ruiterj
door ruiterj Feb 28, 2013 om 21:17
Computers & telefonie

Inschrijving KPN

Medio eind van het jaar krijgen wij glasvezel nu heb ik op 24 -12-2012 mijn eigen inlatenschrijven bij KPN nu zie ik op forums en Radar nare ervaringen nu wil ik van deze inschrijving af wie weet of dat mogenlijk is ? omdat in het contract van KPN staat dat het na instaleren van het modum ingaat , volgens mij moet het kunnen maar ben er niet zeker van .
Groet JanDoets

225 10 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Feb 28, 2013 om 21:43
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Waarom zou u nu al gaan twijfelen?

ve
door verwijderd - Feb 28, 2013 om 22:51
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hoi Tijger 1
Nou dat is voor mij uit te leggen nu bij mij huidige provider zoveel trammeland mee gemaakt en gezien bij tros radar en de forums die ik bekeken heeft ziet het er niet veel beter uit nu bij mij provider af en toe nog last heeft ga ik voor toch meer zekerheid nu ik weet dat het een beetje goed loopt dat is mijn reden , contact opgenomen met kpn maar die vertelde mij dat het niet kon om onder mijn inschrijving van af te komen maar als ik mijn contract bekijkt zeg KPN als het modum geinstaleerd is dan gaat het jaar in met een maand opzegging en om weer veel ellende te voorkomen wil ik er van af mijn vertrouwen als ik de uitzendingen bekeken heeft tot nul gedaald .
Groet Jan

ve
door verwijderd - Feb 28, 2013 om 23:45
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

tijger1 schreef op donderdag 28 feb 2013, 21:43: Waarom zou u nu al gaan twijfelen?

Dat is toch duidelijk genoeg, via de uitzending van kassa.

ve
door verwijderd - Feb 28, 2013 om 23:47
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ts krijgt pas aan het eind van het jasrvglasvezel.

ve
door verwijderd - Mar 1, 2013 om 00:11
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

TS moet alleen goed in de gaten houden dat de glasvezel ook naar zijn modem loopt. De klachten die er thans zijn gaan voornamelijk over het feit dat het laatste stuk via de oudere koperen leiding loopt en je dan dus alle voordelen van glasvezel misloopt. Hierdoor betalen veel mensen wel voor glasvezel maar krijgen ze niet de daarbij behorende snelheid.

ve
door verwijderd - Mar 1, 2013 om 20:37
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

wolfgang wölfe schreef op vrijdag 1 mrt 2013, 01:14: Het inschrijven als potentieel klant voor de glasvezelnet wil nog niet zeggen dat u al daadwerkelijk klant bent van KPN Glasvezel, ten slotte is glasvezelnet nog niet gerealiseerd en de vraag is nog maar of dat ook daadwerkelijk wordt gerealiseerd eind dit jaar, ligt aan de hoeveelheid aanmeldingen 'kandidaten' voor het glasvezelnet. Zolang u geen overeenkomst heeft met KPN noch enig materiaal w.o. modem e.d. heeft ontvangen, dan is geen sprake van een overeenkomst met KPN, slechts de intentie tot het glasvezelnet en bent u nergens toe verplicht noch KPN schadeloosstellen.

ve
door verwijderd - Mar 1, 2013 om 20:38
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

swat1500 schreef op vrijdag 1 mrt 2013, 00:11: TS moet alleen goed in de gaten houden dat de glasvezel ook naar zijn modem loopt. De klachten die er thans zijn gaan voornamelijk over het feit dat het laatste stuk via de oudere koperen leiding loopt en je dan dus alle voordelen van glasvezel misloopt. Hierdoor betalen veel mensen wel voor glasvezel maar krijgen ze niet de daarbij behorende snelheid.

ve
door verwijderd - Mar 1, 2013 om 20:44
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Het inschrijven als potentieel klant voor de glasvezelnet wil nog niet zeggen dat u al daadwerkelijk klant bent van KPN Glasvezel, ten slotte is glasvezelnet nog niet gerealiseerd en de vraag is nog maar of dat ook daadwerkelijk wordt gerealiseerd eind dit jaar, ligt aan de hoeveelheid aanmeldingen 'kandidaten' voor het glasvezelnet. Zolang u geen overeenkomst heeft met KPN noch enig materiaal w.o. modem e.d. heeft ontvangen, dan is geen sprake van een overeenkomst met KPN, slechts de intentie tot het glasvezelnet en bent u nergens toe verplicht noch KPN schadeloosstellen.

ve
door verwijderd - Mar 1, 2013 om 20:57
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Geachte Heer Wolfgang
Bedankt voor uw antwoord ,ik denk dat ik hier veel aan zal hebben , hoewel zij zeggen als je heeft aangemeld voor het glasvezel en je moest een provider vinden om je aan te sluiten bij eventuele glasvezel , staat ook in het voorwaarden bij KPN als het modem geplaats is gaat het in .
Hartelijk dank

ve
door verwijderd - Mar 2, 2013 om 00:56
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

ruiterj schreef op vrijdag 1 mrt 2013, 20:57: Geachte Heer Wolfgang
Bedankt voor uw antwoord ,ik denk dat ik hier veel aan zal hebben , hoewel zij zeggen als je heeft aangemeld voor het glasvezel en je moest een provider vinden om je aan te sluiten bij eventuele glasvezel , staat ook in het voorwaarden bij KPN als het modem geplaats is gaat het in .
Hartelijk dank


Het modem is toch nog niet geplaatst?! Dus is er geen sprake van enig overeenkomst met KPN!

KPN inventariseert welk potentieel klant gebruik wil gaan maken in een bepaalde wijk/straat, want als u de enige of weinige aanmeldingen zijn gaat een mogelijke aanleg in die wijk/straat niet door, de investering moet voor KPN rendabel worden geacht: kosten/baten! Het moet winstgevend zijn voor KPN!

Tschüß, Wolfgang!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

M
M Bourgondien - Jun 21, 2024 om 11:57
Auto & vervoer

Scootmobiel ellende

21-06-2024   Goede morgen   Wij mijn man en ik rijden beide een scootmobiel vanuit de gemeente Heiloo WMO op zich zijn wij er blij mee dat die mogelijkheid bestaat .   Ik rijd al 26 jaar en mijn man 11 jaar   in het verleden bij Hulpmiddelencentrum ook het een en ander meegemaakt 3x een wiel verloren onder het rijden (3 wieler) en dat de scootmobiel of bij het sturen naar links of naa ... Lees meer

holiday
holiday - Jun 24, 2024 om 18:13
Vrije tijd & tuin
Hutson wesite zijn oplichters

Hutson wesite zijn oplichters

Hutson laat een filmpje zien op FaceBook en als je dan op bestellen drukt, kom je op hun website terecht en daar laten ze een op het eerste gezicht het zelfde product zien, maar dit blijkt een ander product te zijn met minder toepassingen en veel kleiner.
Als je daar over gaat klagen, dan zeggen ze dat het voldoet aan de gegevens op hun site, maar lang niet met de gegevens van het reclame fil ... Lees meer

Ma
Maximaal70 - Jun 26, 2024 om 12:15
Huishouden & energie

Portaal vernieuwt de ene badkamer wel en de andere niet. even oud, even slecht

Wij zien in onze wijk met Portaal sociale huurhuizen dat er rare verschillen worden gemaakt in het vernieuwen van de oude, schimmelige badkamers. Er is een schimmige selectie gaande waar we de vingers niet achter krijgen. Hetzelfde geldt voor de even oude keukens. Mag dat zomaar? 


Lees meer