kr
door kroonjan Sep 23, 2013 om 13:20
Computers & telefonie

0900nrs KPN+Eneco+prepaid

Kan een provider (KPN) hoge kosten rekenen bij het bellen naar een 0900nr (Eneco) indien er prepaid gebeld wordt?
En zo ja, vindt er dan een percentuele verdeling plaats van de in rekening gebrachte kosten?

De mailcorrespondentie met Eneco levert het onderstaande resultaat op:
Geachte heer ,

De kosten die wij rekenen voor het 0900-nummer bedragen € 0,10 per minuut. De overige kosten belkosten worden bepaald door de kosten die uw telefoonprovider rekent. De tarieven van uw telefoonprovider kennen we niet. Ik heb dan ook geen inzicht in de totale belkosten die u heeft als u met ons telefoonnummer belt en kan u zodoende geen percentage geven.

In de onderstaande weblink staan de regels voor 0900-nummers vermeld. Dit betreft regels opgesteld door de rijksoverheid. De huidige regels hebben geen betrekking op ons telefoonnummer, omdat ons tarief onder de gestelde grens van € 0,15 per minuut ligt. Toch wijzen we onze klanten vanaf medio juli dat ook uw telefoonprovider kosten in rekening brengt.

http://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/telefonie/regels-voor-0900-nummers

Ik vertrouw er op dat ik u met deze e-mail volledig heb geïnformeerd.



277 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tijger1
door tijger1 - Sep 23, 2013 om 13:24
42060 Antwoorden / 21 Vragen
0

U betaalt aan KPN het starttarief, het beltarief per minuut plus die € 0,10.

U kunt beter mailen, kost niets.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

M
M Bourgondien - Jun 21, 2024 om 11:57
Auto & vervoer

Scootmobiel ellende

21-06-2024   Goede morgen   Wij mijn man en ik rijden beide een scootmobiel vanuit de gemeente Heiloo WMO op zich zijn wij er blij mee dat die mogelijkheid bestaat .   Ik rijd al 26 jaar en mijn man 11 jaar   in het verleden bij Hulpmiddelencentrum ook het een en ander meegemaakt 3x een wiel verloren onder het rijden (3 wieler) en dat de scootmobiel of bij het sturen naar links of naa ... Lees meer

holiday
holiday - Jun 24, 2024 om 18:13
Vrije tijd & tuin
Hutson wesite zijn oplichters

Hutson wesite zijn oplichters

Hutson laat een filmpje zien op FaceBook en als je dan op bestellen drukt, kom je op hun website terecht en daar laten ze een op het eerste gezicht het zelfde product zien, maar dit blijkt een ander product te zijn met minder toepassingen en veel kleiner.
Als je daar over gaat klagen, dan zeggen ze dat het voldoet aan de gegevens op hun site, maar lang niet met de gegevens van het reclame fil ... Lees meer

Ma
Maximaal70 - Jun 26, 2024 om 12:15
Huishouden & energie

Portaal vernieuwt de ene badkamer wel en de andere niet. even oud, even slecht

Wij zien in onze wijk met Portaal sociale huurhuizen dat er rare verschillen worden gemaakt in het vernieuwen van de oude, schimmelige badkamers. Er is een schimmige selectie gaande waar we de vingers niet achter krijgen. Hetzelfde geldt voor de even oude keukens. Mag dat zomaar? 


Lees meer