pi
door pikinoema Sep 2, 2009 om 18:26
Computers & telefonie

Aansluitingen

Ik ben overgestapt van UPC naar TELE 2 totaal pakket (internet telefoon en tv).


Mijn vraag is moet ik nu ook nog kabel betalen bij UPC ?

338 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

poltol
door poltol - Sep 2, 2009 om 20:25
3885 Antwoorden / 22 Vragen
0

Hallo,


Volgens mij niet, het TV kanalennetwerk moet, volgens mij, toegangkelijk zijn voor alle aanbieders. Maar ik begin nu wel te twijfelen of dat al wettelijk geregeld is. Misschien weet iemand anders, bv iemand die dezelfde abbo heeft, beter hoe het werkt. Dus beschouw dit antwoord maar als opstart voor de goede antwoorden.


Vr.gr. poltol

OpTijdNaarBed
door OpTijdNaarBed - Sep 3, 2009 om 15:47
1163 Antwoorden / 60 Vragen
0

Als ik u goed begrijp heeft u nu dus alles via uw ADSL(-telefoon)lijn. De kabelaansluiting is dus nu een ongebruikte aansluiting in uw huiskamer. Dan heeft u de kabel van UPC niet meer nodig, en kunt u uw abo opzeggen. De aansluiting zal nog blijven werken, maar zodra er een monteur in uw buurt is zal hij ook even uw aansluiting in de straat loskoppelen. Daar merkt u niks van.


kenwel2
door kenwel2 - Sep 3, 2009 om 16:01
1574 Antwoorden / 13 Vragen
0

Dag, pikinoena, als u geen gebruik (meer) maakt, gaat maken, van de kabelaansluiting, is het verstandiger om dit schriftelijk en nog beter, aangetekend bij UPC op te zeggen, de klantenservice moet dit voor u doen: Je moet een schriftelijke bevestiging van UPC krijgen, per wanneer u afgesloten zult gaan worden, na de afsluting door UPC moet u een zg. afluitings bevestigings kaart van de monteur in uw brievenbus ontvangen, pas dan bent u officieel afgesloten, in alle andere gevallen kunnen ze je nog factureren!! Let er dus op dat je de bevestiging van UPC ook daadwerkelijk krijgt, alsmede de officiele kaart van de monteur!!


Mvgr. Henri

monkey
door monkey - Sep 3, 2009 om 16:30
52 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hi,

Als je via de kabel wil kijken wel. Tele2 levert alleen tv over ADSL, dus met decoder. Vervelende hieraan is dat je per TV een decoder nodig hebt.

Monkey



Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ju
jukwis - Jul 3, 2024 om 20:15
Auto & vervoer

Geen papieren handleiding meer bij nieuwe Volvo.

Bij Volvo kun je de handleiding bij een nieuwe auto alleen op het schermpje in de auto raadplegen. Een, naar mijn ervaring, zeer verkeersonveilige situatie.
Het papieren exemplaar is vanwege het millieu afgeschaft. !? Lees meer

SI
SIEGLIEN VENLOO - Jul 2, 2024 om 04:11
Vakantie & reizen

Ik krijg mijn geld niet terug van de cruise maatschappij

Door dat ik Amerika niet in mocht door mijn vakantie in Cuba in januari 2023. Krijg ik mijn betaling niet terug. Ik had een cruise geboekt via Miami Bahamas en nog meer met De NCL
OP 20 December 2023.€2500. Betaald maar nog ABN Verzekering en cruise maatschappij willen mijn geld niet terug geven. In April 2023 ben ik gewoon naar Amerika gereisd toen was er niets aan de hand, daarom heb ik d ... Lees meer