dr
door drupi01 Jan 2, 2013 om 19:43
Computers & telefonie

Windows 8 werkt niet meer correct

Na een upgrade van Windows 7 naar 8 functioneerde de eerste wekten alles perfect. Momenteel start alles supersnel op,maar binnen de metro interface kan ik geen keuzes maken. Met de Windowstoets kan ik wel naar de desktop, waar in eerste instantie alles wél werkt, maar na een poosje kun je ook daar niet alles meer starten. Zelf denk ik aan een warmteprobleem. Als ik de kast openmaak, werkt een grote ventilator wel. Maar misschien zit het probleem bij de grafische kaart. Die kan ik niet zien, zonder alles uit elkaar te halen. Wie heeft soortgelijke ervaringen?

855 2 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

gsm
door gsm - Jan 2, 2013 om 21:33
5940 Antwoorden / 47 Vragen
0

Bij een warmte probleem is een van de ventilatoren stuk of zit er teveel stof in de koellichamen.
Te warm worden betekent meestal dat de PC na enige tijd langzaam wordt, maar nog wel alles uitvoert. Uitblazen of ventilator vervangen is de remedie.

De beste upgrade van Windows 7 naar Windows 8 is er een, waarbij je geen instellingen van Windows 7 overneemt. Een zo schoon mogelijke installatie van Windows 8 is dus het beste.
De problemen die je anders kan krijgen komen vaak pas na verschillende updates voor Windows 8 aan het licht.

Je kunt zorgen voor een goede back-up van al je belangrijke bestanden en daarna de Windows 8 PC vernieuwen (zie PC-instellingen, Algemeen). De bestanden van de gebruiker worden in principe wel bewaard, maar zelf geïnstalleerde programma's en apps zul je daarna waarschijnlijk opnieuw moeten installeren.

dr
door drupi01 - Jan 3, 2013 om 12:59
11 Antwoorden / 5 Vragen
0

Hallo GSM,
Omdat ik gewoon filmpjes kon bekijken, leek het mij toch niet de grafische kaart.
Ik heb systeemherstel kunnen starten en ben anderhalve week teruggegaan.
Het herstel duurde wel lang (ca. 40 minuten), maar daarna functioneerde alles weer.
Bedankt voor de reactie op mijn vraag.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

wi
witteke - May 16, 2024 om 12:47
Geldzaken & recht

Sns 2008 afschrift

Mijn stiefmoeder is overleden
En nu beginnen dus de problemen,ik heb een hele lieve stiefzus trouwens
Mijn vader is sinds 2008 dood
En om een heel lang verhaal kort te maken,mijn erfdeel gaat over wat er op 2008 op de rekening van mijn vader en zijn vrouw stond op het moment van overlijden,volgens hun testamenten
Dat moet nu dus verrekend worden

En we gaan er echt ge ... Lees meer

ja
janarents - May 15, 2024 om 13:23
Winkels & webshops

Schoenen niet ontvangen van zalando

wij hebben 2 paar schoenen besteld  bij zalando en er is een open zak met 1 paar bezorgd door de ptt die voor aan de deur was neergezet en voor dat de deur openging  was de postbode al weg  zonder  dat er is getekent  voor ontvangst Lees meer

da
dameshoed - May 16, 2024 om 09:59
Huishouden & energie

Aanmaning

Wij hebben een factuur ( fact.nr 123) van Vitens gekregen per mail en zoals wel eens vaker kan gebeuren, "zakt" de mail weg.....en je vergeet te betalen.
Je krijgt een herinnering en je betaalt netjes, met vermelding van het desbetreffende factuurnummer (fact 123) Krijgen we opeens ( via de mail) een aanmaning plús kosten van 17,50 op dezelfde factuur ( fact 123) die reeds betaald was. ... Lees meer