wh
door whund Jan 5, 2012 om 13:43
Computers & telefonie

Hotmail postvak in +verzonden naar usb stickcopieren?

05-01-2012
hallo wat moet ik doen om mijn hotmail, postvak in+verzonden e mails naar een usb stick te kopieren ?
en kan ik ze weer goed openen dan?

7578 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

edrick3
door edrick3 - Jan 5, 2012 om 14:18
27632 Antwoorden / 85 Vragen
0

Hallo whund,

Lees hier bij de FAQman van Computeridee:

(Kijk dan eens naar de zogeheten 'Microsoft Office Outlook Hotmail Connector'. Check daarvoor het 'Downloadcentrum' van Microsoft. Met behulp van deze 'Microsoft Office Outlook Hotmail Connector' knoopt u Microsoft Outlook en Hotmail aan elkaar. Vervolgens laat u Outlook alle E-mailberichten van Hotmail inlezen, waarna het bewaren van die E-mailberichten een fluitje van een eurocent is geworden!)

Suc6

wh
door whund - Jan 5, 2012 om 15:52
1 Antwoorden / 2 Vragen
0

hartelijk bedankt voor je moeite hoor ik ga het proberen

edrick3
door edrick3 - Jan 5, 2012 om 18:05
27632 Antwoorden / 85 Vragen
0

@whund,

We horen het wel.

Zie trouwens nu dat een 2e vervolgantwoord is weggevallen:

Dus nog maar een keer:

Als je de mail hebt verplaatst naar OE of Outlook kun je die mail in een aan te maken map zetten. En dan bedoel ik een 'gewone' map en geen mailmap.
Die map kun je dan overzetten naar je usb-stick.

Ik doe dit door alle berichten in Outlook of OE te selecteren (shift ingedrukt houden en met muis aanklikken) en ze samen te slepen naar de snelkoppeling op het bureaublad van de map waarin je de mails wilt bewaren. Ze worden dan opgeslagen met de tekst van "betreft" als naam. Werkt perfect!
(met dank aan jos-euro die mij dit geleerd heeft.)

Met vr.gr.

mo
door mokie - Jan 7, 2012 om 02:32
3 Antwoorden / 0 Vragen
0

wauw, hier ben ik blij mee, want ik wil een nieuwe pc (I-Mac) kopen en een gedeelte van mijn outlook express opslaan op mijn nieuwe pc, nu weet ik tenminste hoe dat dat moet, hartelijk bedankt!! Groetjes Mokie

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

M
M Bourgondien - Jun 21, 2024 om 11:57
Auto & vervoer

Scootmobiel ellende

21-06-2024   Goede morgen   Wij mijn man en ik rijden beide een scootmobiel vanuit de gemeente Heiloo WMO op zich zijn wij er blij mee dat die mogelijkheid bestaat .   Ik rijd al 26 jaar en mijn man 11 jaar   in het verleden bij Hulpmiddelencentrum ook het een en ander meegemaakt 3x een wiel verloren onder het rijden (3 wieler) en dat de scootmobiel of bij het sturen naar links of naa ... Lees meer

holiday
holiday - Jun 24, 2024 om 18:13
Vrije tijd & tuin
Hutson wesite zijn oplichters

Hutson wesite zijn oplichters

Hutson laat een filmpje zien op FaceBook en als je dan op bestellen drukt, kom je op hun website terecht en daar laten ze een op het eerste gezicht het zelfde product zien, maar dit blijkt een ander product te zijn met minder toepassingen en veel kleiner.
Als je daar over gaat klagen, dan zeggen ze dat het voldoet aan de gegevens op hun site, maar lang niet met de gegevens van het reclame fil ... Lees meer

Ma
Maximaal70 - Jun 26, 2024 om 12:15
Huishouden & energie

Portaal vernieuwt de ene badkamer wel en de andere niet. even oud, even slecht

Wij zien in onze wijk met Portaal sociale huurhuizen dat er rare verschillen worden gemaakt in het vernieuwen van de oude, schimmelige badkamers. Er is een schimmige selectie gaande waar we de vingers niet achter krijgen. Hetzelfde geldt voor de even oude keukens. Mag dat zomaar? 


Lees meer