merlijn2005
door merlijn2005 Apr 16, 2006 om 17:27
Computers & telefonie

Mijn spel loopt niet

De vorige eigenaar van mijn pc heeft spellen van big fish en zylom gespeeld op deze pc. Nu wil ik spelletjes downloaden maar ik mag ze niet spelen omdat mijn 60 min. probeertijd is verlopen. Ik heb een heel ander emailadres als de vorige eigenaar maar dat maakt schijnbaar niks uit. Wie weet de oplossing voor mij?


522 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ju
door justmel - Apr 16, 2006 om 19:00
1 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo,


Je kan inderdaad maar 50 minuten spelen. Echter als je ff via google zoekt op de spellen die je wilt, kan je zo enkele sites vinden waar dezelfde spellen opstaan. Zo heb ik al verschillende spellen uitgespeeld; gewoon steeds downloaden bij een ander!! Een enkele keer kom je wel op dezelfde "leverancier" zeg maar, en dan kan het dus niet. Maar met ff goed zoeken, wens ik je veel speelplezier!!

jr
door jrgand - Apr 16, 2006 om 20:47
2 Antwoorden / 10 Vragen
0

Inderdaad zijn de spelen van diverse sites te downloaden en dan een uur te spelen. Maar op een gegeven moment kan dit niet meer. De spelen laten iets achter in het register en documenten en settings. Het helpt ook niet om dit mer een registercleaner te doen. En als je niet weet hoe je dit allemaal handmatig moet verwijderen kan je er beter afblijven.


De enige methode is dan om een schoone PC te maken. Maak eerst een backup op een Cd of floppie van je documenten. Kijk op de pc of het licentienummer aanwezig is. De sticker staat meestal op de zijkant of de achterkant Instaleer nu windows op nieuw


Je PC is sneller en je kan alles weer downloaden


Veel spelplezier.

merlijn2005
door merlijn2005 - Apr 16, 2006 om 21:47
47 Antwoorden / 43 Vragen
0

bedankt voor de snelle reacties. De pc opschonen is iets wat ik niet zomaar durf te doen. Zoveel verstand heb ik er nog niet van.


 

si
door sir - Apr 23, 2006 om 20:32
10 Antwoorden / 0 Vragen
0

Een andere manier om deze "vervelende" gegevens weg te krijgen is door je register op te schonen. Hier worden deze gegevens opgeslagen zodat de spellen (wanneer deze gestart worden) kunnen lezen of ze al eens gebruikt zijn.


Om je register te opschonen raad ik sterk aan om een probeer versie van Register Mechanic te gebruiken (deze is te vinden bij download.com).


Ga nooit zelf in je register gegevens veranderen als je niet weet wat je register precies doet.


Succes.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Br
Brko - Sep 21, 2024 om 21:58
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Situatie:
- onlangs is er lekkage geweest op de 2e verdieping en is er een bedrijf gebeld, deze zouden langskomen en kijken of het ook hersteld kan worden (kapotte dakpan?). 
- het bedrijf is geweest maar ze hebben de dakpan niet rechtgelegd, ze zijn met ladder niet verder gekomen dan de dakgoot aangezien ze het een te stijl dak vonden
- er blijkt meer aan de hand te zijn dan allee ... Lees meer

sn
snokiedeath - Sep 10, 2024 om 18:12
Auto & vervoer

Beeindigen ov chipkaart expres ingewikkeld

Hoi, een ov-chipkaart heeft een houdbaarheidsdatum. Alleen dat is al een zinloze aanslag op het milieu, maar dat even ter zijde. Mijn ov-chipkaart is bijna eindig, dus ontving ik automatisch een nieuwe kaart. Deze nieuwe kaart vervangt de oude. Fysiek gebeurd dit dus vanzelf maar achter de schermen blijft een resterend saldo van €35 achter op mijn oude kaart. Daar wordt niet over gerept.  Om ... Lees meer

Be
Benni - Sep 17, 2024 om 13:25
Huishouden & energie

Moet een winkel je ook helpen als de garantie verlopen is

Hallo,

Wij hebben een plisségordijn gekocht bij Kwantum. Die hield ons lang aan het lijntje wat betreft reparatie. Toen kwam de aap uit de mouw: de garantie was verlopen (met 3 maanden). Maar dat was nog niet alles. Toen we vroegen of er een (uiteraard betaalde) monteur kon komen, werd dit geweigerd. De monteur repareert "immers" enkel binnen de garantietermijn?

Wij vinden d ... Lees meer