cv
door cvdlaan Dec 29, 2007 om 16:24
Computers & telefonie

Sims 2 en Vista


Sinds enkele weken hebben wij een nieuwe PC (met Vista) en zijn nu bezig met het opnieuw installeren van de SIMS2 en de uitbreidingspakketten. Het installeren van de SIMS 2 gaat prima, alleen bij het installeren van de uitbreidingspakketten blijft het programma aangeven dat er een probleem is met de TS2upd.exe en dat hier zsm een oplossing voor gezocht wordt, maar vervolgens wordt het uitbreidingspakket weer gedeinstalleerd. Dit geldt voor alle uitbreidingspakketten in ons bezit. Wij hebben via de website van de SIMS al een (algemene) patch gedownload, echter zonder succes. Het probleem blijft zich voordoen. Weet iemand een oplossing?

2936 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

cv
door cvdlaan - Dec 29, 2007 om 19:58
6 Antwoorden / 5 Vragen
0

Hoi Francois,


Dank voor je antwoord. Je antwoord was voor mij de helft van de oplossing, maar leidde tot de volledige oplossing! Nadat ik de compatibileitsmodus had aangepast, bleef het probleem zich helaas toch nog voordoen. Ik heb toen op de site gekeken waarnaar jouw link verwees. Daar las ik dat het zinvol was zoveel mogelijk programma's uit te schakelen, waaronder de virusscanner/firewall e.d., Dat heb ik gedaan. Hierna verliep de update succesvol en hebben we alle uitbreidingspakketten kunnen installeren. Het bleek dat mijn firewall/virusscanner de update mede verhinderde.


Wij zijn in ieder geval nu erg blij dat de Sims2 + uitbreidingen nu werken. Mijn dochter is meteen niet meer achter de PC weg te slaan.


Ook jij een heel goed 2008!


Claudia

labswans
door labswans - Dec 29, 2007 om 19:58
1918 Antwoorden / 10 Vragen
0

sims 2 en vista is op een normale manier niet werkend te krijgen


maar eris een oplossing


bron http://forums.breekpunt.nl/forums/topic.asp?TOPIC_ID=37480


Zie de reactie van KAVD,

Oftewel; haal eerst Sims 2 er weer af. Stop daarna weer de cd in de computer, en ga via start naar "Computer". Rechtermuisknop op het pictogram van je Sims 2 cd, en klik op verkennen. Zoek daarna naar setup.exe, en klik er met je rechtermuisknop op. Klik op eigenschappen en ga naar het tabblad compatibiliteit. Zet een vinkje bij "Dit programma in de compatibileitsmodus uitvoeren:". Uit de lijst selecteer je daarna Windows XP Service Pack 2. Daarna sluit je het eigenschappen venster, en dubbelklik je op setup.exe.

Dan wijst het zich vanzelf wel

Suc6,

Francois


uitvoeren zoals hierboven en het zal dan kunnen werken


groetjes en een voorspoedig 2008 toegewenst , labswans

labswans
door labswans - Dec 29, 2007 om 20:05
1918 Antwoorden / 10 Vragen
0

Francois en labswans zijn niet dezelfde persoon :))


Ik heb het antwoordt van Francois gebruikt om u te helpen


 


labswans

cv
door cvdlaan - Dec 29, 2007 om 22:42
6 Antwoorden / 5 Vragen
0

Sorry, Labswans. Had ik niet begrepen. Alsnog bedankt!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

wi
witteke - May 16, 2024 om 12:47
Geldzaken & recht

Sns 2008 afschrift

Mijn stiefmoeder is overleden
En nu beginnen dus de problemen,ik heb een hele lieve stiefzus trouwens
Mijn vader is sinds 2008 dood
En om een heel lang verhaal kort te maken,mijn erfdeel gaat over wat er op 2008 op de rekening van mijn vader en zijn vrouw stond op het moment van overlijden,volgens hun testamenten
Dat moet nu dus verrekend worden

En we gaan er echt ge ... Lees meer

ja
janarents - May 15, 2024 om 13:23
Winkels & webshops

Schoenen niet ontvangen van zalando

wij hebben 2 paar schoenen besteld  bij zalando en er is een open zak met 1 paar bezorgd door de ptt die voor aan de deur was neergezet en voor dat de deur openging  was de postbode al weg  zonder  dat er is getekent  voor ontvangst Lees meer

da
dameshoed - May 16, 2024 om 09:59
Huishouden & energie

Aanmaning

Wij hebben een factuur ( fact.nr 123) van Vitens gekregen per mail en zoals wel eens vaker kan gebeuren, "zakt" de mail weg.....en je vergeet te betalen.
Je krijgt een herinnering en je betaalt netjes, met vermelding van het desbetreffende factuurnummer (fact 123) Krijgen we opeens ( via de mail) een aanmaning plús kosten van 17,50 op dezelfde factuur ( fact 123) die reeds betaald was. ... Lees meer