door tukkertje 20 feb. 2021 om 15:57
Computers & telefonie

Fietsroute overzetten

Een vraagje als aanvulling op mijn eerdere vraag over gpx bestanden op mijn GPS. GPX op mijn Garmin Edge bleek geen bezwaar, maar nu loop ik tegen een probleem aan. In de afgelopen tijd kwamen door mij gedownloade fietsroutes van de site van Fietsersbond automatisch in de opgeslagen koersen van de Garmin terecht, maar nu niet meer. Ik doe iets fout nu denk ik, maar wat?
Als ik op de site van Fietsersbond de route heb gedownload wordt mij gevraagd hoe ik deze wil opslaan. Ik sluit de Garmin aan op de laptop en klik op de site van de Fietsersbond op opslaan als gpx. Normaliter stond de route dan automatisch op mijn Garmin in Opgeslagen Routes, maar nu vind ik deze route alleen terug in de map Garmin Edge Explore (F). Hoe krijg ik deze weer automatisch op de Garmin?

4126 5 Rapporteer
ma
door malty - 20 feb. 2021 om 18:26
845 Antwoorden / Vragen
1

Het lijkt me dat u op het gedownloade gpx bestand kunt rechtsklikken en voor kopiëren kunt kiezen.
Daarna met de verkenner naar de map Opgeslagen Routes van de aangesloten Garmin Edge gaan en daar het gpx bestand plakken.
Of plakken kan ook met de toetsen ctrl+ V, als u met de verkenner de map opgeslagen Routes hebt geselecteerd de Ctrl-toets en de V toets tegelijk indrukken.

door heremietkreeft - 21 feb. 2021 om 09:54
13028 Antwoorden / 182 Vragen
0

Als de al gegeven tip niet lukt, is het een idee om dan de Fietsersbond te benaderen met uw vraag. Mogelijk zijn er daar meer vragen bekend en dus ook de oplossing.

door gerbera - 21 feb. 2021 om 10:44
6275 Antwoorden / 12 Vragen
1

Als een bestand in de verkeerde map terecht komt lijkt het mij toch echt dat het "pad" verkeerd wordt aangegeven.

tu
door tukkertje 21 feb. 2021 om 11:27
173 Antwoorden / 157 Vragen

Dank voor de snelle antwoorden van jou en de anderen. Ik zou van jou  graag willen weten hoe ik "het pad" kan wijzigen.

door gerbera 21 feb. 2021 om 11:58
6275 Antwoorden / 12 Vragen

bij Crome, klik op de 3 puntjes,(rechts boven) instellingen, links in de colom ziet u staan geavanceerd klik daarop en daaronder staat "download". Klik daar op u kunt daar het pad wijzigen. Let wel dat alle downloads dan daar naartoe gaan en dient u zelf bij downloaden van overige bestanden een andere map te kiezen.

so
door souden - 22 feb. 2021 om 13:16
1 Antwoorden / Vragen
0

Als F: je Garmin is, dan moet het gpx bestand geplaatst worden in f:\Garmin\GPX\

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Iv
Ivana1991 - 4 mrt. 2021 om 11:28
Vakantie & reizen

Centerpacs boekt zelf huisje om zonder melding of akkoord?

Hoi!

Mijn zus heeft een kindercottage geboekt bij CP. Alleen heeft CP dit zonder melding of vraag omgezet naar een normaal huisje.
Mijn zus heeft echter wel betaald voor het kindercottage en voor de voorkeursligging.

Nu ging zij inchecken en blijkt het dat ze een ander huisje heeft en dit helaas geen kindercottage is, alleen mijn zus heeft een tweeling van 2 waarvan er 1 ... Lees meer

Ad
AdbTw - 5 mrt. 2021 om 13:35
Vakantie & reizen

Omboeken Center parcs

We hadden in december een cottage geboekt maar moesten dat toen helaas annuleren ivm Corona. We wilden ons geld terug maar aan de telefoon hebben ze ons toch zover gekregen dat we de boeking gingen wijzigen naar een andere, fictieve datum eind april. We zouden dit dat als een "tegoedbon" moeten beschouwen á €363,- en als we wisten wanneer we precies wilde komen zouden we de echte datum door ge ... Lees meer

An
Anoniem1974 - 19 jan. 2021 om 11:55
Winkels & webshops

Ervaringen webshop Remono ??

Wie heeft er ervaring met bestellen via Remono webshop?   ik ben huiverig omdat het de schijn van onbetrouwbaarheid heeft, maar het kan ook gewoon een splinternieuwe nieuwe webshop zijn. Remono is niet bekend in Trustpilot, is pas net opgericht, ik vind géén recenties of andersinds betrouwbaarheids info over Remono. 

Ik zie wel dat het valt onder Mivanti, kvk 75637197, gevestigd o ... Lees meer