br
door bram123_1 Jan 21, 2006 om 11:25
Computers & telefonie

Hotmail Account DEFINITIEF VERWIJDEREN

Is er iemand die echt weet hoe je een HOTMAIL account DEFINITIEF kunt verwijderen?

Wat ie ieder geval niet werkt is het volgende:
*ga naar hotmail help typ account sluiten etc...
*je account 90 dagen niet gebruiken etc...
*smeekbedes mailen werkt ook niet etc...
*etc... etc... etc...

        *** Help *** *** SOS ***


groetjes
Leen

-----------------
Even when we know we'll never find the answers we have to keep on asking questions

5743 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ph
door phinder - Jan 21, 2006 om 11:58
433 Antwoorden / 4 Vragen
0

Deze vraag is al eens eerder gesteld. Kijk maar eens hier


 


Even zoeken op dit forum had je het antwoord kunnen geven. Ook kun je zien dat dit inderdaad lukt.


 


Voor je eigen gemak zet ik ?t antwoord hier nog even neer:


 


Uw hotmailaccount sluiten kan gewoon.


https://accountservices.passport.net/ClosePassport.srf?


( let op: U moet wel inloggen hiervoor ).


Door contact op te nemen met de klantenservice ( doorklikken ) kan het account dan gesloten worden !


Suc6,


Gr. Niels


 

br
door bram123_1 - Jan 21, 2006 om 12:49
5 Antwoorden / 3 Vragen
0

Dat werkt ook niet....


Want ik weet mijn wachtwoord niet.... en vervolgens weet ik ook mijn antwoordt op de vraag niet meer: wat is de naam van uw favoriete huisdier....


Dus het schiet voor geen meter op ....


Graag een antwoordt van iemand die het ECHT WEET OP TE LOSSEN...

ph
door phinder - Jan 21, 2006 om 13:05
433 Antwoorden / 4 Vragen
0

Het ECHTE antwoord heb je.


je probleem ligt dus niet in het verwijderen van het account, maar in het feit dat je je gegevens bent verloren. Eigen schuld dus!

Als je al naar de hotmail-administrator gemailed hebt en ze willen het account niet verwijderen, dan is het verder klaar.
Zonder login en wachtwoord / geheime vraag kan je natuurlijk NOOIT zelf een account verwijderen... zou al te gek zijn, kan je dat zomaar voor iemand anders doen.


Behalve nogmaals naar de administrator mailen met fatsoenlijke uitleg en normale toon en wie weet willen ze je dan wel helpen !


Niels

hutch
door hutch - Jan 21, 2006 om 13:14
4517 Antwoorden / 29 Vragen
0

Hoi Leen,


de laatste mogelijkheid is: neem contact op met de Klantenondersteuning via "help". Deel mede dat je jouw wachtwoord en geheime vraag bent vergeten.


Zij zullen jou dan vragen gaan stellen m.b.t. tot jouw account, zoals:


jouw voor- en achternaam bij aanmelding, wanneer je voor het laatst zonder problemen hebt aangemeld, lijst vanoude wachtwoorden, wat je nog weet wat er in jouw account staat, jou IP-adres enz. enz.


Zodra zij overtuigd zijn, dat dit om jouw account gaat, zul je er weer in kunnen. Dan kun je natuurlijk ook de vraag gaan stellen, indien jij dit dan nog wenst, om dit account te laten vervallen.


Succes, gr. Hutch

br
door bram123_1 - Jan 21, 2006 om 14:23
5 Antwoorden / 3 Vragen
0

je probleem ligt dus niet in het verwijderen van het account, maar in het feit dat je je gegevens bent verloren. Eigen schuld dus!


Niels: zo zit het niet... ik ben meer als 90 dagen gestopt met inloggen en heb het ook via andere mogelijkheden vorig jaar september gestopt. Maar dat werkt niet. En nu ik een nieuwe account heb aangemaakt voor iemand anders komen mijn gegevens ook weer naar voren. Dus wou ik opnieuw het zaakje opblazen maar wist ondertussen m'n wachtwoord niet meer(ik had verwacht dat m'n account naar meer als 4 maanden inactief niet meer zou bestaan zoals msn belooft.) Toen ik m'n wachtwoord niet wist moest ik de "zogenaamde" geheime vraag beantwoorden: het antwoordt weet ik wel maar msn pikt het antwoordt niet en blijft komen met: dit is niet het juiste antwoordt etc...... dus kom je in een cirkeltje terecht...


Hier laat ik het maar bij want onderhand is het me duidelijk geworden dat jullie het ook niet weten, in ieder geval niet meer als ik zelf.


Fijn weekend nog.


EINDE


 


 



hutch
door hutch - Jan 21, 2006 om 14:28
4517 Antwoorden / 29 Vragen
0

Ehh, Leen,


zoals ik het heb uitglegd, werkt het wel.


Al uitgeprobeert?


Hutch

ph
door phinder - Jan 21, 2006 om 22:56
433 Antwoorden / 4 Vragen
0

Leen,


Zowel Hutch als ikzelf hebben geprobeerd je met de correcte informatie te leiden naar de juiste weg. Ik zou je toch willen vragen dit eens gewoon uit te proberen. Indien je zoekt naar 1 druk op de knop en alle problemen zijn opgelost, dan zit dat er helaas niet in.
Blijkbaar heb je met het verlopen van je account niet je problemen opgelost en ben je ook je antwoord op je vraag vergeten.


Dan zit er niets anders op dan de opties te proberen die wij je aandragen. Dat je dit niet de meest ideale weg vind is heel vervelend, maar we kunnen het wel mooier voor je maken dan het is, maar daar schiet je ook niets mee op !


Suc6 en ik hoop dat je het toch nog probeert. Graag horen we of het nog gelukt is.


Gr. Niels

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ke
keesbakels - Jun 27, 2024 om 10:05
Elektronica & tv

Hoe krijg ik hinderlijke voice over weg?

Goedemorgen forumleden,

Bij het afspelen  van de opgenomen programma's "the unheard tapes", uitgezonden door de EO, spreekt er een buitengewoon hinderlijke voice over mee. Niet alleen doet deze (AI?) stem zijn best om vrijwel alle klemtonen verkeerd te leggen, ook zijn er rare versprekingen zoals het uitspreken van D-Day als deedee en van zooi maakt hij 2001. Om van Franse plaatsname ... Lees meer

M
M Bourgondien - Jun 21, 2024 om 11:57
Auto & vervoer

Scootmobiel ellende

21-06-2024   Goede morgen   Wij mijn man en ik rijden beide een scootmobiel vanuit de gemeente Heiloo WMO op zich zijn wij er blij mee dat die mogelijkheid bestaat .   Ik rijd al 26 jaar en mijn man 11 jaar   in het verleden bij Hulpmiddelencentrum ook het een en ander meegemaakt 3x een wiel verloren onder het rijden (3 wieler) en dat de scootmobiel of bij het sturen naar links of naa ... Lees meer

je
jelloowmelloow - Jun 26, 2024 om 06:02
Geldzaken & recht

Overstap voor aansluiting glasvezel, oplegging boete gerechtigd?

In juni 2022 sloot ik via de glasvezelaanbieder/aanlegger in mijn regio bij provider 1 een abonnement af voor afname internet en tv via glasvezel. Mijn huidige aansluiting is via VDSL, dus ik dacht erop vooruit te gaan. Over mijn VDSL-provider, provider 2, ben ik al jarenlang heel tevreden. Scherpe prijzen en goede service. Een abonnement afsluiten tijdens de aanleg bespaart aanlegkosten, reden wa ... Lees meer