be
door belindavs Mar 31, 2015 om 10:00
Computers & telefonie

Vodafone haalt mijn abonnement niet van mijn rekening

Hallo Kassa, ik had een vraagje . Ik heb al jaren een abonnement bij Vodafone. Sinds weken heb ik er alleen problemen mee. Ik heb een abonnement op moeders naam omdat ik jonger was als 18 toen ik hem afsloot , dit werd afgeschreven bij mijn moeder. Ik ben pas geleden naar de Vodafone winkel geweest om mijn nummer van mijn rekeningnummer afgeschreven zou worden . Vodafone vertelde dat dit kon. Een maand verder werden 2 bedragen er af geschreven van mijn en mijn moeder. Toen ging ik naar de Vodafone hoe dit zo kon . Hij vertelde toen dat het niet gaat om deze abonnement van mijn rekening af te halen omdat abonnement op mijn moeder staat . Maar raar he dat een maand eerder wel 2 bedragen van mijn rekening afgehaald werd. Na dat is er al 2 maanden geen bedrag afgehaald omdat ze een storing hadden gehad en ik had gebeld en zou 9 maart er afgehaald worden. Dit is nog steeds niet gebeurt ook deze maand van Maart is er nog niet af.

Nu is mijn vraag Hoeveel maanden mag Vodafone er tegelijk afhalen want de fout ligt bij Vodafone. Omdat hun een storing gehad hebben.

Hebben meerdere mensen problemen nu met Vodafone?

Met vriendelijke groet,
Belinda van Strien

3139 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

crewmember
door crewmember - Apr 1, 2015 om 13:12
1040 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik verwacht dat Vodafone in een keer 3 maanden mag afschrijven.
Je kan immers van tevoren weten dat er 3 maanden aan afschrijvingen aankomen.

Er zal hierover vast iets in hun algemene voorwaarden staan.


Verder gaan 90% van de klachten die hier over mobiele providers binnenkomen over Vodafone. Ik zou hier zo snel mogelijk weggaan als ik jou was.

chesspot
door chesspot - Apr 6, 2015 om 20:19
42 Antwoorden / 6 Vragen
0

[quote=belindavs schreef op dinsdag 31 mrt 2015, 10:00]Hallo Kassa, ik had een vraagje . Ik heb al jaren een abonnement bij Vodafone. Sinds weken heb ik er alleen problemen mee. Ik heb een abonnement op moeders naam omdat ik jonger was als 18 toen ik hem afsloot , dit werd afgeschreven bij mijn moeder. Ik ben pas geleden naar de Vodafone winkel geweest om mijn nummer van mijn rekeningnummer afgeschreven zou worden . Vodafone vertelde dat dit kon. Een maand verder werden 2 bedragen er af geschreven van mijn en mijn moeder. Toen ging ik naar de Vodafone hoe dit zo kon . Hij vertelde toen dat het niet gaat om deze abonnement van mijn rekening af te halen omdat abonnement op mijn moeder staat . Maar raar he dat een maand eerder wel 2 bedragen van mijn rekening afgehaald werd. Na dat is er al 2 maanden geen bedrag afgehaald omdat ze een storing hadden gehad en ik had gebeld en zou 9 maart er afgehaald worden. Dit is nog steeds niet gebeurt ook deze maand van Maart is er nog niet af.

Nu is mijn vraag Hoeveel maanden mag Vodafone er tegelijk afhalen want de fout ligt bij Vodafone. Omdat hun een storing gehad hebben.

Hebben meerdere mensen problemen nu met Vodafone?

Met vriendelijke groet,
Belinda van Strien

chesspot
door chesspot - Apr 6, 2015 om 20:24
42 Antwoorden / 6 Vragen
0

Zeg ze op. Er is moeilijk conact met ze te krijgen.
Maar dit is hun adres:
Vodafone
postbus 1500
6201 BM
Maastricht.
Neem en ander abonnement

chesspot
door chesspot - Apr 6, 2015 om 20:26
42 Antwoorden / 6 Vragen
0

En als ze geld van je rekening halen, storneer dat.
En blokkeer bij je bank hun banknr.

diumenge
door diumenge - Apr 6, 2015 om 20:40
11969 Antwoorden / 15 Vragen
0

[quote=chesspot schreef op maandag 6 apr 2015, 20:26]En als ze geld van je rekening halen, storneer dat.
En blokkeer bij je bank hun banknr.
Prima advies als je met veel incassokosten wilt komen te zitten.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

M
M Bourgondien - Jun 21, 2024 om 11:57
Auto & vervoer

Scootmobiel ellende

21-06-2024   Goede morgen   Wij mijn man en ik rijden beide een scootmobiel vanuit de gemeente Heiloo WMO op zich zijn wij er blij mee dat die mogelijkheid bestaat .   Ik rijd al 26 jaar en mijn man 11 jaar   in het verleden bij Hulpmiddelencentrum ook het een en ander meegemaakt 3x een wiel verloren onder het rijden (3 wieler) en dat de scootmobiel of bij het sturen naar links of naa ... Lees meer

je
jelloowmelloow - Jun 26, 2024 om 06:02
Geldzaken & recht

Overstap voor aansluiting glasvezel, oplegging boete gerechtigd?

In juni 2022 sloot ik via de glasvezelaanbieder/aanlegger in mijn regio bij provider 1 een abonnement af voor afname internet en tv via glasvezel. Mijn huidige aansluiting is via VDSL, dus ik dacht erop vooruit te gaan. Over mijn VDSL-provider, provider 2, ben ik al jarenlang heel tevreden. Scherpe prijzen en goede service. Een abonnement afsluiten tijdens de aanleg bespaart aanlegkosten, reden wa ... Lees meer

ke
keesbakels - Jun 27, 2024 om 10:05
Elektronica & tv

Hoe krijg ik hinderlijke voice over weg?

Goedemorgen forumleden,

Bij het afspelen  van de opgenomen programma's "the unheard tapes", uitgezonden door de EO, spreekt er een buitengewoon hinderlijke voice over mee. Niet alleen doet deze (AI?) stem zijn best om vrijwel alle klemtonen verkeerd te leggen, ook zijn er rare versprekingen zoals het uitspreken van D-Day als deedee en van zooi maakt hij 2001. Om van Franse plaatsname ... Lees meer