ru
door rubenk Mar 14, 2004 om 21:02
Computers & telefonie

FrontPage downloaden

Ik ben bezig om een site te maken. Ik heb hiervoor FrontPage nodig. Maar ik kan dit nergens downloaden. Kan iemand mij hiermee helpen? Of weet iemand waar ik dit kan kopen, en hoe duur het is?

2065 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Apr 16, 2004 om 13:02
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Frontpage kan je kopen voor zo'n100 dollar op amazon, het lijkt een complete versie maar voor die prijs kan het heel goed een upgrade zijn, en daar heb je niets aan als je geen vorige versie hebt. Via Bol.comkost het zo'n 270 euro, dus maak uw keus. Op de microsoft side staat hij vooor 199 dollar. Ook op Marktplaats wordt nog wel eens tweedehands origineel verkocht, maar kijk uit voor kopien. Zeker als je een site wilt publiceren, zou ik echt een originele nemen, of koop een oudere originele versie en koop dan de upgrade bv. Succes ermee!

ve
door verwijderd - Apr 16, 2004 om 13:02
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Frontpage kopen kan heel erg duur uitvallen. Zeker als je deze i.c.m. office (2003) wilt. Dan kunnen de prijzen al boven de € 500,- uitvallen.
Bij E-Bay is nu een versie van Office Developer te koop voor bijna € 600,-
Mijn advies: gebruik (koop) een versie frontpage 2000 (of verwerkt in een office pakket). Soms kun je via de universiteit of hogeschool (kennis of bekende die studeert?) een goedkope versie van office aankomen.
Bij computer-land (diverse vestigingen in nederland) kun je bijvoorbeeld nog office proffesional kopen voor € 159,- Wel even vragen of hier frontpage bij in zit.

Een alternatief is om een ander pakket dan frontpage te gebruiken. Als je hier open voor staat, geef even een reactie op deze vraag. Dan geef ik wel een lijstje van mogelijke alternatieven.

ve
door verwijderd - Apr 16, 2004 om 16:04
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Frontpage is een programma dat je een site laat bouwen.
Het nadeel van dat programma is een té grote hoeveelheid aan HTML die wordt toegevoegd terwijl dat niet nodig is.


Als je toch helemaal onderaan moet beginnen, waarmee ik bedoel dat je nog alle kennis opmoet doen zonder al gewend te zijn aan een bepaald programma, kan je beter Dreamweaver aanschaffen.

ve
door verwijderd - May 20, 2004 om 16:56
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Frontpage zit standaard in het Office 2003 Pro pakket, zie hier aan te komen...

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

M
M Bourgondien - Jun 21, 2024 om 11:57
Auto & vervoer

Scootmobiel ellende

21-06-2024   Goede morgen   Wij mijn man en ik rijden beide een scootmobiel vanuit de gemeente Heiloo WMO op zich zijn wij er blij mee dat die mogelijkheid bestaat .   Ik rijd al 26 jaar en mijn man 11 jaar   in het verleden bij Hulpmiddelencentrum ook het een en ander meegemaakt 3x een wiel verloren onder het rijden (3 wieler) en dat de scootmobiel of bij het sturen naar links of naa ... Lees meer

Da
Dave007 - Jun 22, 2024 om 11:53
Geldzaken & recht

Aegon woeker polis

ik had een woeker polis van Aegon en heb me aangesloten bij woekerpolis.nl
Aegon is met een zak geld over de brug gekomen.

wanneer hoor je wat van de stichting woekerpolis.nl of je aan de eisen voldoet en wat het bedrag is?
of wanneer hoor je zo ie zo iets?
op tv hadden ze er over een paar maanden, maar we zijn nu ruim een half jaar verder ... Lees meer

mgroen
mgroen - Jun 23, 2024 om 19:11
Huishouden & energie

bouwer plaatst geen Douche WTW installatie

Ik zit met het volgende:

ik ben koper van een nieuwbouwwoning, onderdeel van een nog te realiseren nieuwbouwproject van in totaal 75 woningen.
Start bouw verwacht najaar 2024. Mijn woning zal voorzien worden van zonnepanelen, warmtepomp en 200 liter boiler. En is geen douche WTW (DWTW) installatie voorzien. Deze wordt ook niet als optie aangeboden in een meerkeuze/meerwerk lijst. ... Lees meer