fe
door feyenoord1 Feb 19, 2010 om 16:02
Computers & telefonie

Outlook Express

Is het zo dat ik Outlook Express niet op windows 7 kan gebruiken.

665 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

tdehond
door tdehond - Feb 19, 2010 om 16:12
4744 Antwoorden / 9 Vragen
0

In windows 7 wordt reclame gemaakt voor livemail, de opvolger van outlook expres.

U zou ook b.v. Thunderbird kunnen proberen.

Klik op hier om meer over Thunderbird te lezen.

Het nadeel van Windows live is dat er geen controle op schrijffouten is in het Nederlands. Bij Thunderbird kan dat wel zag ik.

fe
door feyenoord1 - Feb 19, 2010 om 16:21
5 Antwoorden / 3 Vragen
0

[quote=tdehond schreef op vrijdag 19 feb 2010, 16:12]In windows 7 wordt reclame gemaakt voor livemail, de opvolger van outlook expres.

U zou ook b.v. Thunderbird kunnen proberen.

Klik op hier om meer over Thunderbird te lezen.

Het nadeel van Windows live is dat er geen controle op schrijffouten is in het Nederlands. Bij Thunderbird kan dat wel zag ik.[quote=tdehond schreef op vrijdag 19 feb 2010, 16:12]In windows 7 wordt reclame gemaakt voor livemail, de opvolger van outlook expres.

U zou ook b.v. Thunderbird kunnen proberen.

Klik op hier om meer over Thunderbird te lezen.

Het nadeel van Windows live is dat er geen controle op schrijffouten is in het Nederlands. Bij Thunderbird kan dat wel zag ik.


Maar het zit dus niet meer op windows 7...dat was eigenlijk mijn vraag.

edrick3
door edrick3 - Feb 19, 2010 om 16:23
27632 Antwoorden / 85 Vragen
0

Hallo,

Gelezen bij schoonpc:

E-MAILDATABASE OVERZETTEN NAAR WINDOWS 7

Zoals bekend is Windows 7 niet uitgerust met een standaard e-mailprogramma. Stapt u over naar dit nieuwe besturingssysteem dan zult u dus gebruik moeten maken van een alternatief programma zoals Windows Live Mail of Outlook. Bij Windows Live Mail kan het archief eenvoudig worden geïmporteerd: open het e-mailprogramma, kies ALT-Bestand, Importeren, Berichten, Microsoft Outlook Express 6 en selecteer de databaselocatie waar de e-mailberichten zijn opgeslagen. Bij Outlook werkt het helaas niet zo simpel want hoewel het programma wel een optie bevat om het archief van Outlook Express te importeren, werkt deze niet (het is namelijk niet mogelijk naar de opslaglocatie van het archief te verwijzen)... Dit probleem kan worden opgelost door het e-mailarchief van Outlook Express reeds op de Windows XP-computer in Outlook te importeren om vervolgens het zojuist aangemaakte Outlook-archief naar de Windows 7-computer over te zetten. Is dat niet meer mogelijk (bijvoorbeeld omdat de oude Windows XP-computer niet meer beschikbaar is), dan kan als tussenstap nog worden geprobeerd Windows Mail (het standaard e-mailprogramma van Windows Vista) onder Windows 7 aan de praat te krijgen. Is het OE-archief eenmaal in Windows Mail geïmporteerd (via Bestand, Importeren, Berichten, Microsoft Outlook Express 6, selecteer de databaselocatie), dan kan het aangemaakte archief alsnog vrij eenvoudig in Outlook worden geïmporteerd (via Bestand, Importeren en exporteren, Internet-e-mail en -adressen importeren, Outlook Express 4.x, 5.x, 6.x of Windows Mail).

Misschien heb je hier iets aan.

Suc6

jos-euro
door jos-euro - Feb 19, 2010 om 17:30
244 Antwoorden / 91 Vragen
0

Hallo Tdehond, op Windows Live Mail zit wel degelijk een Nederlandse spellingcontrole. Op Windows Mail niet. Groetjes, Jos

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Be
Bereket - Jun 20, 2024 om 12:19
Vakantie & reizen

Ik wil graag weten of er meer klachten zijn over Canal Digitaal

Hallo ik heb een flex abonnement bij Canal Digitaal. Nu hebben zij in mei bij de Astra Sateliet de transponders veranderd waardoor ik geen ontvangt meer heb. Om weer via de sateliet te kunnen kijken moet eerst de software geupt-date worden via de dealer. Ik heb extra kosten moeten maken om tijdens de vakantie TV te kunnen kijken. Nu krijg ik wel een maand extra voor mijn flex abonnement maar mijn ... Lees meer

mgroen
mgroen - Jun 23, 2024 om 19:11
Huishouden & energie

bouwer plaatst geen Douche WTW installatie

Ik zit met het volgende:

ik ben koper van een nieuwbouwwoning, onderdeel van een nog te realiseren nieuwbouwproject van in totaal 75 woningen.
Start bouw verwacht najaar 2024. Mijn woning zal voorzien worden van zonnepanelen, warmtepomp en 200 liter boiler. En is geen douche WTW (DWTW) installatie voorzien. Deze wordt ook niet als optie aangeboden in een meerkeuze/meerwerk lijst. ... Lees meer

je
jeremy007 - Jun 23, 2024 om 06:07
Elektronica & tv

Welke tv-box is goed?

ik ben op zoek naar een goede tv-box zodat ik een iptv-abonnement kan gebruiken, het is de eerste keer dat ik mezelf er nog steeds over documenteer, als iemand mij kan informeren, zal ik dat op prijs stellen, ik zal ook elke gedachte delen die ik heb kunnen vinden. Bedankt Lees meer