gl
door glenn1050 Nov 4, 2014 om 19:45
Auto & vervoer

Stopdedeurwaarder.nl (spookfaktuur)

Beste Mevrouw/meneer,

Hoe ga ik hiermee om? Mijn dochter (21) woont thuis, is alleen bij de gemeente Purmerend ingeschreven als woningzoekende. Onlangs ontvingen wij van stopdedeurwaarder.nl een brief, waarin gesommeerd wordt een bedrag van 478.80 te betalen. Volgens hun, na vele aanmaningen te hebben verzonden. Wij hebben nooit iets ontvangen, bovendien heeft mijn dochter geen huurbegeleidingsabonnement. Bij ons volstrekt onbekend. Hoe gaan wij hiermee om?

Met vriendelijke Dank

4007 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

diumenge
door diumenge - Nov 4, 2014 om 19:57
11969 Antwoorden / 15 Vragen
0

Laat ze maar bewijzen overleggen van het aangegane abonnement dan.

Volgens mij is dit gewoon een ordinair incassobureau en geen deurwaarder.

zoekster
door zoekster - Nov 4, 2014 om 20:12
10966 Antwoorden / 34 Vragen
0

Het is het incassobureau (stopdedeurwaarder.nl) van de organisatie huurbegeleiding.nl
Dit komt uit dezelfde organisatie, maar zit onder verschillende BV's. Hetzelfde adres in Zaltbommel. Het incassobureau heeft zelf inderdaad geen deurwaarders in dienst.

Uw dochter moet even haar mails checken of ze zich ooit heeft aangemeld bij huurbegeleiding.nl. Veel mensen schrijven zich in en denken dat het vrijblijvend is, maar realiseren zich niet dat ze een overeenkomst aangaan.

Kijk ook maar eens op huurbegeleiding.nl samen met uw dochter, vraag haar of die site haar bekend voorkomt.

st
door stophuurfraude - May 19, 2015 om 15:22
5 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ja hier nog iemand die erin is getrapt. Ik voel me onwijs dom maar ik ga het er niet bij laten zitten. Ik heb al contact gelegd met mijn advocaat die hun al een eerste brief gaat sturen. Maar ik betwijfel of ze er gehoor aan zullen geven en dit moet nu echt voor de rechter komen zodat ze niet nog meer mensen kunnen duperen.

Ik ben in ieder geval niet bereid om een cent aan hun te betalen. Het gaat er niet om of ik het kan betalen of niet. Dit mag gewoon niet gebeuren in Nederland en daar moeten we iets tegen doen.

Ik stel dus voor om krachten te bundelen en met alle gedupeerden naar de rechtbank te gaan. Ik ga zelf in ieder geval wel, alleen of met anderen. Iedereen die zich hier aan wilt voegen is welkom.

Ik heb een e-mail adres aangemaakt voor mensen die hier aan willen meedoen.

stophuurbegeleiding@hotmail.com


Groeten,

Gedupeerde nummer 982902843902

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ju
jukwis - Jul 3, 2024 om 20:15
Auto & vervoer

Geen papieren handleiding meer bij nieuwe Volvo.

Bij Volvo kun je de handleiding bij een nieuwe auto alleen op het schermpje in de auto raadplegen. Een, naar mijn ervaring, zeer verkeersonveilige situatie.
Het papieren exemplaar is vanwege het millieu afgeschaft. !? Lees meer

ta
tarwe15 - Jul 1, 2024 om 10:55
Computers & telefonie

Smartphone APPS werken niet

Heb een Poco x3 van 35 mnd oud. 
Sinds kort openen  enkele APPS niet. 
Moet tel herstarten dan probleem  verholpen (tijdelijk) 
Heb op advies fabrikant de Mi versie opnw gedownload. Hielp niet. Cache van app verwijderd. Hele toestel terug  gezet  nr fabrieksinstellingen en opnw geïnstalleerd. Probleem blijft bij v.n mail app en bank app zich voordoen. 
Hoe los ik dit o ... Lees meer

SI
SIEGLIEN VENLOO - Jul 2, 2024 om 04:11
Vakantie & reizen

Ik krijg mijn geld niet terug van de cruise maatschappij

Door dat ik Amerika niet in mocht door mijn vakantie in Cuba in januari 2023. Krijg ik mijn betaling niet terug. Ik had een cruise geboekt via Miami Bahamas en nog meer met De NCL
OP 20 December 2023.€2500. Betaald maar nog ABN Verzekering en cruise maatschappij willen mijn geld niet terug geven. In April 2023 ben ik gewoon naar Amerika gereisd toen was er niets aan de hand, daarom heb ik d ... Lees meer