moniquepatje
door moniquepatje Nov 27, 2004 om 19:44
Computers & telefonie

Kettingbrieven per e-mail

Ik zou graag van jullie willen weten hoe jullie denken over een kettingbrief die je per e-mail ontvangt. Ik zelf vindt dit een verspilling van mijn mail-box. Ik gooi deze brieven dan ook direct in de prullebad.

827 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Nov 27, 2004 om 21:03
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Kettingbrieven bestaan al tientallen jaren. Vroeger moest je dan geld inde brief stoppen, en je kreeg dat dan X keer terug. Leek leuk, maar altijd verbrak iemand de keten en was alles waardeloos. Zal nu ook nog wel zo zijn. Weggooien!!

ve
door verwijderd - Nov 27, 2004 om 21:10
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag moniquepatje,


Dat is nou het leuke van een prullebak, ik gooi er van alles in, óók kettingbrieven die ik per e-mail ontvang. Ook spreek ik er mijn familie, kennissen of vrienden op aan die mij dergelijke rotzooi sturen, dat ik daar niet van gediend ben. Nog vergeten te vermelden dat ik dergelijke mail ook direkt verwijder uit de prullebak, maar ik heb me laten vertellen dat de prullebak dan wel leeg lijkt maar dat het bericht dan toch nog wel in je computer blijft staan. Gelukkig heb ik geen verstand van computers, maak er alleen gebruik en geen misbruik van. Vriendelijke groet, Ton.

ve
door verwijderd - Jan 2, 2007 om 00:51
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Mijn principe in nagenoeg alle gevallen: niet aan meedoen!


Veelal gaat het om variaties op de veelvuldig bestaande "hoaxes"


Om iets meer gefundeerd je mening over de mail te kunnen geven naar de verzender, veelal goede kennissen is het handig om in dit soort gevallen te Googlen op een deel van een zin uit de mail tussen aanhalingstekens. Zeer waarschijnlijk wordt u dan direct doorgeleid naar een site waar u meer informatie over de betreffende 'kettingbrief' kunt vinden.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

wi
witteke - May 16, 2024 om 12:47
Geldzaken & recht

Sns 2008 afschrift

Mijn stiefmoeder is overleden
En nu beginnen dus de problemen,ik heb een hele lieve stiefzus trouwens
Mijn vader is sinds 2008 dood
En om een heel lang verhaal kort te maken,mijn erfdeel gaat over wat er op 2008 op de rekening van mijn vader en zijn vrouw stond op het moment van overlijden,volgens hun testamenten
Dat moet nu dus verrekend worden

En we gaan er echt ge ... Lees meer

ja
janarents - May 15, 2024 om 13:23
Winkels & webshops

Schoenen niet ontvangen van zalando

wij hebben 2 paar schoenen besteld  bij zalando en er is een open zak met 1 paar bezorgd door de ptt die voor aan de deur was neergezet en voor dat de deur openging  was de postbode al weg  zonder  dat er is getekent  voor ontvangst Lees meer

da
dameshoed - May 16, 2024 om 09:59
Huishouden & energie

Aanmaning

Wij hebben een factuur ( fact.nr 123) van Vitens gekregen per mail en zoals wel eens vaker kan gebeuren, "zakt" de mail weg.....en je vergeet te betalen.
Je krijgt een herinnering en je betaalt netjes, met vermelding van het desbetreffende factuurnummer (fact 123) Krijgen we opeens ( via de mail) een aanmaning plús kosten van 17,50 op dezelfde factuur ( fact 123) die reeds betaald was. ... Lees meer