ir
door ireneruiter57 Jul 27, 2012 om 13:35
Computers & telefonie

ACCU-MARKT.NL

Waarschuwing!: Bestel NOOIT iets online bij ACCU-MARKT.NL
Het zijn OPLICHTERS in het buitenland en ze leveren niets!
Hun website lijkt op het eerste gezicht betrouwbaar en Nederlands, maar als je goed kijkt dan is de tekst gewoon gekopieerd van andere websites.
Als je per email contact zoekt over je bestelling dan krijg je een nietszeggend mailtje in het Engels terug, waarin staat dat ze van niets weten.
Het is vreemd dat Google het bedrijf nog steeds op de eerste pagina zet en dat Norton dit ook als een betrouwbare website aanmerkt.
Toen ik hun emailadres ging googlen toen kwam ik overigens meer slechte verhalen over dit bedrijf tegen!
DUS WEES GEWAARSCHUWD!

770 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

hutch
door hutch - Jul 27, 2012 om 19:29
4515 Antwoorden / 29 Vragen
0

"Laptop Supplies levert uitsluitend nieuwe A-kwaliteit accu's, waardoor u onbezorgd. Bestelt u de accu voor www.accu-markt.nl en betaalt u met iDEAL?"

"accu-markt is een Jong en dynamisch bedrijf"

"Een Laptop " enz. enz.

Tja, gewoon slecht nederlands dus. Hoofdletters gebruiken als dat niet moet.... en andersom.

Ook probeert men uw vertrouwen te winnen door zinnen als "U winkelt bij accu-markt onder een veilige HTTPS verbinding" en "Via onze partner PayPal" te gebruiken.

Bij een bestelling maakt u geld over naar iemand, waarvan u geen enkele gegevens heeft. Verder is er geen adres te vinden op die site.

Een bestelling doen via deze site, is hetzelfde als wachten op de hoofdprijs van een lotto, terwijl men er niet aan mee doet.

Ga eens googelen met 'accu-markt'. Schrik niet!

valerius-2
door valerius-2 - Jul 27, 2012 om 20:38
7840 Antwoorden / 95 Vragen
0

Ja dat gebeurt er als u niet van te voren eens gaat zoeken wat er mis is met deze firma.

ew
door ewaldkrieg - Aug 5, 2013 om 21:46
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Waar het om gaat is dat iedereen hoort dat accu-markt.nl OPLICHTERS zijn en dat niemand er meer bestelt!

Helaas ben ik er zelf ook ingetrapt. Wel mijn accu gekregen, maar de douane had het pakketje onderschept: BTW en inklaringskosten kwamen erbij: 30% extra.

Gevraagd aan verkoper wat ik moest doen, gezien de extra kosten. Hij zei gewoon laten komen, maar wil niks van vergoeden weten. Speelt dommetje (of is dommetje) in gebrekkig Engelse e-mails erover. Paypal geeft geen bescherming :-(

Dus beter een ANDERE WINKEL NEMEN!

se
door sebasje2991 - Aug 6, 2013 om 13:01
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Bestelt u de accu voor www.accu-markt.nl en betaalt u met iDEAL? Wij betalen u het aankoopbedrag terug!

Haha dit moet toch al genoeg zeggen over dit bedrijf, als dit een Nederlands bedrijf zou zijn geweest had je via de rechter dit nog kunnen laten gebeuren ook!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

wi
witteke - May 16, 2024 om 12:47
Geldzaken & recht

Sns 2008 afschrift

Mijn stiefmoeder is overleden
En nu beginnen dus de problemen,ik heb een hele lieve stiefzus trouwens
Mijn vader is sinds 2008 dood
En om een heel lang verhaal kort te maken,mijn erfdeel gaat over wat er op 2008 op de rekening van mijn vader en zijn vrouw stond op het moment van overlijden,volgens hun testamenten
Dat moet nu dus verrekend worden

En we gaan er echt ge ... Lees meer

ja
janarents - May 15, 2024 om 13:23
Winkels & webshops

Schoenen niet ontvangen van zalando

wij hebben 2 paar schoenen besteld  bij zalando en er is een open zak met 1 paar bezorgd door de ptt die voor aan de deur was neergezet en voor dat de deur openging  was de postbode al weg  zonder  dat er is getekent  voor ontvangst Lees meer

da
dameshoed - May 16, 2024 om 09:59
Huishouden & energie

Aanmaning

Wij hebben een factuur ( fact.nr 123) van Vitens gekregen per mail en zoals wel eens vaker kan gebeuren, "zakt" de mail weg.....en je vergeet te betalen.
Je krijgt een herinnering en je betaalt netjes, met vermelding van het desbetreffende factuurnummer (fact 123) Krijgen we opeens ( via de mail) een aanmaning plús kosten van 17,50 op dezelfde factuur ( fact 123) die reeds betaald was. ... Lees meer