disneymania
door disneymania Apr 8, 2004 om 10:19
Computers & telefonie

Verhoging Casema/Wanadoo

Hallo
Ik loop nu al een aantal dagen te zoeken op verschillende consumenten sites. Maar niemand reageert op de verhogingen van Casema/Wanadoo. Ik ben van de 38,= naar de 48,75 gegaan. Hoe kan dit?? Ik heb wel ergens gelezen dat de gemeente Gouda eist van Casema dat ze het moeten terug draaien.
Ik heb geen bericht gehad van Casema, alleen emails dat de snelheid wordt aangepast. Ik check elke dag de speedtest.nl en ik zie geen verschil.
Ik heb een Breedband Basic abonnement. En heb verleden jaar heel veel problemen gehad met Casema. Totaal 2 maanden offline en veel geld verspilt aan het bellen.
Dus mijn buik is vol van de service van Casema.
Ik woon in omgeving Den Haag, misschien ligt het daar aan!?

Groetjes Mo

509 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ch
door christa_1 - Apr 16, 2004 om 13:12
1 Antwoorden / 1 Vragen
0

ik heb ook casema/wanadoo en bij mij is het niet verhoogt ik betaal nog steeds 38 euro per maand ik woon in de omgeving van utrecht

ee
door eeyore - Apr 16, 2004 om 13:12
23 Antwoorden / 1 Vragen
0

ik heb weliswaar kabelinternet van een andere provider, maar de verhoging van de snelheid werd bij mij pas effectief na het resetten van het modem (= een kwartiertje uit het stopcontact en dan er weer in). Hope it helps, succes verder!

er
door ericdevet - Sep 3, 2004 om 12:03
3 Antwoorden / 0 Vragen
0

1) de snelheidsverhoging is op 30 september voor iedereen doorgevoerd. Hierdoor kan het zijn dat jij nog geen hogere snelheid hebt, omdat september nog niet voorbij is.


2) de verhoging van de 38,= naar 48,75 geeft jou de mogelijkheid (als je dat wil) om per direkt op te zeggen (1 mnd opzeg termijn).

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Br
Brko - Sep 21, 2024 om 21:58
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Situatie:
- onlangs is er lekkage geweest op de 2e verdieping en is er een bedrijf gebeld, deze zouden langskomen en kijken of het ook hersteld kan worden (kapotte dakpan?). 
- het bedrijf is geweest maar ze hebben de dakpan niet rechtgelegd, ze zijn met ladder niet verder gekomen dan de dakgoot aangezien ze het een te stijl dak vonden
- er blijkt meer aan de hand te zijn dan allee ... Lees meer

sn
snokiedeath - Sep 10, 2024 om 18:12
Auto & vervoer

Beeindigen ov chipkaart expres ingewikkeld

Hoi, een ov-chipkaart heeft een houdbaarheidsdatum. Alleen dat is al een zinloze aanslag op het milieu, maar dat even ter zijde. Mijn ov-chipkaart is bijna eindig, dus ontving ik automatisch een nieuwe kaart. Deze nieuwe kaart vervangt de oude. Fysiek gebeurd dit dus vanzelf maar achter de schermen blijft een resterend saldo van €35 achter op mijn oude kaart. Daar wordt niet over gerept.  Om ... Lees meer

Be
Benni - Sep 17, 2024 om 13:25
Huishouden & energie

Moet een winkel je ook helpen als de garantie verlopen is

Hallo,

Wij hebben een plisségordijn gekocht bij Kwantum. Die hield ons lang aan het lijntje wat betreft reparatie. Toen kwam de aap uit de mouw: de garantie was verlopen (met 3 maanden). Maar dat was nog niet alles. Toen we vroegen of er een (uiteraard betaalde) monteur kon komen, werd dit geweigerd. De monteur repareert "immers" enkel binnen de garantietermijn?

Wij vinden d ... Lees meer