beter zijn dan Hans Anders maar ook daar zitten dus verschillen tussen.

Een oogarts betekend wel meestal Eigen risico betalen, dus die €350,- word gedeeltelijk gebruikt, en ik weet niet wat dat gaat kosten.
Wel kun je met het recept van een Oogarts zowel gewone als zonnebril bij DA drogist laten maken.
Die bestellen dan deze en alleen de oren op maat buigen, verder doen ze nauwelijks iets.
Maar je hebt dan voor zeer lage prijzen wel een bril, zowel gewone als zonnebril.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Lo
Lodep - Jul 1, 2024 om 14:07
Huishouden & energie

Airco unit defect binnen garantie periode, onderdelen levering duurt lang

Bijna twee jaar geleden heb ik een airco set gekocht. Recentelijk is gebleken dat de buiten unit defect is. Deze heb ik terug gebracht naar waar ik heb gekocht heb, waar na twee weken de bevestiging kwam dat deze inderdaad twee defecte printplaten en een defecte compressor pomp had.
Toen kwam het slechte nieuws; de onderdelen bleken (erg) lange levertijd te hebben, weken tot waarschijnlijk m ... Lees meer

Be
Bereket - Jun 20, 2024 om 12:19
Vakantie & reizen

Ik wil graag weten of er meer klachten zijn over Canal Digitaal

Hallo ik heb een flex abonnement bij Canal Digitaal. Nu hebben zij in mei bij de Astra Sateliet de transponders veranderd waardoor ik geen ontvangt meer heb. Om weer via de sateliet te kunnen kijken moet eerst de software geupt-date worden via de dealer. Ik heb extra kosten moeten maken om tijdens de vakantie TV te kunnen kijken. Nu krijg ik wel een maand extra voor mijn flex abonnement maar mijn ... Lees meer

He

Heeft iemand ervaring met een aanvraag gehandicaptenparkeerkaart bij Argonaut?

Heb op 27 mei j.l. een aanvraag ingediendt voor een gehandicaptenparkeerkaart. Tot op op heden geen enkele reactie van Argonaut. Er over gebeld, maar je wordt er niets wijzer van.

Met vriendelijke groet

Herman van der Poort Lees meer