YD
door YDesmedt Apr 13, 2017 om 23:08
Winkels & webshops

Luxstyle

Ik heb vandaag ook een pakketje in de bus gehad en ben al de hele tijd aan het mailen met het bedrijf dat ik niets betaal van verzendinsgkosten maar dat ik het wel wil versturen. Dan vertellen ze mij dat dit op eigen risisco is en de kosten volledig in mijn handen liggen. Heb wel wat schrik om dit te doen? Hebben jullie het betaald of niet en wat zijn de gevolgen ? Laat het bedrijf jullie met rust of blijven ze aanmaningen sturen.

1327 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

fa
door familyman - Apr 13, 2017 om 23:11
888 Antwoorden / 1 Vragen
0

Toets in bij "Zoek een vraag" hierboven: "Luxstyle" en de toets "oke". En scroll naar beneden. Veel leesplezier.

tijger1
door tijger1 - Apr 13, 2017 om 23:25
42060 Antwoorden / 21 Vragen
0

Zeker ook op Facebook iets aangeklikt?

marita5
door marita5 - Apr 14, 2017 om 08:07
11569 Antwoorden / 15 Vragen
0

Hallo YDeSmedt , 

Heeft u niks besteld dan volledig negeren en niet betalen , Luxstyle moet schriftelijk bewijzen dat ze een overeenkomst met u hebben afgesloten , klik op de rode regels .

https://www.consuwijzer.nl/thema/ongevraagde-toezending 

https://www.consuwijzer.nl/thema/ongevraagde-vervolgzendingen-niet-besteld-geef-geen-geld 

Voorbeeldbrief ontkennen van tot standkoming van een overeenkomst , 

https://www.consuwijzer.nl/voorbeeldbrieven/ontkennen-van-overeenkomst/voorbeeldbrief-ontkennen-totstandkoming-overeenkomst

Krijgt u brieven van een incassobureau , laat u niet bang maken / of onder druk zetten , lees hier incassobureaus  "wat mogen ze wel en wat mogen ze niet " ( blauwe balk ) 

https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/14-11-2016/incassobureaus-1/

ne
door neodutchio - Apr 14, 2017 om 11:56
5191 Antwoorden / 12 Vragen
0

Hier aanmelden, een vraag intypen en de antwoorden bijhouden is makkelijker dan zelf rechtstreeks te zoeken?

hutch
door hutch - Apr 14, 2017 om 12:38
4517 Antwoorden / 29 Vragen
1

Jullie??

Helaas zijn er te veel die bij dit soort malafide ***'bedrijfjes' iets bestellen, dan wel een zogenaamd 'proefpakketje' aanvragen.

En nee, ik (en gelukkig velen met mij) doen geen zaken met malafide / onbetrouwbare 'bedrijfjes', die er dit soort (op criminele gelijkende) activiteiten op na houden. En ik voorspel u: als u dat flutpakketje niet aangetekend opstuurt, zal dit clubje u gaan mededelen dat zij uw pakketje niet (!) hebben ontvangen. Uiteraard zullen zij dat pakketje wel ontvangen, maar dat is dan weer de extra winst voor hen. Zo werken dit soort 'bedrijfjes' is de (gelezen) ervaring.

Veel sterkte toegewenst met dat clubje, en...... trap er nooit meer in!!

tijger1
door tijger1 - Apr 14, 2017 om 13:08
42060 Antwoorden / 21 Vragen
0

Zeker laat dat bedrijf mij met rust, want ik heb daar niets besteld en zou daar ook nooit iets bestellen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

M
M Bourgondien - Jun 21, 2024 om 11:57
Auto & vervoer

Scootmobiel ellende

21-06-2024   Goede morgen   Wij mijn man en ik rijden beide een scootmobiel vanuit de gemeente Heiloo WMO op zich zijn wij er blij mee dat die mogelijkheid bestaat .   Ik rijd al 26 jaar en mijn man 11 jaar   in het verleden bij Hulpmiddelencentrum ook het een en ander meegemaakt 3x een wiel verloren onder het rijden (3 wieler) en dat de scootmobiel of bij het sturen naar links of naa ... Lees meer

holiday
holiday - Jun 24, 2024 om 18:13
Vrije tijd & tuin
Hutson wesite zijn oplichters

Hutson wesite zijn oplichters

Hutson laat een filmpje zien op FaceBook en als je dan op bestellen drukt, kom je op hun website terecht en daar laten ze een op het eerste gezicht het zelfde product zien, maar dit blijkt een ander product te zijn met minder toepassingen en veel kleiner.
Als je daar over gaat klagen, dan zeggen ze dat het voldoet aan de gegevens op hun site, maar lang niet met de gegevens van het reclame fil ... Lees meer

Ma
Maximaal70 - Jun 26, 2024 om 12:15
Huishouden & energie

Portaal vernieuwt de ene badkamer wel en de andere niet. even oud, even slecht

Wij zien in onze wijk met Portaal sociale huurhuizen dat er rare verschillen worden gemaakt in het vernieuwen van de oude, schimmelige badkamers. Er is een schimmige selectie gaande waar we de vingers niet achter krijgen. Hetzelfde geldt voor de even oude keukens. Mag dat zomaar? 


Lees meer