euclides
door euclides Apr 17, 2009 om 16:04
Computers & telefonie

Waarschuwing ! Waarom een SMS versturen ?

Bij het zoeken naar een download op internet worden meestal meedere alternatieven gevonden. Steeds vaker kom het voor dat het opgehaalde bestand slechts kan worden geïnstalleerd na het verzenden van een SMS teneinde een "code" toegestuurd te krijgen.


Er zijn meestal ook alternatieven waar dit niet nodig is !

892 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

labswans
door labswans - Apr 17, 2009 om 16:14
1918 Antwoorden / 10 Vragen
0

lees de volgende link goed door en u zal nooit meer limewire en andere site gebruiken dan alleen het usenet


http://www.binaries4all.nl/


groetjes ,labswans


iedereen kan het leren maar beetje oefenen is een kleine vereiste


 

elenay
door elenay - Apr 18, 2009 om 00:32
1031 Antwoorden / 142 Vragen
0

Hartelijk dank labswans, hier kan ik weer wat mee.


Collegiale groet, Elena

OpTijdNaarBed
door OpTijdNaarBed - Apr 18, 2009 om 19:07
1163 Antwoorden / 60 Vragen
0

Deze downloads zijn van een faker. De SMS-dienst is een abonnement voor ongewilde SMS'jes. Nooit, nooit nooit, maar dan ook nooit naar SMS'en. De software die de fakers gebruiken is gewoon gratis te vinden op de échte website. De namen van deze website's zijn bijna identiek als van de fakers!

De links van de fakers zijn overigens meestal gesponsorde links van Google. Het is dus verstandiger om de gewone links te gebruiken, dus niet de geel gekleurde of in het rijtje aan de rechterkant.



dirck
door dirck - Apr 18, 2009 om 19:32
3201 Antwoorden / 3 Vragen
0

Naast die site van Labswans is er nog een hele mooie site die een heleboel uitleg geeft over nieuwsgroepen en torrents, met daarbij een heleboel handleidingen over het installeren en configureren van verschillende programma's.

www.snelrennen.nl



ijzerenhein
door ijzerenhein - Apr 19, 2009 om 21:19
10 Antwoorden / 1 Vragen
0

Hallo.


Ik heb me laatst op een form geregestreerd


 ook hier op kreeg ik een email met het verzoek een sms te sturen naar 4888 met een tekst die ook in de email stond vermeld,waarop ik een sms terug ontving met de mededeling dat de verdere actievatie een werkdag zou gaan duren.Mijn aanmeld datum is 14 april 2009 vandaag is het alweer 19 april maar het is nog steeds niet geactieveerd de kosten van dat sms bericht is 1,50€cent.Ik kan nergens in dat betreffende form aansluiting vinden om aandacht te vragen het geen dus inhuod dat mij 1,50€cent iut mijn zak geklopt.Het wordt steeds gekker toch.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Br
Brko - Sep 21, 2024 om 21:58
Geldzaken & recht

Factuur onterecht ontvangen

Situatie:
- onlangs is er lekkage geweest op de 2e verdieping en is er een bedrijf gebeld, deze zouden langskomen en kijken of het ook hersteld kan worden (kapotte dakpan?). 
- het bedrijf is geweest maar ze hebben de dakpan niet rechtgelegd, ze zijn met ladder niet verder gekomen dan de dakgoot aangezien ze het een te stijl dak vonden
- er blijkt meer aan de hand te zijn dan allee ... Lees meer

sn
snokiedeath - Sep 10, 2024 om 18:12
Auto & vervoer

Beeindigen ov chipkaart expres ingewikkeld

Hoi, een ov-chipkaart heeft een houdbaarheidsdatum. Alleen dat is al een zinloze aanslag op het milieu, maar dat even ter zijde. Mijn ov-chipkaart is bijna eindig, dus ontving ik automatisch een nieuwe kaart. Deze nieuwe kaart vervangt de oude. Fysiek gebeurd dit dus vanzelf maar achter de schermen blijft een resterend saldo van €35 achter op mijn oude kaart. Daar wordt niet over gerept.  Om ... Lees meer

Be
Benni - Sep 17, 2024 om 13:25
Huishouden & energie

Moet een winkel je ook helpen als de garantie verlopen is

Hallo,

Wij hebben een plisségordijn gekocht bij Kwantum. Die hield ons lang aan het lijntje wat betreft reparatie. Toen kwam de aap uit de mouw: de garantie was verlopen (met 3 maanden). Maar dat was nog niet alles. Toen we vroegen of er een (uiteraard betaalde) monteur kon komen, werd dit geweigerd. De monteur repareert "immers" enkel binnen de garantietermijn?

Wij vinden d ... Lees meer