zo
door zonnetje1958 Apr 28, 2005 om 17:31
Voeding & gezondheid

Sojamelk zonder toegevoegde suiker?



Weet iemand of er suikervrije sojamelk op de markt is en zo ja, van welk merk? Weet je misschien ook de prijs/prijzen? en waar het verkrijgbaar is? Ik ken alleen sojamelk van Alpro, maar daar zit toegevoegde suiker in. 

370 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Apr 28, 2005 om 17:35
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

dubbelpost

ve
door verwijderd - Apr 29, 2005 om 12:47
0 Antwoorden / 0 Vragen
0


<SCRIPT language=javascript>postamble();
Inderdaad per ongeluk dubbel geplaatst. Bij deze krijg ik een seintje als er een reactie komt, bij de andere was ik dat vergeten aan te klikken. Toch hoop ik op reacties.

ve
door verwijderd - Apr 29, 2005 om 12:59
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Kan gebeuren. Geen probleem. Ik zet het erbij in de hoop dat de mensen dan de andere vraag opzoeken en daar een antwoord bij zetten zodat de antwoorden niet verspreid over diverse topics worden gegeven. Dat is wel zo duidelijk. Groeten - E.

ve
door verwijderd - Apr 29, 2005 om 13:02
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo Zonnetje,


Ik weet niet waar het te krijgen is als suikervrij product, wellicht bij "De Tuinen" of bij en reformwinkel. Maar je kunt het ook zelf maken.


Voor 1 lietr melk heb je ca 120 gram sojabonen nodig, die je eerst wel een behoorlijke tijd moet weken in water (ca 15 uur). De bonen kneden en de vliezen wegspoelen met water. Je kunt de vliezen ook laten zitten, maar dan krijg je minder melk uit de bonen. Daarna breng je de bonen aan de kook, totdat het water enkele seconden kookt.


Vervolgens mix je deze geweekte bonen in ca 1 liter water. Een paar minuten goed doorroeren. Doe alles in een kaasdoek en zeef en pers de massa hierin uit. Vang de melk op in een pan. Breng dit weer aan de kook en laat ongeveer 10 minuten doorkoken. Afkoelen & klaar is je zelfgemaakte sojamelk. In de koelkast nog 3-4 dagen goed te houden.


Brynnar

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

q.
q.zonneveld - Jul 1, 2024 om 12:48
Elektronica & tv

Hoe zit het met terugleverkosten voor zonnenpanelen als de teruglevering regelmatig wordt geblokkeerd door overbelasting van het net?

Mijn omvormer valt regelmatig uit door overbelasting op het net. Dat scheelt wel 30% t.o.v. de situatie bij mijn vriendin die elders woonachtig is.(zonnenpanelen en installatie zijn identiek). De terugleverkosten zijn bij mij echter veel hoger dan bij haar , terwijl de opbrengst bij haar ruim 20% hoger is dan bij mij, omdat haar dak zuid-west is en bij mij zuid-oost.
, Lees meer

He

Heeft iemand ervaring met een aanvraag gehandicaptenparkeerkaart bij Argonaut?

Heb op 27 mei j.l. een aanvraag ingediendt voor een gehandicaptenparkeerkaart. Tot op op heden geen enkele reactie van Argonaut. Er over gebeld, maar je wordt er niets wijzer van.

Met vriendelijke groet

Herman van der Poort Lees meer

Lo
Lodep - Jul 1, 2024 om 14:07
Huishouden & energie

Airco unit defect binnen garantie periode, onderdelen levering duurt lang

Bijna twee jaar geleden heb ik een airco set gekocht. Recentelijk is gebleken dat de buiten unit defect is. Deze heb ik terug gebracht naar waar ik heb gekocht heb, waar na twee weken de bevestiging kwam dat deze inderdaad twee defecte printplaten en een defecte compressor pomp had.
Toen kwam het slechte nieuws; de onderdelen bleken (erg) lange levertijd te hebben, weken tot waarschijnlijk m ... Lees meer