headhunter
door headhunter Dec 25, 2008 om 15:04
Computers & telefonie

C schijf vol

hoe krijg ik mijn c schijf weer leeg zonder mijn vista kwijt te raken. ik heb genn vista installatie schijf ik weet dat mijn schijf gedeelt is want er staat ook data op

518 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

poltol
door poltol - Dec 25, 2008 om 19:51
3885 Antwoorden / 22 Vragen
0

@headhunter,


Wat staat er dan op? En waarom moet de C leeg? Opruimen kunt u altijd doen met schijfopruiming of een claen programma. Lees dit maar even en gebruik bv CCleaner en Ad Aware. [beide gratis]


even cleanen die laptop


NEGEN KEER SCHOON die PC


Succes, poltol

ab
door abpie11 - Jan 14, 2009 om 18:25
8 Antwoorden / 0 Vragen
0

als ik nog even mag reageren dan het volgende.
uw schijf is gedeeld maar ik denk niet juist, men heeft het gedeelte van de c schijf alleen opgemaakt op als start progamma te laten werek doet men wel vaker. maar u heeft de c vol dat is een probleem.
is wel op te lossen voor een klein bedrag kunt u al een terra bite schijf kopen intern of extern zag er laatst een voor 75 euro bij een normale zaak.
maar als ik u was moet u een grotere schijf nemen en daar op zetten wat op de c schijf staat en deze laten opstarten dan kunt u de c schijf leeg maken en de gehele schijf formateren en opnieuw instellen op schijf groote en dan het gedeelte weer terug kopieren en hem weer c schijf maken u heeft dan meer ruimte en de andere schijf gebruikt u dan weer voor extra opslag is wat omslachtig maar wel de beste oplossing.



Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

M
M Bourgondien - Jun 21, 2024 om 11:57
Auto & vervoer

Scootmobiel ellende

21-06-2024   Goede morgen   Wij mijn man en ik rijden beide een scootmobiel vanuit de gemeente Heiloo WMO op zich zijn wij er blij mee dat die mogelijkheid bestaat .   Ik rijd al 26 jaar en mijn man 11 jaar   in het verleden bij Hulpmiddelencentrum ook het een en ander meegemaakt 3x een wiel verloren onder het rijden (3 wieler) en dat de scootmobiel of bij het sturen naar links of naa ... Lees meer

holiday
holiday - Jun 24, 2024 om 18:13
Vrije tijd & tuin
Hutson wesite zijn oplichters

Hutson wesite zijn oplichters

Hutson laat een filmpje zien op FaceBook en als je dan op bestellen drukt, kom je op hun website terecht en daar laten ze een op het eerste gezicht het zelfde product zien, maar dit blijkt een ander product te zijn met minder toepassingen en veel kleiner.
Als je daar over gaat klagen, dan zeggen ze dat het voldoet aan de gegevens op hun site, maar lang niet met de gegevens van het reclame fil ... Lees meer

Ma
Maximaal70 - Jun 26, 2024 om 12:15
Huishouden & energie

Portaal vernieuwt de ene badkamer wel en de andere niet. even oud, even slecht

Wij zien in onze wijk met Portaal sociale huurhuizen dat er rare verschillen worden gemaakt in het vernieuwen van de oude, schimmelige badkamers. Er is een schimmige selectie gaande waar we de vingers niet achter krijgen. Hetzelfde geldt voor de even oude keukens. Mag dat zomaar? 


Lees meer