je
door jessedylan Jan 4, 2013 om 10:22
Elektronica & tv

Provider

IK hoorde van een kennis die een kleine tv wilde kopen,maar ze moest n grote kopen want haar provider kan niet op n kleine tv.Ik had daar nog nooit van gehoord iemand anders wel,want ik vind het maar raar.Ik oop dat iemand een antwoord heeft.

425 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Jan 4, 2013 om 10:36
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Hallo jessedylan,

Die smoes kende ik ook niet en is uiteraard lariekoek.....
Het enige dat zou kunnen is dat je kennis een kleine TV wilde, waar niet de aansluiting op zat die nodig is om gebruik te kunnen maken van die provider.
Bijvoorbeeld, je kennis wilde gebruik maken van een CAM-module, om zodoende geen decoderkastje te hoeven gebruiken, en die zat dan niet op de betreffende kleine TV.

Maar met 'beeldformaat' alléén heeft het niets te maken en is de uitspraak van de verkoper klinkklare onzin.

m.vr.gr. Freya

ve
door verwijderd - Jan 4, 2013 om 10:56
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik heb een TV-tje van 15 cm waar je gewoon analoge TV op kan ontvangen. Digitaal kan niet want hij heeft geen scart of HDMI aansluiting. TV's die geschikt zijn voor die module waar freya over praat zijn er vanaf 19 inch. Het is dus maar wat je onder klein verstaat.

ve
door verwijderd - Jan 4, 2013 om 15:17
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Ik vermoed dat het verhaal maar deels is doorgekomen. Een logische verklaring zou kunnen zijn dat de verkoper heeft gezegd dat HD TV geen zin heeft op een kleine TV en dat je dan beter een grotere TV kunt kopen.

ve
door verwijderd - Jan 4, 2013 om 18:03
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

jessedylan schreef op vrijdag 4 jan 2013, 10:22: IK hoorde van een kennis die een kleine tv wilde kopen,maar ze moest n grote kopen want haar provider kan niet op n kleine tv.Ik had daar nog nooit van gehoord iemand anders wel,want ik vind het maar raar.Ik hoop dat iemand een antwoord heeft.


Duidelijk een geval van de klok en de klepel.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

M
M Bourgondien - Jun 21, 2024 om 11:57
Auto & vervoer

Scootmobiel ellende

21-06-2024   Goede morgen   Wij mijn man en ik rijden beide een scootmobiel vanuit de gemeente Heiloo WMO op zich zijn wij er blij mee dat die mogelijkheid bestaat .   Ik rijd al 26 jaar en mijn man 11 jaar   in het verleden bij Hulpmiddelencentrum ook het een en ander meegemaakt 3x een wiel verloren onder het rijden (3 wieler) en dat de scootmobiel of bij het sturen naar links of naa ... Lees meer

holiday
holiday - Jun 24, 2024 om 18:13
Vrije tijd & tuin
Hutson wesite zijn oplichters

Hutson wesite zijn oplichters

Hutson laat een filmpje zien op FaceBook en als je dan op bestellen drukt, kom je op hun website terecht en daar laten ze een op het eerste gezicht het zelfde product zien, maar dit blijkt een ander product te zijn met minder toepassingen en veel kleiner.
Als je daar over gaat klagen, dan zeggen ze dat het voldoet aan de gegevens op hun site, maar lang niet met de gegevens van het reclame fil ... Lees meer

Ma
Maximaal70 - Jun 26, 2024 om 12:15
Huishouden & energie

Portaal vernieuwt de ene badkamer wel en de andere niet. even oud, even slecht

Wij zien in onze wijk met Portaal sociale huurhuizen dat er rare verschillen worden gemaakt in het vernieuwen van de oude, schimmelige badkamers. Er is een schimmige selectie gaande waar we de vingers niet achter krijgen. Hetzelfde geldt voor de even oude keukens. Mag dat zomaar? 


Lees meer