Hv
door Hvdv Jan 13, 2008 om 18:45
Computers & telefonie

Incredimail xe

Hallo experts,ik gebruik incredimail xe en mijn vrouw wil graag een eigen e-mail adres hebben ik weet niet goed hoe ik een tweede account moet instellen ik gebruik windows xp sp2 wie kan mij helpen in eenvoudige woorden??


mvrgr hvdv 

1150 10 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

4711
door 4711 - Jan 13, 2008 om 18:51
885 Antwoorden / 2 Vragen
0

Probeer eens G mail via www.google.nl aan te vragen.

Deze heeft meerdere keuze's

1 Doorsturen naar huidige adres.

2 Via Pop 3 of Imap doorsturen.

3 automatisch laten installleren in diverse mail programma's of lees de instruktie.

4 probeer eens Mozilla met Firefox browser en Thunderbird als mail programma, alleen Thunderbird geeft vaker problemen omdat onderdelen uit Firefox ontbreken....

Ook deze Mozilla is via google onder meer te downloaden..... dus zoeken hoeft niet!




birdies
door birdies - Jan 13, 2008 om 19:09
6104 Antwoorden / 31 Vragen
0

Nou, Gozik, daar heeft iemand die er geen ballen verstand van heeft, natuurlijk helemaal niks aan!


4711
door 4711 - Jan 13, 2008 om 19:26
885 Antwoorden / 2 Vragen
0

@  Birdies

Ik heb het niet over Gozik mail maar G mail....
deze heeft ook voor Out Ex een hulpje en instructie en ook Thunderbird en enkele andere dus zowel mail adres als instructie voor instellingen!

Verder, waarom noem je mij niet gewoon Tsiburaska?
de ex collega van, dat wel, maar verder niets met elkaar te maken!




kiran
door kiran - Jan 13, 2008 om 19:46
2791 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo hvdv


Extra email-account aanmaken in Incredi-mail.


In Incredi naar 'hulpmiddelen' gaan. Dan 'accounten' aanklikken. Dan 'toevoegen' aanklikken en klik dan op 'volgende'. Dan komt u in de account wizzard. Voer de naam in (hoe uw vrouw genoemd wil worden in de mail, bv voornaam) Voer nieuwe email adres in en klik 'volgende'. Dan ziet u staan: servertype (vul in) Inkomende mailserver invullen en natuurlijk de uitgaande mailserver. Dan 'volgende' aanklikken, en dan gebruikersnaam en wachtwoord invullen. Klik dan op beeindigen.


Als u nu een felicitatie krijgt, is 't gelukt!  Succes!

Hv
door Hvdv - Jan 13, 2008 om 20:01
104 Antwoorden / 164 Vragen
0

Hallo Kiran Bedankt voor de goede hulp het was echt een makkie om een tweede account aan te maken in incredimail.


mvrgr hvdv

soulmate
door soulmate - Jan 14, 2008 om 14:35
5 Antwoorden / 0 Vragen
0

simpel...ik gebruik ook Incredimail.


klik op hulpmiddelen > accounten > toevoegen


Invullen net als uw eigen mailadres....en voila


uw vrouw kan privemail ontvangen


 

kiran
door kiran - Jan 14, 2008 om 14:59
2791 Antwoorden / 0 Vragen
0

@ soulmate


Zoals u kunt lezen ....  'probleem' is al opgelost!


Graag wil ik nog wat toevoegen voor u en HVDV. Kennen jullie de site: the new incredible incredimail toplist? Hele mooie site voor het downloaden van achtergrondjes. Mochten jullie het nog niet kennen, ga dan maar eens kijken en verbaas je. Even googlen dan. Maar wel opletten dat je 'papier' voor de Incredi neemt!


Groetjes Kiran

ja
door jannetje_1 - Jan 14, 2008 om 17:01
2 Antwoorden / 0 Vragen
0

Als U in incredimail bent gaat naar bestand, dan naar identiteiten, daar staat nieuwe identiteit.


daar kunt U een nieuwe aanmaken.


