ma
door mariavliem Jul 11, 2017 om 06:52
Winkels & webshops

H en M levert niet

14 dagen geleden bestelling geplaatst bij H en M. Volgende dag verzonden, nooit ontvangen door Post NL. Ik heb betaald. Stuur regelmatig emails, worden niet beantwoord, zelfs een brief gestuurd, geen antwoord. Tel. is niet te doen. Gisteren simpel bericht terug. Pakketje zou wel komen "ze zou voor me duimen"Dat is al. Ik wil mijn geld terug. Consumentenbond kreeg ook geen contact. Waarom doen ze zo moeilijk? Als je bestelt en betaalt, horen zij te leveren. Zo niet, dan geld terug. Dacht ik. Niet bij H en M. Gewoon niet reageren.

1979 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

marita5
door marita5 - Jul 11, 2017 om 07:06
11513 Antwoorden / 15 Vragen
1

Hallo MariaVliem , 

U bent niet de enige met dit probleem , het hele internet staat er vol mee , lees deze informatie eens door , klik op de rode regels.

https://kassa.vara.nl/gemist/nieuws/honderden-klachten-over-winkelketen-h-m 

Bekijk ook dit filmpje , 

https://kassa.vara.nl/media/372632 

Dien een klacht in bij Thuiswinkel.org .

https://www.thuiswinkel.org/consumenten/klacht-indienen/klachtenformulier

panter22
door panter22 - Jul 11, 2017 om 09:18
6599 Antwoorden / Vragen
0

Schijnt nogal een probleem te zijn met die H&M. Je mag ook betalen met een rekening bij de verzending.
Waarom heb je daar niet voor gekozen?
Heb je wel een track &trace nummer gekregen?

Cookies
door Cookies - Jul 11, 2017 om 09:46
13336 Antwoorden / 36 Vragen
3

De klachtenstroom is zo'n 5/6 maanden geleden al begonnen. Volgens H&M zijn er ict problemen. Zo langzamerhand wordt dit wel erg ongeloofwaardig en vraag ik me af of er niet heel wat anders aan de hand is, bijv. een dreigend faillissement.

Ik ga zo even mailen met Thuiswinkelwaarborg (waar ze bij zijn aangesloten) met de vraag hoe het kan dat H&M nog steeds hun certificaat mag voeren. Dat certificaat stelt dan maar weinig voor.

Je kunt je klacht zetten op https://www.klacht.nl/hm/ daar staan er al enkele honderden.

Dien zeker een klacht in bij Consuwijzer, hoe meer klachten daar binnen komen, hoe groter de kans dat de ACM gaat ingrijpen https://www.consuwijzer.nl/hoe-dien-ik-een-klacht-in

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Al
Alwin Stuit - Apr 26, 2024 om 09:37
Winkels & webshops

Charlie Temple komt afspraken niet na en laat niets van zich horen, ben niet dei

CharleyTemple nog actief? Komen hun verplichtingen niet na. Hoe zit dit vragen velen met mij zich af Lees meer

AHAZEL1955
AHAZEL1955 - Apr 25, 2024 om 14:53
Vakantie & reizen

Gevonden goederen terug zien te krijgen lukt maar niet

Ik ben een weekje op vakantie geweest in Spanje en heb daar een auto gehuurd bij Europcar. Je vliegt op Madrid (Barajas) en dan moet je een flink eind naar T1 lopen waar je Europcar ergens zult vinden.

De gehuurde auto bracht ik op 22 april 2024 terug, maar helaas heb ik mijn koker met zonnebril op sterkte in de auto laten liggen en ik kwam daar pas achter toen het te laat was om terug ... Lees meer

kasper1961
kasper1961 - Apr 24, 2024 om 15:33
Voeding & gezondheid

Zero sugar jumbo

tot mijn verbazing zit er gewoon suiker in de frisdrank van jumbo sinas zero sugar en cola zero sugar,vreem want op de etiket staat groot ..zero sugar.. dn mag je er van uit gaan dat er geen suiker in zit,dus al dietijd als suikerpatient ben ik dus misleid..mag dit zomaar suiker in frisdrank terwijl er zero sugar op staat. Lees meer