jm
door jmvdb Dec 16, 2005 om 18:26
Computers & telefonie

SPAMBOX

Onlangs heb ik een vraag gesteld per e-mail bij Canon over mijn scanner. Na maanden had ik nog niets gehoord. Teneinde raad belde ik de helpdesk en die vertelde dat ze mij al eerder een e-mail gestuurd hadden. Ik vertelde dat ik tot op heden nog geen e-mail gekregen had. Dan moet je je spambox maar een nakijken vertelde de canonmedewerker. Maar wat dat verder inhield wist die medewerker ook niet. Dus mijn vraag is of er iemand weet wat een spambox is en waar ik die kan vinden

4314 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

freya
door freya - Dec 16, 2005 om 18:52
10999 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hallo jmvdb,


Het zal van je internetprovider afhangen of je een spambox hebt. Een spambox is eigenlijk een aparte e-mailbox. Vaak kun je via de service-pagina van je provider een spamfilter op je e-mailaccount aanzetten. Als dat zo is wordt de binnenkomende e-mail gefiltert op spam. Deze spammail wordt dan verplaatst naar je spambox zodat je deze spam niet in je eigen mailbox krijgt.


Helaas is het zo dat af en toe ook wel eens een regulier mailtje in je spambox terecht komt. Je moet dus regelmatig je spambox controleren. Dit kun je dan via webmail doen, zodat je die mailtjes niet eerst hoeft op te halen.


Hoe dat bij jouw provider is geregeld zul je dus even moeten informeren.


m.vr.gr. Freya

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ga
Gargamel1900 - Dec 11, 2023 om 15:16
Computers & telefonie
Gsmweb.nl

Gsmweb.nl

Ik heb een probleem met GSMWEB.nl tw.
ik heb bij hen een nieuw abn afgesloten voor mijn gsm en heb een nieuw toestel bij hen gekocht waar de actie van Samsung op zat waarbij je een tablad kado krijgt binnen de aktieperiode gekocht. Dat heb ik, de aktie ging 2 oktober in en ik heb de factuur aankoop ook op 2 oktober 2023 en ik behoor dus het promotieartikel van Samsung te ontvangen. Alles geda ... Lees meer

El
Elibertus - Nov 28, 2023 om 15:18
Geldzaken & recht

Opzeggen ivm overlijden

Hallo, Mijn moeder is op 8 oktober overleden. Nu wil ik (dochter) haar abonnement stoppen bij Simyo. Dit lukt niet.
Ik heb alles opgestuurd, ook akte van overlijden, alle gegevens doorgegeven, en er wordt gezegd dat het niet kan omdat haar abonnement op haar roepnaam staat. Ze heet A.J. Kaspers-Reukema en haar abonnement staat op Bep Kaspers.
Ze hebben nu al twee keer het abonnementsgeld ... Lees meer

bertwassenberg
bertwassenberg - Dec 11, 2023 om 11:58
Computers & telefonie
TELEFOONTERREUR

TELEFOONTERREUR

Sinds enige tijd belt regelmatig een nummer uit Breda dat ik niet ken én dus niet opneem. Het is tekens hetzelfde liedje. Er wordt gebeld, ik accepteer de oproep niet en binnen 2 seconden wordt opnieuw gebeld. Ik neem weer niet op en dan blijft het enige tijd/uren stil.
Wie/wat zit achter dit nummer?
Hoe kom ik er vanaf? Blokkeren via de iPhone helpt niet! Lees meer