ka
door kalender Nov 28, 2008 om 16:01
Computers & telefonie

Downloaden met utorrent

Ik heb utorrent gedownload om films binnen te halen. Ik heb een conceptronic adsl modem/router. Het downloaden gaat heel traag. Aan de onderkant staat een geel driehoekje dat moet een groen rondje zijn, helaas ik krijg het niet voor elkaar met de instellingen hiervan. Weet iemand waar ik moet zijn om een poort te openen bij de modem/router? Bij firewall heb ik een poort toegevoegd 21 misschien is dat helemaal niet goed, maar ik denk dat ik het allemaal niet begrijp. Kan iemans mij stapsgewijs uitleggen wat is precies moet doen en waar precies ik moet zijn. Ik ben tenslotte maar een leek. Ik werk met vista ultimate.

544 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

holpen
door holpen - Nov 29, 2008 om 02:20
1416 Antwoorden / 0 Vragen
0

Beste kalender,

Het openen van poort 21 in de firewall zal geen effect hebben, want deze poort is gereserveerd voor het ftp-protocol en daarmee werkt utorrent niet.

U beschrijft dat u dit programma gebruikt voor het downloaden van films. Echter, zodra u stukjes film binnenhaalt, wordt het door het downloadprogramma ook meteen weer aangeboden, zodat anderen vanaf uw kun computer bepaalde stukjes kunnen binnenhalen.

De eerste actie - het downloaden zelf - is in Nederland (nog) niet strafbaar. Het beschikbaar stellen van gedownloade films is dat echter wel. En dat doet uw downloadprogramma automatisch.

De regels van deze rubriek verbieden het helpen bij het uitvoeren van illegale zaken. Derhalve laat ik het bij deze waarschuwing maar kan ik helaas geen verdere hulp bieden.



vo
door voordeurknop - Dec 1, 2008 om 21:26
8 Antwoorden / 16 Vragen
0


beste kalender

kijk hier eens op http://www.duken.nl/content/view/39/24/






sl
door slechtvalk_1 - Dec 1, 2008 om 22:43
9 Antwoorden / 0 Vragen
0

of kijk, als je engels begrijpt,op


www.portforward.com

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Al
Alwin Stuit - Apr 26, 2024 om 09:37
Winkels & webshops

Charlie Temple komt afspraken niet na en laat niets van zich horen, ben niet dei

CharleyTemple nog actief? Komen hun verplichtingen niet na. Hoe zit dit vragen velen met mij zich af Lees meer

AHAZEL1955
AHAZEL1955 - Apr 25, 2024 om 14:53
Vakantie & reizen

Gevonden goederen terug zien te krijgen lukt maar niet

Ik ben een weekje op vakantie geweest in Spanje en heb daar een auto gehuurd bij Europcar. Je vliegt op Madrid (Barajas) en dan moet je een flink eind naar T1 lopen waar je Europcar ergens zult vinden.

De gehuurde auto bracht ik op 22 april 2024 terug, maar helaas heb ik mijn koker met zonnebril op sterkte in de auto laten liggen en ik kwam daar pas achter toen het te laat was om terug ... Lees meer

kasper1961
kasper1961 - Apr 24, 2024 om 15:33
Voeding & gezondheid

Zero sugar jumbo

tot mijn verbazing zit er gewoon suiker in de frisdrank van jumbo sinas zero sugar en cola zero sugar,vreem want op de etiket staat groot ..zero sugar.. dn mag je er van uit gaan dat er geen suiker in zit,dus al dietijd als suikerpatient ben ik dus misleid..mag dit zomaar suiker in frisdrank terwijl er zero sugar op staat. Lees meer