H.
door H.A.J.vanderPloeg May 1, 2007 om 22:42
Computers & telefonie

Pop3trap

Als ik internet opstart krijg ik de melding Pop3trap, waarbij een klein envelopje te zien is met een vergrootglas, dit slaat op een programma wat ik van Windows gekocht heb, het heeft gewerkt maar nu werkt het niet meer, en krijg ik deze vreemde melding, en ik weet niet wat ik hiermee aan moet. Wie helpt mij?
Alvast bedankt.



319 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

laaglander
door laaglander - May 1, 2007 om 23:19
473 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hallo hilde11,


je hebt het erover dat het van Windows clean up pro, komt, maar wanneer ik ga zoeken op pop3trap kom ik bij een virus scanner uit van PC-cillin. misschien wijst dit erop dat er een virus in je mailbox zit?? of misschien zelfs al op je pc. gebruik de volgende






online scanner
om te kijken of dit zo is.


Laaglander

H.
door H.A.J.vanderPloeg - May 2, 2007 om 22:40
34 Antwoorden / 11 Vragen
0

Die scanner is van Trend Micro en die had ik er al doorheen gehaald. Maar die kan niets vinden.
Heb toen daarna ook nog eens ad-aware erdoor gehaald maar die geeft ook niets aan.
Het gekke is dat het programma Windows clean up pro niet meer werkt.
Ben gisteren, nadat ik antwoord kreeg tot in de nacht bezig geweest,
maar ik krijg het niet weg, het blijft terug komen bij het opstarten van de PC. Misschien weet nog iemand anders raad?
Alvast bedankt.
 



ijzerbroot
door ijzerbroot - May 5, 2007 om 13:01
460 Antwoorden / 6 Vragen
0


Beste hilde11,


pop3trap is een deel van Trend Micro PC-Cillin E-mail scanner. U geeft aan dat deze het tot voor kort steeds heeft gedaan, maar nu niet meer. U heeft het echter niet over een foutmelding ivm pop3trap...Wat is nu uw bedoeling? Wilt u dit weer "werkend" krijgen of wilt u dit van de pc verwijderen?


Volgens virusalert.nl zou het om een worm-infectie kunnen gaan (w32.Ridnu.B). Onderaan de gelinkte pag staat een verwijderinstructie en een link naar een gratis verwijder-tool van Symantec.


Via start -> configuratiescherm -> software zou u dit stukje software van de pc behoren te kunnen weghalen (desnoonds in veilige modus - F8 tijdens herstart indrukken en kiezen voor "veilige modus") Uiteraard werkt dat alleen wanneer het niet om een infectie gaat.


Nadien kunt u deze sofware (de echte versie) weer her-installeren.


Microsoft biedt een "workaround" en meer oplossingen voor mail-problemen (Outlook en Outlook Express)


IJzerbroot

H.
door H.A.J.vanderPloeg - May 5, 2007 om 13:09
34 Antwoorden / 11 Vragen
0

Hallo IJzerbroot,
Wel bedankt, bij het opstarten heb ik niet meer de melding van pop3trap, heb nog een virus scanner gedownload en die erdoor gehaald, die kreeg het wel boven water.
Vreemd dat ik na PC-cillin en Ad-aware gebruikt te hebben, dit niet gebeurde.
Heel hartelijk bedankt voor je antwoord.
Moet nu alleen nog even een programma verwijderen, Windows clean up pro, en daarna opnieuw installeren, en dan werkt alles weer naar behoren.
gr. Hilde 11.



Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

M
M Bourgondien - Jun 21, 2024 om 11:57
Auto & vervoer

Scootmobiel ellende

21-06-2024   Goede morgen   Wij mijn man en ik rijden beide een scootmobiel vanuit de gemeente Heiloo WMO op zich zijn wij er blij mee dat die mogelijkheid bestaat .   Ik rijd al 26 jaar en mijn man 11 jaar   in het verleden bij Hulpmiddelencentrum ook het een en ander meegemaakt 3x een wiel verloren onder het rijden (3 wieler) en dat de scootmobiel of bij het sturen naar links of naa ... Lees meer

je
jelloowmelloow - Jun 26, 2024 om 06:02
Geldzaken & recht

Overstap voor aansluiting glasvezel, oplegging boete gerechtigd?

In juni 2022 sloot ik via de glasvezelaanbieder/aanlegger in mijn regio bij provider 1 een abonnement af voor afname internet en tv via glasvezel. Mijn huidige aansluiting is via VDSL, dus ik dacht erop vooruit te gaan. Over mijn VDSL-provider, provider 2, ben ik al jarenlang heel tevreden. Scherpe prijzen en goede service. Een abonnement afsluiten tijdens de aanleg bespaart aanlegkosten, reden wa ... Lees meer

ke
keesbakels - Jun 27, 2024 om 10:05
Elektronica & tv

Hoe krijg ik hinderlijke voice over weg?

Goedemorgen forumleden,

Bij het afspelen  van de opgenomen programma's "the unheard tapes", uitgezonden door de EO, spreekt er een buitengewoon hinderlijke voice over mee. Niet alleen doet deze (AI?) stem zijn best om vrijwel alle klemtonen verkeerd te leggen, ook zijn er rare versprekingen zoals het uitspreken van D-Day als deedee en van zooi maakt hij 2001. Om van Franse plaatsname ... Lees meer