wi
door willemjohan 12 nov. 2018 om 15:51
Voeding & gezondheid

UWV

Ik loop in de ww heb last van artrose en lage rug pijn meld me steeds ziek en het uwv meld mij beter, ben bij de rechter geweest geeft die de arts van het uwv gelijk omdat hij een expert is dan zeg ik volgens mij ben ik de expert want ik voel de pijn, krijg ik te horen ja als ik elke keer naar zo iemand moet luisteren en gelijk geven??? heb ook bij het Annatommie gelopen en die zeggen artrose van de knie of het komt uit de heupen maar ze kunnen dus niet zeggen hoeveel pijn ik heb, nou ik wel en veel uitval dit vertel je bij het uwv, maar die trekken hun eigen conclusie en luisteren niet naar mij en elke keer komen ze met het praatje wat de andere arts heeft verteld ook als ik zeg dat het erger word, Nu is mij altijd verteld dat een arts er voor ons zijn om ons beter te maken maar die (artsen) die zitten er voor het uwv niet voor mij, ja om mij verder de vernieling in te helpen mentaal of fysiek.
het kost mij elke keer als ik naar de rechter zou stappen 46 euro, wat niet help want de rechter geeft de (arts) van het uwv toch gelijk, elke keer naar een ziekenhuis te gaan kost mij elk jaar 385 euro waar moet ik die vandaan halen.

688 6 Rapporteer
door tijger1 - 12 nov. 2018 om 16:07
36848 Antwoorden / 21 Vragen
0

Maar als u al een paar keer naar de rechter bent geweest, houdt het op.

door edrick3 - 12 nov. 2018 om 16:17
26264 Antwoorden / 85 Vragen
1

elke keer naar een ziekenhuis te gaan kost mij elk jaar 385 euro
Je bedoelt je 'eigen bijdrage' naar ik aanneem. Dat geldt voor iedereen.
Krijg je geen zorgtoeslag?
En als er een uitspraak van een rechter ligt dan zul je het daarmee moeten doen.
Ter info: https://samenveerkrachtig.nl/hulpwijzer/wat-als-je-het-niet-eens-bent-met-de-beslissing-van-uwv/

door tijger1 12 nov. 2018 om 16:51
36848 Antwoorden / 21 Vragen

Eigen risico.

door sjoppie - 12 nov. 2018 om 16:52
3795 Antwoorden / 3 Vragen
1

Als uw huisarts u naar de specialist heeft doorverwezen dan krijgt de huisarts de bevindingen van die specialist, hiermee moet toch voldoende mee aangetoond kunnen worden hoe het er met u voorstaat?

door gerritaltena - 12 nov. 2018 om 16:55
8418 Antwoorden / 146 Vragen
0

Laat ik beginnen dat een verzekeringsarts geen arts is om u beter te maken. Verzekeringsartsen zijn er om advies te geven m.b.t. het al of niet voortzetten van uitkering. Zij zijn echter wel gebonden aan de artsencode.

M.b.t. u gangen naar de rechter? Heeft u met betrekking tot die procedures geen voor u ondersteunende informatie van uw huisarts en of specialist(en) gehad?
Zo die voor u positief zouden zijn zou de bestuursrechter mogelijk anders oordelen. Dat is kennelijk niet zo.

Ook: een verzekeringsarts bepaalt niet of en hoe vaak u naar een ziekenhuis moet en m.b.t. de kosten bedoelt u kennelijk reiskosten die u kunt opvoeren als fiscale aftrekpost hetgeen geld scheelt als u boven de drempel komt met uw ziektekosten etc. 
Het valt mij op dat u het niet heeft over uw uitkering en de gevolgen daarvoor. Die lijken mij veel relevanter als hier sprake is van afschatten van arbeidsongeschiktheid en dus minder uitkering.

door aurora1 - 12 nov. 2018 om 22:25
12960 Antwoorden / 6 Vragen
0

Dat moet iedereen aan eigen risico betalen en moet iedereen "ergens vandaan halen". Meestal door geld opzij te zetten,  her en der wat te bezuinigen (tips zijn op Internet te vinden), bezuinigen met benzine van uw oldtimer etc.

door panter22 - 14 nov. 2018 om 09:04
2006 Antwoorden / Vragen
0

Heb je een WIA- uitkering aangevraagd? 

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Re
Rebecca2 - 14 dec. 2018 om 17:50
Auto & vervoer

Kan ik iets doen?

Een tijdje geleden reed ik op de provinciale weg. Een vrachtwagen kwam mij tegemoet en op het moment dat hij passeerde viel er een kei ter grootte van je handpalm van de wagen. De container die hij vervoerde was open aan de bovenkant. Ik reed tachtig kilometer per uur dus het was een flinke klap toen die steen op mijn raam terrecht kwam. Er is een flinke barst uit/in mijn raam. De vrachtwagen reed ... Lees meer

G.
G. Berkers - 14 dec. 2018 om 17:41
Huishouden & energie

Voordeelcollectief.nl oplichting

Vandaag onduidelijk telefoongesprek gehad. Of ik wist dat ik veel geld kon besparen? Na wat gtegevens over en weer kreeg ik de tip om naar Eneco over te stappen. Ze vroegen mijn bankrekeningnummer, toen ging er een alarmbel rinkelen. Ik zou een mail krijgen die ik rustig door zou kunnen lezen. MAAR...... Ik moest eerst reageren op een SMS die me gestuurd was. Daar had ik geen zin meer in, want waa ... Lees meer

Mi
Middendoor - 14 dec. 2018 om 17:13
Geldzaken & recht

Busvervoer overeenkomst door vervoerder geannuleerd, recht op schadevergoeding?

Met een taxi/busvervoers bedrijf heb ik een week geleden een overeenkomst gesloten voor een groepsvervoer tijdens oudejaarsnacht. Deze boeking is per mail bevestigd en ook al gefactureerd. 
Bij het aangaan ben ik akkoord gegaan met de algemene voorwaarden van het bedrijf, deze zijn conform de algemene vervoer- en reisvoorwaarden van KNV busvervoer. Voorwaarden zijn op deze link te vinden. ... Lees meer