Je
door JeroenVermeer May 3, 2016 om 11:48
Voeding & gezondheid

Voorwaarden van cadeaubon gewijzigd en nu minder waard

Heb onlangs een bon gekrgen voor Spa Zuiver, een spa bij ons in de buurt. De bon geeft mij recht op toegang tot de spa, gebruik van badjas en handdoeken en een massage van 50 minuten. Na een poging om de bon te verzilveren gaf een collega aan dat de voorwaarden van de bon zijn veranderd! De bon (nu tevens tien euro duurder) geeft recht op toegang tot de spa, een kop koffie, en een massage van 50 minuten. De telefoniste gaf zeer klantonvriendelijk en geirriteerd aan dat zij het recht hebben de voorwaarden op elk moment te kunnen wijzigen en dat deze dan van toepassing zijn op alle reeds uitgegeven bonnen.
Nu kan dit toch niet de bedoeling zijn, dat zij A klanten voor een verwendag zo onvriendelijk helpen en B voorwaarden wijzigen van reeds uitgegegven bonnen? 
Iemand hier ervaring mee (bonnen algemeen waarvan de voorwaarden zijn gewijzigd of bonnen van Spa Zuiver)?

Bedankt!

1131 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tijger1
door tijger1 - May 3, 2016 om 12:33
42060 Antwoorden / 21 Vragen
0

Staat er op de bon waar u recht op hebt? Of staat er "verwendag"?

En wat bedoelt u met een poging tot verzilveren? Bent u nu geweest of niet.

Je
door JeroenVermeer - May 3, 2016 om 14:41
2 Antwoorden / 1 Vragen
0

Er staat op de bon dat deze het recht geeft op toegang tot de spa, gebruik van badjas en handdoeken en een massage van 50 minuten. Ben nog niet geweest, enkel geprobeerd een reservering te maken maar kom er nu dus achter dat zij de voorwaarden hebben gewijzigd
 

zoekster1
door zoekster1 - May 3, 2016 om 14:49
1583 Antwoorden / 3 Vragen
0

Dat kan natuurlijk niet zomaar, wat er is beloofd tijdens het aangaan van de overeenkomst moet ook worden waargemaakt. U heeft gewoon recht op gebruik badjas en handdoeken.

Spa Zuiver is dus niet erg zuiver. Ik snap dit soort klantonvriendelijkheid werkelijk niet. Wat kan het hun nou bommen dat u een badjas en handdoeken van ze leent? Zo'n dom bedrijf. Zelfs al maak je gebruik van de bon, je komt nooit meer terug en je gaat er ook niet bij vrienden en familie reclame voor maken.

Ga maar fliink rammelen op internet over deze club. Denk aan klacht.nl en klachtenkompas.nl

Dat krijg je nou van dat bonnengedoe. Hield het maar eens op!

edrick3
door edrick3 - May 3, 2016 om 15:07
27632 Antwoorden / 85 Vragen
0

Dat de Voorwaarden wijzigen is hun goed recht.
Dat je iets anders zou krijgen dan waarvoor er betaald is en wat op je bon staat niet.

Maar ..... voordat je hier komt klagen.... zou het eerst eens uitproberen!
Waarschijnlijk krijg je gewoon waar je recht op hebt en wat op je cadeaubon staat.

br
door brains2 - May 3, 2016 om 15:41
9 Antwoorden / Vragen
0

De reactie van de telefoniste geeft goed weer met wat voor bedrijf je hier te doen hebt. Meestal lost dat zichzelf op door een faillisement na bepaalde tijd. Een gekochte bon vertegenwoordigd geld en mag niet zomaar gewijzigd worden. Sauna moet nakomen wat op de bon staat of -als ze dat niet willen- het aankoopbedrag teruggeven. De wet is daar zéér duidelijk en expliciet over.

Ma
door Mat Matheij - May 3, 2016 om 17:38
986 Antwoorden / 3 Vragen
0

Van belang is of de door U geschetste voorwaarden van de SPA staan vermeld op de bon. Waar heeft U recht op en welke is de geldigheidsduur. Het kan niet zo zijn dat na uitgifte de voorwaarden voor reeds uitgegeven vouchers worden aangepast. Wel is het zaak te letten op de geldigheidsduur van het voucher. Uit ervaring blijkt dat deze soms te lang blijven liggen. Alsdan heeft U geen recht meer op 'verzilvering' en is de aanpassing naar de nieuwe prijs terecht. Mvrgr.

Je
door JeroenVermeer - May 4, 2016 om 11:31
2 Antwoorden / 1 Vragen
0

Allemaal erg bedankt voor de tips en het advies!
Gr, Jeroen

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

mimi40
mimi40 - Mar 20, 2023 om 15:58
Geldzaken & recht

Kalktabletten

Ik krijg op advies van mijn huisarts ook vitamine D voorgeschreven maar deze tabletten worden sinds 1 jan.  niet meer vergoed door mijn zorgverzekering CZ. Tot zover geen probleem want dan betaal ik zelf die € 29,46 voor 90 stuks. (Is voor 3 maanden) Tot mijn verbazing kreeg ik (voor het eerst dit jaar) een nota van mijn apotheek van € 40,09. Daarop staat het bedrag voor de tabletten van ... Lees meer

empee
empee - Mar 22, 2023 om 20:36
Garantie & verzekeringen

Dell.com haalt kapotte pc niet op

Op 9 november van vorig jaar heb ik een Dell Inspiron computer gekocht bij Dell. Die bleek stuk te zijn. Er is veel gebeld en overlegd, maar niemand kreeg de Dell aan de praat. Het was een "maandagmorgen-produkt" en ik kreeg een gloednieuwe. 
Die nieuwe doet het prima, maar de toezegging om de defecte Inspiron op te halen, is nog steeds niet nagekomen (sinds vorig jaar). Mijn dossier is gesl ... Lees meer

m.v
m.v - Mar 23, 2023 om 12:00
Geldzaken & recht

Via indeed is er geld afgescheven op mijn CC ik wil dit bedrag graat terug zien

Via indeed heb ik destijds voor mijn bedrijf waar ik werkte een vacature geplaatst, nu is er in feb (515 euro van mijn cc gehaald) terwijl indeed ook zag dat deze vacatures al heel lang niet meer open staan en zelf het bedrijf permantent gesloten is. hoe kan ik dit geld terug krijgen ? Lees meer