ko
door kokkie l Jan 9, 2012 om 11:42
Voeding & gezondheid

Op zoek naar cupjes Balance 0%

Sinds jaar en dag gebruik ik Balance cupjes koffielmelk 0% vet van het merk Friesche Vlag. Bij mij in de buurt kan ik ze nergens meer kopen. De fabrikant heeft geen overzicht van winkels die dit produkt in de verkoop hebben.
Wie heeft deze cupjes nog wel ergens in een winkel gezien?
Het liefst in de zaanstreek, waar ik woon.
Ik ben vandaag lid geworden, vanwege deze vraag. Maar ik denk dat het me net zo vergaat als velen: één keer geregistreerd zal ik wel aktief worden.
Iedereen plezier en profijt van deze site, waar ik overigens al een tijdje met plezier de nieuwsbrief van lees.

722 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tenormin
door tenormin - Jan 9, 2012 om 12:46
16877 Antwoorden / 108 Vragen
0

kokkie l, je zult zelf al naar de site van Friesche Vlag zijn gegaan, maar de balance 0% cups staan er niet (meer) bij; wel de halfvolle en de volle. Neem dus aan dat ze uit het assortiment verdwenen zijn.

ko
door kokkie l - Jan 9, 2012 om 12:59
3 Antwoorden / 1 Vragen
0

wow, wat leuk, mijn eerste antwoord.
Hallo tenormin en anderen.
Op de website staan de cupjes het nog wel: http://www.frieschevlag.nl/indekoffie/#/in+de+koffie/Balance/
Navraag bij de klantenservice aldaar gaf mij het antwoord, dat zij geen zicht hebben op de retail, omdat zij via inkooporganisaties leveren.
Antwoord van de betreffende supermarkt hoofdkantoor bij mij in de buurt (deka) was, dat ze het uit het assortiment hebben gehaald. Maar aangezien ze bij de fabrikant niet zeggen dat ze het uit het assortiment hebben gehaald, moeten ze toch nog ergens te koop zijn ???
Ik wacht nieuwsgierig af.

vladja
door vladja - Jan 9, 2012 om 13:06
8293 Antwoorden / 27 Vragen
0

[quote=tenormin schreef op maandag 9 jan 2012, 12:46]kokkie l, je zult zelf al naar de site van Friesche Vlag zijn gegaan, maar de balance 0% cups staan er niet (meer) bij; wel de halfvolle en de volle. Neem dus aan dat ze uit het assortiment verdwenen zijn.

Kijk hier.... Friesche Vlag heeft het nog steeds op de site staan. Het zal daarom nog wel in het assortiment zitten.

Vladja



tenormin
door tenormin - Jan 9, 2012 om 13:47
16877 Antwoorden / 108 Vragen
0

ja klopt, kokkie l, had voor je gebeld maar kreeg zelfde antwoord. Formulier op site (die Vladja verwees) even ingevuld. Kan ook best zo zijn dat jouw super ze uit het assortiment hebben gehaald, dus niet Friesche Vlag. Ik had andere site van Friesche Vlag en daar stonden de, zoals al vermeld, alleen de halfvolle en de volle nog op. Efkens afwachten; probeer in de tussentijd andere supermarkten, ff shoppen, hé?

tenormin
door tenormin - Jan 10, 2012 om 15:07
16877 Antwoorden / 108 Vragen
0

kokki l, kreeg juist bericht van Friesche Vlag/Campina dat zij geen overzicht hebben waar het verkocht wordt omdat ze aan inkooporganisaties leveren zoals jezelf al stelt. Dus jouw super heeft ze er waarschijnlijk uitgekieperd. Vanmorgen in mijn supermarkt gekeken, de PLUS, die hadden ze wel, dus er moeten gewoon andere supers zijn die ze ook gewoon verkopen.

spooky01
door spooky01 - Jan 10, 2012 om 15:25
418 Antwoorden / 56 Vragen
0

Ik zou het proberen bij de AH XL op de vermiljoenweg, die heeft een groot assortiment.

ko
door kokkie l - Jan 12, 2012 om 11:21
3 Antwoorden / 1 Vragen
0

Beste mensen,
Allemaal bedankt voor het meedenken en meezoeken.
Inderdaad hebben de XL winkels ze wel, bleek toen ik die winkel rechtstreeks belde. Jammer dat ik dat na een week nog geen antwoord heb via de klantenservice mail van deze grutter. Dat is even fietsen en 5 andere van die keten langs, maar dat is wel lekker met dit weer.
Uiteindelijk kreeg ik van Campina vandaag een antwoord in welke supermarkten ze te koop zijn. De Plus stond daar niet bij, maar het stimuleert me wel om de trein te pakken naar deze leuke stad. Niet voor het koetje kopen, maar de melk.
Nogmaals bedankt, en ik ben erg blij met deze site van Vara Kassa.
Fijne dagen, Kokkie L

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Tetiana
Tetiana - Jun 26, 2024 om 09:51
Geldzaken & recht

Schadevergoeding voor Oekrainers

Als een Oekraïner materiële schade heeft geleden nadat hij is aangevallen door een onbekende persoon, is het dan mogelijk om via een verzekeringsmaatschappij een vergoeding voor de veroorzaakte schade te krijgen? RMO dekt dergelijke gevallen niet. Lees meer

Ma
Maximaal70 - Jun 26, 2024 om 12:15
Huishouden & energie

Portaal vernieuwt de ene badkamer wel en de andere niet. even oud, even slecht

Wij zien in onze wijk met Portaal sociale huurhuizen dat er rare verschillen worden gemaakt in het vernieuwen van de oude, schimmelige badkamers. Er is een schimmige selectie gaande waar we de vingers niet achter krijgen. Hetzelfde geldt voor de even oude keukens. Mag dat zomaar? 


Lees meer

M
M Bourgondien - Jun 21, 2024 om 11:57
Auto & vervoer

Scootmobiel ellende

21-06-2024   Goede morgen   Wij mijn man en ik rijden beide een scootmobiel vanuit de gemeente Heiloo WMO op zich zijn wij er blij mee dat die mogelijkheid bestaat .   Ik rijd al 26 jaar en mijn man 11 jaar   in het verleden bij Hulpmiddelencentrum ook het een en ander meegemaakt 3x een wiel verloren onder het rijden (3 wieler) en dat de scootmobiel of bij het sturen naar links of naa ... Lees meer