missbizz
door missbizz Dec 15, 2006 om 10:07
Auto & vervoer

Navigatie systeem Navman via Shell

Goedemorgen,


Van Sinterklaas heb ik dit jaar de Navman F20 gekregen. Deze is gekocht voor 129 euro en 8.000 airmiles. Nu komt het probleem: ik wil deze navigatie helemaal niet hebben; er zit alleen Benelux op (ik woon in Duitsland) Dan zou ik er  om hem voor mij handig te maken 2 extra kaarten bij moeten kopen: Duitsland (West Europa) en de Oostbloklanden die Navman geloof ik ook nog niet eens levert (West-Europa kaart is 149,-).


Shell heeft in de actie ook nog een ander Navman navigatie systeem, deze is 100 euro duurder maar het aantal airmiles blijft hetzelfde. Dit systeem beschikt over een cd van West-Europa.


Ik heb gebeld naar de klantenservice van Shell om te vragen of het mogelijk was om de een voor de ander om te ruilen met bijbetaling van die 100 euro. Nee zegt die mevrouw, dat is niet mogelijk dat staat ook in de folder?!  Wat moet ik nu doen? Eigenlijk wil ik helemaal geen navigatiesysteem van Navman meer want na wat googelen heb ik meer complete systemen gevonden... Het bonnetje van de actie en het airmiles overzicht kan ik zo opvragen bij degene die hem mij kado heeft gedaan. Ik vind het belachelijk dat je het niet eens mag ruilen... Wie weet wat mijn rechten zijn?


Alvast bedankt voor jullie antwoorden!

314 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Dec 15, 2006 om 17:35
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag missbizz,


Je schrijft:  Ik vind het belachelijk dat je het niet eens mag ruilen... Wie weet wat mijn rechten zijn?


In deze heb je géén rechten tenzij je ergens zwart op wit een tekst kunt vinden die aangeeft dat je in dit geval wél mag ruilen. In principe is KOOP=KOOP. Alleen de verkoper bepaalt welke mogelijkheden er na de koop zijn. Sommigen staan ruilen (binnen een beperkt aantal dagen) toe en anderen weer niet.


Vriendelijke groet, Read.

ve
door verwijderd - Dec 15, 2006 om 22:33
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

En waarom deze niet verkopen aan iemand die wel alleen tevreden is met Nederland en zelf (weliswaar met verlies) een andere routeplanner kopen?

t'Is maar een vraagje hoor!

een gegeven paard........

De Vrije Vogel.



ve
door verwijderd - Jan 4, 2007 om 13:40
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik bedoelde dus zo'n stukje uit het wetboek, maar zag dat ik daar toen al te laat voor was. Omdat het telefonisch gekocht is had ik het eigenlijk binnen 8 dagen na ontvangst terug kunnen brengen/sturen en had ik het geld gehad....

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

M
M Bourgondien - Jun 21, 2024 om 11:57
Auto & vervoer

Scootmobiel ellende

21-06-2024   Goede morgen   Wij mijn man en ik rijden beide een scootmobiel vanuit de gemeente Heiloo WMO op zich zijn wij er blij mee dat die mogelijkheid bestaat .   Ik rijd al 26 jaar en mijn man 11 jaar   in het verleden bij Hulpmiddelencentrum ook het een en ander meegemaakt 3x een wiel verloren onder het rijden (3 wieler) en dat de scootmobiel of bij het sturen naar links of naa ... Lees meer

je
jelloowmelloow - Jun 26, 2024 om 06:02
Geldzaken & recht

Overstap voor aansluiting glasvezel, oplegging boete gerechtigd?

In juni 2022 sloot ik via de glasvezelaanbieder/aanlegger in mijn regio bij provider 1 een abonnement af voor afname internet en tv via glasvezel. Mijn huidige aansluiting is via VDSL, dus ik dacht erop vooruit te gaan. Over mijn VDSL-provider, provider 2, ben ik al jarenlang heel tevreden. Scherpe prijzen en goede service. Een abonnement afsluiten tijdens de aanleg bespaart aanlegkosten, reden wa ... Lees meer

ke
keesbakels - Jun 27, 2024 om 10:05
Elektronica & tv

Hoe krijg ik hinderlijke voice over weg?

Goedemorgen forumleden,

Bij het afspelen  van de opgenomen programma's "the unheard tapes", uitgezonden door de EO, spreekt er een buitengewoon hinderlijke voice over mee. Niet alleen doet deze (AI?) stem zijn best om vrijwel alle klemtonen verkeerd te leggen, ook zijn er rare versprekingen zoals het uitspreken van D-Day als deedee en van zooi maakt hij 2001. Om van Franse plaatsname ... Lees meer