de
door deuveren Feb 21, 2004 om 21:39
Auto & vervoer

Tweedehands versnellingsbak

Ik heb op 7 februarie 2004 een tweedehands versnellingsbak van een volkswagen Polo 1.4TDI uit het jaar 2001 aangeschaft bij het bedrijf Gryspeerdt Patriek in Hooglede Belgie voor een bedrag van 625 euro inclusief 3 mnd garantie.Deze meneer verzekerde mij ervan dat deze versnellingsbak in goede staat verkeerde en hij zou dat moeten weten want volgens zijn internetsite is deze meneer een volkswagen specialist.Nu heeft een volkswagenmonteur deze versnellingsbak onder mijn auto gemonteerd en kwam tot de ontdekking dat deze aan de onderkant was gescheurd en niet meer in de achteruitversnelling ging en dat het goede schakelmechanisme eruit was gehaald en er een oude terug in is gezet.Vervolgens heb ik meneer Gryspeerdt gebeld en hij verklaarde dat hij dat kon maken terwijl onze volkswagen monteur melde dat deze niet meer te repareren is.Uiteindelijk zou ik dan nog een slechtere versnellingsbak hebben als mijn oude die kapot was.Ik vind dus dat ik de versnellingsbak moet kunnen terugbrengen en mijn geld terug moet krijgen maar daar is meneer niet mee eens.Meneer beloofde vervolgens terug te bellen maar deed dit niet en zodoende heb ik hem tot drie maal toe teruggebeld maar meneer Gryspeerdt gooide de hoorn erop ook heb ik diverse malen emails verstuurt maar krijg deze gewoon weer retour.Nu zit ik met mijn handen in het haar en weet niet meer wat ik moet doen en hoop dat u mijn advies kunt geven.

737 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

bullpower
door bullpower - Apr 16, 2004 om 12:48
5 Antwoorden / 0 Vragen
0

k zal gewoon langs gaan en hem confronteren met het probleem en ook wijzen op de garantie.
andes kan je natuurlijk kijken of het rendabel is om juridische stappen te nemen voor dit bedrag..

sterkte rene

mk
door mkampstra - Apr 16, 2004 om 12:48
22 Antwoorden / 1 Vragen
0

Nu krijg je een nieuw probleem.
De handelaar zit in belgië jij bent nederlander. Zat de handelaar bij een bond of vereniging aangesloten die de garantie waarborgd zoals de bovag dat in nederland doet. Ga nu of hij aangesloten zit bij een bond en probeer het eerst daar. En dan komt het volgende: heb je zwart op wit staan dat hij jou garantie heeft gegeven??!! Anders heb je geen enkel bewijs en wordt je ook door de rechter teleurgesteld.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

su
susaneggen - Oct 1, 2024 om 12:02
Vakantie & reizen

AirBNB

Ik heb een boeking gemaakt via AIRBNB, die moet je vervolgens meteen betalen anders vervalt de boeking.
De knop van het betalen deed het niet. En daarom heb ik handmatig geld overgemaakt naar AIRBNB.
Ik heb een boekingsnummer en ik heb een rekeningnummer van hen.

Echter doordat de betaalknop niet is gebruikt is de boeking geannuleerd. Zij hebben mijn geld niet op de correcte m ... Lees meer

MartinnitraM
MartinnitraM - Oct 2, 2024 om 15:17
Huishouden & energie

Ben ik verplicht mee te doen aan steekproef Enexis gasmeter?

Een onduidelijke brief gekregen van Enexis om mee te doen aan een steekproef. Deze steekproef stelt vast of mijn gasmeter betrouwbaar meet. Ben ik verplicht daar aan mee te doen en een hele middag thuis te moeten wachten op een monteur van weer een ander bedrijf ? Dus een vrije dag te moeten opnemen hiervoor ? Lees meer

Ma
Marleen Robben - Sep 30, 2024 om 20:49
Winkels & webshops
Ski jas is ingescheurd,

Ski jas is ingescheurd,

Mijn kleindochter heeft een ski jas van het merk Burton, het stof is ingescheurd,( niet bij een naad, )
ze is terug geweest in de winkel, die hebben contact gehad met de leverancier,
maar die wil niets vergoeden, 
de winkel heeft nu mede gedeeld, dat zij het mag laten maken en zij dat dan terug aan haar betalen.
maar daar is niets aan te repareren, de stof is ingescheurd.  w ... Lees meer