bu
door bunker May 10, 2007 om 22:01
Auto & vervoer

Auto naar garage

Mijn dochter heb vorig jaar haar volkswagenbus naar een garage gebracht.Enige tijd later kwam mijn dochter haar auto ophalen,en wat dacht je, hij was door de sloop opgehaald,geheel leeggeplukt?????Wat is hier aan te doen?groetjes bunker


 


 


 


 

643 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

labswans
door labswans - May 10, 2007 om 22:12
1918 Antwoorden / 10 Vragen
0

het is nu 10 mei 2007 en u klaagt over iets van vorig jaar....... bedenkt eens een serieuze vraag en kom dan later terug.


Waarschijnlijk is de volkwagenbus niet door de keuring gekomen en heeft de garage hem voor de sloop aangeboden. En enige tijd kwam mijn dochter hem ophalen ? waarom dan ? is er een reparatie geweest wat is de reden dat ze hem opkwam halen ?


Maar het is nu mei 2007 vreemd dat u advies nu pas komt vragen


labswans

sleutelaar
door sleutelaar - May 10, 2007 om 22:28
249 Antwoorden / 20 Vragen
0

Hallo Bunker


wat ik hier lees heb ik nog nooit meegemaakt


ik ga er wel vanuit dat hier geen opdracht van haar voor gegeven is


Ik zou hem in de staat zoals zij hem naar de garage heeft gebracht terug eisen


Doe aangifte van vermissing dan kunnen die mensen daar goede raad geven wat er verder moet gebeuren


Verder zal het haar nog wel hoofdbrekens bezorgen en wens haar veel sterkte om tot de  juiste oplossing te komen


groet van de sleutelaar


 


 


 


 


 


 

bu
door bunker - May 10, 2007 om 22:47
3 Antwoorden / 1 Vragen
0

sleutelaar bedankt voor je spontane bericht.Er is zeker geen opdracht voor gegeven.Hij is terug geeist,maar geen bericht terug.(Er zat toen een ander dure moter in gezet)Aangifte werd niet aangenomen,want het moet onderling opgelost,aldus de poltie.Ze is bij de rechtswinkel geweest en er is een brief naar de prodeo advocaat gestuurd maar daar is tot nu toe geen bericht van terug,omdat zij in het buitenland zit.Ze komt volgende week even in nederland om die advocaat te benaderen.Misschien dat ze wat meer hoort.


bedankt voor je bericht groetjes bunker

bu
door bunker - May 10, 2007 om 22:55
3 Antwoorden / 1 Vragen
0

bedankt voor je stomme reactie


je doet je naam eer aan

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

M
M Bourgondien - Jun 21, 2024 om 11:57
Auto & vervoer

Scootmobiel ellende

21-06-2024   Goede morgen   Wij mijn man en ik rijden beide een scootmobiel vanuit de gemeente Heiloo WMO op zich zijn wij er blij mee dat die mogelijkheid bestaat .   Ik rijd al 26 jaar en mijn man 11 jaar   in het verleden bij Hulpmiddelencentrum ook het een en ander meegemaakt 3x een wiel verloren onder het rijden (3 wieler) en dat de scootmobiel of bij het sturen naar links of naa ... Lees meer

holiday
holiday - Jun 24, 2024 om 18:13
Vrije tijd & tuin
Hutson wesite zijn oplichters

Hutson wesite zijn oplichters

Hutson laat een filmpje zien op FaceBook en als je dan op bestellen drukt, kom je op hun website terecht en daar laten ze een op het eerste gezicht het zelfde product zien, maar dit blijkt een ander product te zijn met minder toepassingen en veel kleiner.
Als je daar over gaat klagen, dan zeggen ze dat het voldoet aan de gegevens op hun site, maar lang niet met de gegevens van het reclame fil ... Lees meer

Ma
Maximaal70 - Jun 26, 2024 om 12:15
Huishouden & energie

Portaal vernieuwt de ene badkamer wel en de andere niet. even oud, even slecht

Wij zien in onze wijk met Portaal sociale huurhuizen dat er rare verschillen worden gemaakt in het vernieuwen van de oude, schimmelige badkamers. Er is een schimmige selectie gaande waar we de vingers niet achter krijgen. Hetzelfde geldt voor de even oude keukens. Mag dat zomaar? 


Lees meer