ko
door koschaafsma Oct 4, 2005 om 17:03
Auto & vervoer

Navigatie

geachte heer,mevrouw


ik heb in juli een navigatie van mio 269 aangeschaft voor € 599,-deze moet nu al een update hebben. nu is dit het probleem opzich niet maar.. om een nieuwe update te krijgen moet ik eerst een kredit kaart nemen want er is geen enkele mogelijkheid om op andere wijze te betalen.


ik ben bij halfort geweest in almere waar hij ook gekocht is deze heeft gebeld met MIO en kan ook niets voor mij doen.


probeer het via de buren wordt er gezegt dit is toch belachelijk.


kunt u mij helpen door deze voor mij niet te vatten situatie   


met vriendelijke groet


ko schaafsma


 

525 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

grindweg
door grindweg - Oct 5, 2005 om 00:13
2308 Antwoorden / 28 Vragen
0

over niet al te lange tijd is chartaal geld verdwenen en bestaat er alleen nog maar giraal geld. en het komt in steeds meer situatie's voor. ook bij een club waar ik bij ben is het al zo laat. dat wil niet zeggen dat ik het er mee eens ben maar wat moet je. er is in deze maatschappij geen keus meer. succes

bi
door bikepro - Dec 28, 2005 om 02:16
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Het is nog steeds verplicht als officieel bedrijf 2 mogelijkheden aan te bieden van betaling.

st
door stellag - Mar 25, 2006 om 08:32
11 Antwoorden / 5 Vragen
0

Als je een giro rekening hebt bij de Postbank zou je het betaalpakket kunnen overwegen voor €48/jaar, en daar zit voor een heel lage prijs een credit kaart van Master Card bij, met partnerkaart. Bovendien heb je dan ook een pinpas waarmee je in het buitenland bijna gratis kunt pinnen ( zelfs in de USA ). Dat betaalpakket van de Postbank geeft je nog meer extra's. Bovendien heb je het binnen een paar dagen in huis. Kijk maar op Postbank.nl. Ben je van alle problemen af voor een heel aannemelijke prijs. (ps: ik heb geen aandelen bij de Postbank, ben gewoon een tevreden klant van de PB). SG

heremietkreeft
door heremietkreeft - Mar 25, 2006 om 10:03
16894 Antwoorden / 202 Vragen
0

u heeft het over betaalkaarten, het probleem is een "credit card", de meeste bankkaarten zijn debet kaarten en daar kan kennelijk niet mee betaald worden.


 


 

heremietkreeft
door heremietkreeft - Mar 25, 2006 om 10:07
16894 Antwoorden / 202 Vragen
0

U heeft klaarblijkelijk de MIO niet betaald met een credit card. Men kan dan ook niet verwachten dat u een (meestal) dure creditcard aanschaft voor het betalen van een "up date".


De up date is nodig om actueel te zijn, kan dat niet normaal verkregen worden, dan is u in die zin een ondeuglijk apparaat geleverd, in ieder geval kunt u hen niet optimaal benutten.


Dring aan op het verkrijgen van een bank of rekeningnummer waarop u kunt betalen. (Dat kan eventueel het bankrekening nummer van hun credit maatschappij zijn.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ta
tarwe15 - Jul 1, 2024 om 10:55
Computers & telefonie

Smartphone APPS werken niet

Heb een Poco x3 van 35 mnd oud. 
Sinds kort openen  enkele APPS niet. 
Moet tel herstarten dan probleem  verholpen (tijdelijk) 
Heb op advies fabrikant de Mi versie opnw gedownload. Hielp niet. Cache van app verwijderd. Hele toestel terug  gezet  nr fabrieksinstellingen en opnw geïnstalleerd. Probleem blijft bij v.n mail app en bank app zich voordoen. 
Hoe los ik dit o ... Lees meer

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - Jul 1, 2024 om 09:08
Elektronica & tv

Kun je een speakertje aansluiten op een koptelefoonaansluiting?

mijn wekkkerradio heeft een heel dun geluid. Beschikt wel over een koptelefoonaansluiting. Kun je daar een speakertje op aansluiten? Lees meer

Lo
Lodep - Jul 1, 2024 om 14:07
Huishouden & energie

Airco unit defect binnen garantie periode, onderdelen levering duurt lang

Bijna twee jaar geleden heb ik een airco set gekocht. Recentelijk is gebleken dat de buiten unit defect is. Deze heb ik terug gebracht naar waar ik heb gekocht heb, waar na twee weken de bevestiging kwam dat deze inderdaad twee defecte printplaten en een defecte compressor pomp had.
Toen kwam het slechte nieuws; de onderdelen bleken (erg) lange levertijd te hebben, weken tot waarschijnlijk m ... Lees meer