fe
door feyenoord1 Feb 19, 2010 om 16:02
Computers & telefonie

Outlook Express

Is het zo dat ik Outlook Express niet op windows 7 kan gebruiken.

664 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tdehond
door tdehond - Feb 19, 2010 om 16:12
4744 Antwoorden / 9 Vragen
0

In windows 7 wordt reclame gemaakt voor livemail, de opvolger van outlook expres.

U zou ook b.v. Thunderbird kunnen proberen.

Klik op hier om meer over Thunderbird te lezen.

Het nadeel van Windows live is dat er geen controle op schrijffouten is in het Nederlands. Bij Thunderbird kan dat wel zag ik.

fe
door feyenoord1 - Feb 19, 2010 om 16:21
5 Antwoorden / 3 Vragen
0

[quote=tdehond schreef op vrijdag 19 feb 2010, 16:12]In windows 7 wordt reclame gemaakt voor livemail, de opvolger van outlook expres.

U zou ook b.v. Thunderbird kunnen proberen.

Klik op hier om meer over Thunderbird te lezen.

Het nadeel van Windows live is dat er geen controle op schrijffouten is in het Nederlands. Bij Thunderbird kan dat wel zag ik.[quote=tdehond schreef op vrijdag 19 feb 2010, 16:12]In windows 7 wordt reclame gemaakt voor livemail, de opvolger van outlook expres.

U zou ook b.v. Thunderbird kunnen proberen.

Klik op hier om meer over Thunderbird te lezen.

Het nadeel van Windows live is dat er geen controle op schrijffouten is in het Nederlands. Bij Thunderbird kan dat wel zag ik.


Maar het zit dus niet meer op windows 7...dat was eigenlijk mijn vraag.

edrick3
door edrick3 - Feb 19, 2010 om 16:23
27632 Antwoorden / 85 Vragen
0

Hallo,

Gelezen bij schoonpc:

E-MAILDATABASE OVERZETTEN NAAR WINDOWS 7

Zoals bekend is Windows 7 niet uitgerust met een standaard e-mailprogramma. Stapt u over naar dit nieuwe besturingssysteem dan zult u dus gebruik moeten maken van een alternatief programma zoals Windows Live Mail of Outlook. Bij Windows Live Mail kan het archief eenvoudig worden geïmporteerd: open het e-mailprogramma, kies ALT-Bestand, Importeren, Berichten, Microsoft Outlook Express 6 en selecteer de databaselocatie waar de e-mailberichten zijn opgeslagen. Bij Outlook werkt het helaas niet zo simpel want hoewel het programma wel een optie bevat om het archief van Outlook Express te importeren, werkt deze niet (het is namelijk niet mogelijk naar de opslaglocatie van het archief te verwijzen)... Dit probleem kan worden opgelost door het e-mailarchief van Outlook Express reeds op de Windows XP-computer in Outlook te importeren om vervolgens het zojuist aangemaakte Outlook-archief naar de Windows 7-computer over te zetten. Is dat niet meer mogelijk (bijvoorbeeld omdat de oude Windows XP-computer niet meer beschikbaar is), dan kan als tussenstap nog worden geprobeerd Windows Mail (het standaard e-mailprogramma van Windows Vista) onder Windows 7 aan de praat te krijgen. Is het OE-archief eenmaal in Windows Mail geïmporteerd (via Bestand, Importeren, Berichten, Microsoft Outlook Express 6, selecteer de databaselocatie), dan kan het aangemaakte archief alsnog vrij eenvoudig in Outlook worden geïmporteerd (via Bestand, Importeren en exporteren, Internet-e-mail en -adressen importeren, Outlook Express 4.x, 5.x, 6.x of Windows Mail).

Misschien heb je hier iets aan.

Suc6

jos-euro
door jos-euro - Feb 19, 2010 om 17:30
244 Antwoorden / 91 Vragen
0

Hallo Tdehond, op Windows Live Mail zit wel degelijk een Nederlandse spellingcontrole. Op Windows Mail niet. Groetjes, Jos

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

mathijs_b
mathijs_b - Jun 14, 2024 om 14:47
Geldzaken & recht
Vlak voor bezorgmoment verandert PostNL het tijdstip naar 'zelf afhalen'.

Vlak voor bezorgmoment verandert PostNL het tijdstip naar 'zelf afhalen'.

Vlak voor afgesproken bezorgmoment verandert postNL van bezorgtijd 14:10-16:10 naar 'zelf afhalen' bij afhaalpunt. Bij het afhaalpunt vertelden ze dat dit héél veel gebeurt. PostNL doet er niets aan.   Mogelijk is het luceratief voor de bezorger die alles op afhaalpunt dumpt en zo dubbel zoveel pakjes kan "afhandelen".   De verzender kan er niets aan doen en voor post NL wil er n.m.m. nie ... Lees meer

josxxl
josxxl - Jun 15, 2024 om 11:31
Vrije tijd & tuin
Tegels opgestapeld in achtertuin om later te leggen, netjes uit zicht en MOET opruimen van vehuurder

Tegels opgestapeld in achtertuin om later te leggen, netjes uit zicht en MOET opruimen van vehuurder

Ik heb naast mijn schuur op eigen terein niet te zien vanaf de straat, een stapel tegls liggen die ik nog moet leggen, maar ik heb reuma dus kan ik dat niet snel, duurt een poosje en nu wil de woningstichting dat ik die opruim! ze liggen netjes, niet te0 zien vanaf de straat en en leveren geen hinder op zelf s niet voor ons zelf daarom ligt de stapel daar. Nu dreigd de stichting ook met juridische ... Lees meer

Ma
Martengeu - Jun 15, 2024 om 10:00
Winkels & webshops

Brugman legt de voorwaarden anders uit dan op papier.

Een samenvatting van mijn verhaal is onderaan dit stuk tekst te lezen.

Binnenkort gaan mijn vriendin en ik verhuizen en trekken wij onze eerste koopwoning in. De woning is in prima staat en we zijn er daarom reuze blij mee, maar heeft wel een aardig verouderde keuken en badkamer. Omdat dit onze eerste woning is en alles wat hier bij komt kijken hierdoor nieuw is voor ons, zijn wij ons g ... Lees meer