Hopend kunt U hier iets mee.


groetjes jannechie

jcjoppe
door jcjoppe - Jan 14, 2008 om 17:11
279 Antwoorden / 59 Vragen
0

hallo Kiran, zo te zien heb jij wel verstand van incredimail.dan heb ik aansluitend nog een vraagje; heb jij ook een spamfilter op incredimail?? en zo ja, welke?? ik kom om van de spam en ze komen wel in de verwijderde items als ze niet in mijn contaktadressen staan, maar ik wil ze eigenlijk blokkeren dat ze nooit meer in mijn mailbox komen, dat doe ik dan ook met mijn rechter muisknop , maar ze verzinnen iedere keer een nieuwe afzender. Heb jij nog tips?? ik hoor het misschien nog wel eens!! alvast bedankt!!  Johan

kiran
door kiran - Jan 14, 2008 om 20:10
2791 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo Johan


Een spamfilter voor Incredi


Je kan het Junkfilter kopen. Blokkeren bij 'bericht'. Maar zoals je al zei, die spammers gebruiken elke keer een ander email-adres. Maar ik heb er iets op gevonden. Het werkt, maar wel met een omweg. Ik heb Outlook weer als 1e mailprogramma gezet. Incredi als 2e.


Heb toen Spamfighter geinstalleerd. (1e maand krijg je de betaalde versie, koop je hem niet, gaat ie vanzelf over in de gratis versie, en werkt perfect, ik ben er heel blij mee) Als je je pc aanzet en Outlook opent komt de spam in de map van Spamfighter. Die verwijder je dan. Dan ga je naar Incredi. Je tikt je mail en verzend. Dan terug naar Outlook. Dus zorgen dat Outlook altijd de nummer 1 blijft. (dus binnen-komende mail is altijd in de Outlook) Zo trek je de spam naar 1 kant. En je Incredi blijft vrij van spam. Voorlopig is het even aanmodderen. Maar als je er een tijdje mee bezig bent, valt het heel erg mee. Ff wennen. Ik heb al info opgevraagd bij Spamfighter voor een filter voor de Incredi. Hun antwoord was: 'geduld, zijn er mee bezig'. Dus je begrijpt? Ik hou ze in de gaten! Maar ik heb met deze methode al sinds 1 december geen spam meer in de Incredi! (ben toen begonnen met die Spamfighter)


Hoop dat je er wat aan heb.  Groetjes van een Incredi addict.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Br
Brko - Sep 21, 2024 om 21:58
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Situatie:
- onlangs is er lekkage geweest op de 2e verdieping en is er een bedrijf gebeld, deze zouden langskomen en kijken of het ook hersteld kan worden (kapotte dakpan?). 
- het bedrijf is geweest maar ze hebben de dakpan niet rechtgelegd, ze zijn met ladder niet verder gekomen dan de dakgoot aangezien ze het een te stijl dak vonden
- er blijkt meer aan de hand te zijn dan allee ... Lees meer

sn
snokiedeath - Sep 10, 2024 om 18:12
Auto & vervoer

Beeindigen ov chipkaart expres ingewikkeld

Hoi, een ov-chipkaart heeft een houdbaarheidsdatum. Alleen dat is al een zinloze aanslag op het milieu, maar dat even ter zijde. Mijn ov-chipkaart is bijna eindig, dus ontving ik automatisch een nieuwe kaart. Deze nieuwe kaart vervangt de oude. Fysiek gebeurd dit dus vanzelf maar achter de schermen blijft een resterend saldo van €35 achter op mijn oude kaart. Daar wordt niet over gerept.  Om ... Lees meer

Be
Benni - Sep 17, 2024 om 13:25
Huishouden & energie

Moet een winkel je ook helpen als de garantie verlopen is

Hallo,

Wij hebben een plisségordijn gekocht bij Kwantum. Die hield ons lang aan het lijntje wat betreft reparatie. Toen kwam de aap uit de mouw: de garantie was verlopen (met 3 maanden). Maar dat was nog niet alles. Toen we vroegen of er een (uiteraard betaalde) monteur kon komen, werd dit geweigerd. De monteur repareert "immers" enkel binnen de garantietermijn?

Wij vinden d ... Lees meer