H.
door H.A.J.vanderPloeg Sep 1, 2009 om 11:42
Computers & telefonie

Ontvangen brieven op mijn computer versturen van Outlook Express naar Hotmail

Wie weet het. Eerst kon ik op dezelfde computer brieven van mijn ene e-mail adres overzetten naar mijn hotmail, maar sinds 2 weken lukt mij dat niet meer. Als ik brieven doorstuur naar mijn hotmailadres komen ze niet aan, maar ik krijg ze ook niet meer terug op OE als zijnde retour afzender. Er is iets veranderd, maar ik weet niet hoe en waarom.

383 7 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

edwardus
door edwardus - Sep 1, 2009 om 11:48
6844 Antwoorden / 14 Vragen
0

Kijk in hotmail in de Junk Mail folder. Als het als junk behandeld is, moet je even de instellingen aanpassen dat dit afzender-adres geen junk mail is.


H.
door H.A.J.vanderPloeg - Sep 1, 2009 om 12:16
34 Antwoorden / 11 Vragen
0

Edwardus, bedoel je bij ongewenste berichten, daar kan ik niets in terugvinden die is helemaal leeg.

aurora1
door aurora1 - Sep 1, 2009 om 12:35
15645 Antwoorden / 6 Vragen
0

Kijk anders eens of je je hotmailadres mogelijk per ongeluk hebt geblokkeerd in OE. Via Extra - berichtregels - afzenders blokkeren.


vr.gr.

H.
door H.A.J.vanderPloeg - Sep 1, 2009 om 12:55
34 Antwoorden / 11 Vragen
0

Ook daar heb ik in gekeken, en dat duurde  nogal even want in de loop der tijd zijn er best veel geblokkeerde e-mail adressen, maar ook daarin kan ik mijn hotmail adres niet vinden. Maar het is zo dat ik van OE niet naar mijn hotmail kan sturen en dat kon eerder wel.

aurora1
door aurora1 - Sep 1, 2009 om 13:37
15645 Antwoorden / 6 Vragen
0

Heb je al in je Hotmail account gekeken of je eigen OE adres daar mogelijk geblokkeerd staat? Via opties - meer opties, als ik me niet vergis. Kun je wel van je Hotmail adres naar je OE sturen? Kijk anders ook nog even via/bij je webmail op je provider of je mails daar mogelijk bij ongewenste mail staan.

edwardus
door edwardus - Sep 1, 2009 om 14:52
6844 Antwoorden / 14 Vragen
0

Bij mij heet het Junk Mail, maar dat is inderdaad hetzelfde als ongewenste berichten, hoewel ik hierdoor wel vermoed dat je het niet over webmail maar over Outlook of vergelijkbaar hebt.

Je kunt via de Hotmail site inloggen en daar de Junk mail folder bekijken. Er is overigens een instelling in Hotmail die ervoor zorgt dat Junk mail niet naar de Junk folder gaat, maar direct wordt verwijderd. Dat zou je ook even kunnen controleren.





H.
door H.A.J.vanderPloeg - Sep 2, 2009 om 13:30
34 Antwoorden / 11 Vragen
0

Bedankt voor al jullie antwoorden. Maar het is mij nog steeds niet gelukt om brieven van OE naar Hotmail te krijgen.


Vanmiddag komt er iemand die wat meer verstand van zaken heeft dan ik, zal het hem vragen, misschien lukt het hem. Bedankt voor jullie support.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

M
M Bourgondien - Jun 21, 2024 om 11:57
Auto & vervoer

Scootmobiel ellende

21-06-2024   Goede morgen   Wij mijn man en ik rijden beide een scootmobiel vanuit de gemeente Heiloo WMO op zich zijn wij er blij mee dat die mogelijkheid bestaat .   Ik rijd al 26 jaar en mijn man 11 jaar   in het verleden bij Hulpmiddelencentrum ook het een en ander meegemaakt 3x een wiel verloren onder het rijden (3 wieler) en dat de scootmobiel of bij het sturen naar links of naa ... Lees meer

je
jelloowmelloow - Jun 26, 2024 om 06:02
Geldzaken & recht

Overstap voor aansluiting glasvezel, oplegging boete gerechtigd?

In juni 2022 sloot ik via de glasvezelaanbieder/aanlegger in mijn regio bij provider 1 een abonnement af voor afname internet en tv via glasvezel. Mijn huidige aansluiting is via VDSL, dus ik dacht erop vooruit te gaan. Over mijn VDSL-provider, provider 2, ben ik al jarenlang heel tevreden. Scherpe prijzen en goede service. Een abonnement afsluiten tijdens de aanleg bespaart aanlegkosten, reden wa ... Lees meer

ke
keesbakels - Jun 27, 2024 om 10:05
Elektronica & tv

Hoe krijg ik hinderlijke voice over weg?

Goedemorgen forumleden,

Bij het afspelen  van de opgenomen programma's "the unheard tapes", uitgezonden door de EO, spreekt er een buitengewoon hinderlijke voice over mee. Niet alleen doet deze (AI?) stem zijn best om vrijwel alle klemtonen verkeerd te leggen, ook zijn er rare versprekingen zoals het uitspreken van D-Day als deedee en van zooi maakt hij 2001. Om van Franse plaatsname ... Lees meer