la
door lanzenk Jan 4, 2012 om 21:33
Auto & vervoer

Boeken bij Ryanair schier onmogelijk

Sinds kort is zoeken naar vliegtarieven op de pagina van Ryanair bijna onmogelijk geworden bij mij (IE,Chrome en Firefox).
Bij elke zoekopdracht en zelfs bij wijziging van datum moet men allerlei codes invoeren.
Ik ken dit van andere paginas maar dan hoef je het slechts eenmaal in te voeren, bij Ryanair dus om de haverklap.
Ik vlieg af en toe met Ryanair omdat het nu eenmaal de goedkoopste (bus)verbinding is naar mijn bestemmingen maar nu is het wel heel vervelend om te zoeken. Ik wacht dus met boeken tot deze fout is opgelost
Ryanair mailen gaat helaas niet, alleen duur bellen dus dat doe ik maar even niet.

1)Hebben jullie dat ook?

2)Weet iemand misschien wanneer deze storende fout (neem ik aan) op hun pagina wordt opgelost?

3) Heeft iemand hier andere informatie over?

2821 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

naitsoezn
door naitsoezn - Jan 5, 2012 om 09:44
842 Antwoorden / 1 Vragen
0

Heb een aantal zoekopdrachten uitgevoerd, en hoefde maar één keer die captcha in te vullen. Ik zou zeggen: probeer het nog eens.

De (waarschijnlijke) reden dat Ryanair voor captcha's kiest, is dat ze niet in verzamelzoeksites als cheaptickets willen terugkomen (neem ik aan). Op deze manier kan er niet automatisch allerlei zoekopdrachten uitgevoerd worden om dezelfde informatie op een andere site aan te bieden.

la
door lanzenk - Jan 5, 2012 om 14:27
21 Antwoorden / 7 Vragen
0

naitsoezn bedankt voor je reactie.

Ja ik neem aan dat het tegen robots is maar op andere pagina's hoef je het maar een keer in te vullen..
Ik probeerde net de goedkope vluchten tussen Lanzarote en Eindhoven te zoeken tussen 30 januari en 30 april, heen en weer. Je moet dan wel elke keer op de datum klikken.
Intussen heb ik al 6 keer de codes moeten invullen.
Dit is de enige manier om bij Ryanair de goedkope vluchten er uit te halen omdat de totale tarieven elke keer verschillend zijn. De ene keer wel belasting/toeslagen, dan weer niet of ineens 20% korting en dan weer niet en een combinatie van deze.
Zo werkt het nu eenmaal bij ze.
Misschien proberen ze dit wel te ontmoedigen maar dan heeft boeken bij Ryanair weinig zin meer denk ik.
Vandaar dat ik aanneem dat het een fout is op de pagina, Ik verbaas me er over dat hier niet al lang breed over geklaagd is trouwens
Nou ja, wie weet is er iemand die hier nog wel meer van weet..

naitsoezn
door naitsoezn - Jan 5, 2012 om 14:34
842 Antwoorden / 1 Vragen
0

Mjah, ik zoek / boek echt nooit wat bij Ryanair, dus misschien dat ik niet zo goed snap hoe het werkt, maar wanneer ik zoek kan ik 'gewoon' een vertrek- en een aankomstlocatie invullen, en een heen- en terugreisdatum, en vervolgens via de knoppen "volgende week" en "vorige week" naar andere data zoeken. Hoef ik geen captcha's in te vullen. Bovendien hoef ik geen captcha's in te vullen als ik op de knop "nieuwe zoekactie" klik (dan onthoudt ie ook m'n laatste zoekopdracht). Alleen als ik via de "terug"-knop van de browser terugga kom ik weer langs die captcha. Misschien dat er dus iets in je instellingen verkeerd staat ofzo (cookies? privacy-instellingen?), want aan de Ryanair-site lijkt het niet te lliggen.

la
door lanzenk - Jan 5, 2012 om 16:45
21 Antwoorden / 7 Vragen
0

Nogmaals bedankt naitsoezn maar als je de juist prijs wilt weten van een vlucht moet je op de datum klikken zodat je de volledige prijs te zien krijgt (met of zonder belasting en/of korting etc)
Als je dus een goedkope vlucht zoekt moet je dit dus elke keer doen. Zo heb ik al vele vluchten geboekt maar nu gaat het dus ineens niet meer zo.
Ik gebruik 3 browsers en verwijder cookies.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Geboren Amsterdammer
Geboren Amsterdammer - Jan 10, 2024 om 22:32
Winkels & webshops
Kunnen de lege flessen automaten de toestroom niet aan?

Kunnen de lege flessen automaten de toestroom niet aan?

Geachte forumleden,

Ik sjouw al dagen mijn lege flessen van de ene naar de andere supermarkt.....

Zou het kunnen ,dat de supermarkten te veel lege blikjes en plastic flessen krijgen aangeboden en dat zij express de automaten uitzetten omdat ze anders verlies erop lijden?

Kortom : Kunnen de lege flessen automaten de toestroom niet aan? Lees meer

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer

ve
veitika - May 8, 2024 om 15:16
Huishouden & energie

Ik moest van de onderhoudsmonteur Eneco een digitaal form tekenen waarvan ik gee

Ik moest van de onderhoudsmonteur Eneco een digitaal form tekenen waarop zijn bevindingen werden geplaatst en waarvan ik geen kopie ontvang. Heb ik recht op een kopie zodat ik kan zien waarvoor ik heb moeten tekenen. Volgens de monteur was het slechts een handtekening van bevestiging dat hij langs was geweest maar ik kon een gedeelte van het form. zien waarop een aantal punten door hem waren ingev ... Lees meer