pergadoosje
door pergadoosje Jul 25, 2012 om 00:20
Voeding & gezondheid

Zoetstoffen

Ik ben allergisch voor en reageer daardoor behoorlijk heftig op ZOETSTOFFEN met (o.a migraine e.d) Nou zitten die krengen tegenwoordig, bijna overal in, zelfs in Tandpasta! Bij het boodschappen doen, kijk ik alle verpakkingen na!

Na Chemo en een paar dagen zonder "Speciale" mondspoeling en een behoorlijke angst voor de tandarts, heb ik geeen Hollywood smile meer! Nu vraag ik me al jaren af of er een tandpasta bestaat, waar geen zoetstof in zit, zoals sorbithol en co (E-950 ed )

1564 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Jul 25, 2012 om 00:40
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Google even op "tandpasta zonder zoetstoffen", dan vind u vanzelf de gewenste tandpasta. Echt heel makkelijk te vinden en ik heb geen zin om hier reclame te gaan maken. Overigens als u gewoon poetst met water komt u ook al een heel eind hoor. En als u het goed wilt aanpakken kunt u daarnaast ook nog flossen, stokeren en rageren. Dan is de tandarts heel blij met u!

ve
door verwijderd - Jul 25, 2012 om 08:31
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Bij een natuurwinkel moet het lukken, maar zelfd die winkels verkopen wel eens producten met kunstmatige zoetstoffen. Dus ook daar zelf goed de verpakking lezen. Wanhoop niet, want er zijn meer mensen met hetzelfde probleem.

ve
door verwijderd - Jul 25, 2012 om 09:32
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Een bezoek aan zowel de ( angst) tandarts en de mondhygienist kan uw glimlach weer stralend maken.

Na chemo is 2 jaarlijkse controle belangrijk volgens mijn tandarts.

U zou kunnen uitproberen of de volgende bewering klopt:
Tandpasta zelf blijkt niet echt noodzakelijk voor schone tanden. Droog poetsen is even effectief.
Bron: klik op Hier

ve
door verwijderd - Jul 25, 2012 om 11:36
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Kijk eens op een tube Parodontax. Dat spul is zo zout dat ik betwijfel of er zoetstoffen in zitten.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Josp003
Josp003 - Apr 29, 2024 om 19:04
Garantie & verzekeringen

Garantie voorwaarden

ik heb ca 2,5 jaar geleden een fornuis gekocht via een keukendealer. Deze heeft nooit de garantievoorwaarden aangeleverd en deze staan ook niet op zijn site. Ik hoorde alleen u hebt 5 jaar volledige garantie. Ook op de site van de producent/importeur is niets vinden  over garantievoorwaarden of over algemene verkoopvoorwaarden.
Nu was er deze week een monteur van de producent voor een repar ... Lees meer

Ni
Niet-op-vakantie - May 2, 2024 om 11:05
Vakantie & reizen

Mag corendon dit zomaar doen?

Goedemiddag,

Op 30 april boekten wij een last minute bij Corendon. We kozen een rondreis Spanje, last minute, met vertrekdatum 11 mei. Op 10 en 11 mei was de prijs van deze reis goedkoper: 446 euro pp maar vlucht vanaf Eindhoven. Geen vreemde prijs voor een last minute met 3* hotel (Logies) over 10 dagen, dachten wij. Met de koffers en alle andere extra kosten erbij kwamen we op een bed ... Lees meer

Kn
Knipperbolletje - May 1, 2024 om 14:09
Geldzaken & recht

ABP wil Partnerpensioen enkel registreren met Notariele samenlevingsakte.

In de pensioenwet staat dat je een Partnerpensioen kunt aanvragen als je -tenminste- 5 jaar, aantoonbaar, samenwoont.  Wij hebben ABP twee uittreksels uit het Bevolkingsregister gestuurd om aan te tonen dat wij al 19 jaar samenwonen maar zij verwerpen dit en schrijven "Om uw partner aan te melden heeft u een samenlevingscontract nodig."
Staan zij in hun 'recht'? Is het dus zo dat de reger ... Lees meer