de
door dekkertje Apr 13, 2007 om 17:21
Auto & vervoer

Aanbetaling gedaan op auto en geen auto

wij zouden vorigjaar een auto kopen in enschede. proefrid gemaakt de koop rond gemaakt er moesten nog een paar dingen aan gedaan worden dus werdt er een koopcontract opgemaakt en een aanbetaling gedaan van een x bedrag maar een paar dagen later doet de politie daar een inval vanwege kilometer froude. alle auto,s zijn in beslag genomen. behalfe die van ons want die was naar een ander bedrijf gegaan. om een aantal dingen temaken dus auto weg .gaat een tijd overheen . kijk ik laatst op markplaats zie ik gewoon de zelfde auto bij de zelfde garage tekoop staan watkan ik er aan wij hebben het koopcontract nog en we zijn er vandeweek zelf ook nog weest en hebben foto,s van de auto gemaakt . maar hoe nu verder.???

720 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

dirck
door dirck - Apr 13, 2007 om 17:32
3201 Antwoorden / 3 Vragen
0

En je hebt in die tussentijd niet 1 keer contact gehad met die garage???

Heb je naast het maken van foto's ook gesproken met de verkoper van die garage, dit kan ik namelijk helemaal niet terug vinden in je verhaal.





stacey
door stacey - Apr 13, 2007 om 17:44
10352 Antwoorden / 12 Vragen
0

Hoi,


Snap het ook niet helemaal, die van jouw was niet in beslag genomen en nu dus weer terug (gekomen) bij het bedrijf, dus waarom ben je de koop dan niet gewoon verder af gaan handelen.


Je had aanbetaald dus dan maak je toch een afspraak wanneer je hem haalt en betaald................wat is er afgesproken / gebeurd dan ?


Als jij nooit meer iets hebt laten horen zal verkoper hem op gegeven moment wel weer in de verkoop gooien ja, het is tenslotte geen stalling, hij wil ze kwijt.............


Of hebben ze je de auto geweigerd te verkopen toen je ervoor kwam?

grindweg
door grindweg - Apr 13, 2007 om 21:02
2308 Antwoorden / 28 Vragen
0

was het een aanbetaling of handgeld. wat waren debepalingen. stond er een tijd bij dagen of iets dergelijks handgeld betaald u om hem een zekere tijd vast te houden.is er van dit alles niets ga dan een vriend een proefrit laten maken als u begrijpt wat ik bedoel!!!!!

re
door renetjuh - Apr 17, 2007 om 15:45
6 Antwoorden / 1 Vragen
0

ik kan op de vraagsteller wel een aanvulling geven


dit autobedrijf is bezocht ivm kilometerfraude, op dat moment zijn alle auto's in beslag genomen en is de eigenaar en de verkoper in hechtenis gesteld, op dat moment is ook de site uit de lucht gegaan en waarschijnlijk ook de telefoonlijn . dus ik denk dat de vragen steller helemaal geen contact heeft kunnen opnemen met de eigenaar of verkoper tot aan nu toe want naar mijn weten is dit bedrijf nog niet zolang heropend

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

su
susaneggen - Oct 1, 2024 om 12:02
Vakantie & reizen

AirBNB

Ik heb een boeking gemaakt via AIRBNB, die moet je vervolgens meteen betalen anders vervalt de boeking.
De knop van het betalen deed het niet. En daarom heb ik handmatig geld overgemaakt naar AIRBNB.
Ik heb een boekingsnummer en ik heb een rekeningnummer van hen.

Echter doordat de betaalknop niet is gebruikt is de boeking geannuleerd. Zij hebben mijn geld niet op de correcte m ... Lees meer

MartinnitraM
MartinnitraM - Oct 2, 2024 om 15:17
Huishouden & energie

Ben ik verplicht mee te doen aan steekproef Enexis gasmeter?

Een onduidelijke brief gekregen van Enexis om mee te doen aan een steekproef. Deze steekproef stelt vast of mijn gasmeter betrouwbaar meet. Ben ik verplicht daar aan mee te doen en een hele middag thuis te moeten wachten op een monteur van weer een ander bedrijf ? Dus een vrije dag te moeten opnemen hiervoor ? Lees meer

Ma
Marleen Robben - Sep 30, 2024 om 20:49
Winkels & webshops
Ski jas is ingescheurd,

Ski jas is ingescheurd,

Mijn kleindochter heeft een ski jas van het merk Burton, het stof is ingescheurd,( niet bij een naad, )
ze is terug geweest in de winkel, die hebben contact gehad met de leverancier,
maar die wil niets vergoeden, 
de winkel heeft nu mede gedeeld, dat zij het mag laten maken en zij dat dan terug aan haar betalen.
maar daar is niets aan te repareren, de stof is ingescheurd.  w ... Lees meer