po
door post43 Apr 5, 2013 om 14:56
Garantie & verzekeringen

Vesting finance

Ik heb een zorg verzekering bij FBTO ik heb in 2012 de laatste 3 termijnen niet kunnen betalen,omdat ik te weining inkomsten had.Ik kreeg een schrijven van vesting finace dat ik de som van 958 euro moest overmaken,ik liep 3 termijnen achter 3x193,50 met extra kosten dus 958,00 euro.Nu heb ik alles op alles gezet om binnen 14 dagen dit bedrag te voldoen,anders moest ik voorkomen ,ik heb het bedrag overgemaakt maar hoorde maar niks van FBTO nu kreeg ik een schrijven 2 weken later dat ik was aangemeld bij de cvz wanbetaler,heb hierover gebeld naar de FBTO maar hun zeggen dat het weken duurt dat ze het geld hebben van vesting finance,dus hun trekken lekker rente van alle kosten die binnen komen,tot nu toe heb ik niks meer vernomen van de fbto niet en van vesting finance niet,als je moet betalen krijg je meteen brieven en tellefoontjes dat je moet betalen ,maar als je als klant betaald hebt hoor je niks.vesting finace zijn in mijn ogen een stelletje boeven,lekker geld vangen weken vast houden,en maar rente trekken en je betaald al genoeg incasso kosten,als ik geld overmaak staat het de volgende dag erop waarom bij hun niet.ik weet wel waarom hun worden rijk en wij die net rond kunnen komen armer,en vooral in deze tijd moet je de mensen toch niet in de problemen helpen,en als je betaald hebt direkt aktie,geen weken later.

1391 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door vestingfinance - Apr 9, 2013 om 08:51
5 Antwoorden / 0 Vragen
0

Goedendag Post43,

U heeft een bericht geplaatst op dit forum betreffende Vesting Finance. Vesting Finance neemt alle reacties betreffende haar beleid uiterst serieus.

Graag gaan wij daarom met u in gesprek. Hiervoor hebben wij uw gegevens nodig. Wilt u deze sturen naar klachtencoordinatie@vestingfinance.nl? Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groet,
Vesting Finance

Klachtencoordinatie

zoekster
door zoekster - Apr 9, 2013 om 09:30
10966 Antwoorden / 34 Vragen
0

Of je hebt 4 termijnen die je inclusief incassokosten hebt moeten betalen, of er klopt iets niet.

3 termijnen van 193,50 plus drie keer incassokosten (40 euro) is 700,50. Kan nog een beetje rente bijkomen, maar veel kan dat niet zijn.
Kijk dat nog even na.

Wat heb je overigens een gigantisch hoog maandbedrag bij FBTO. Kan er niet wat aanvullends uit, of heb je iets waardoor je gebruik moet maken van zoveel aanvullende zorg/tandarts?

po
door post43 - Apr 9, 2013 om 09:50
2 Antwoorden / 3 Vragen
0

wil even graag reageren op het antwoord van vesting finance.
zoals u weet heb ik gereageerd op uw site,bij het klachten forum,alleen nog niks van gehoord.op 02-04-2013.gaat lekker bij jullie

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ta
tarwe15 - Jul 1, 2024 om 10:55
Computers & telefonie

Smartphone APPS werken niet

Heb een Poco x3 van 35 mnd oud. 
Sinds kort openen  enkele APPS niet. 
Moet tel herstarten dan probleem  verholpen (tijdelijk) 
Heb op advies fabrikant de Mi versie opnw gedownload. Hielp niet. Cache van app verwijderd. Hele toestel terug  gezet  nr fabrieksinstellingen en opnw geïnstalleerd. Probleem blijft bij v.n mail app en bank app zich voordoen. 
Hoe los ik dit o ... Lees meer

Lo
Lodep - Jul 1, 2024 om 14:07
Huishouden & energie

Airco unit defect binnen garantie periode, onderdelen levering duurt lang

Bijna twee jaar geleden heb ik een airco set gekocht. Recentelijk is gebleken dat de buiten unit defect is. Deze heb ik terug gebracht naar waar ik heb gekocht heb, waar na twee weken de bevestiging kwam dat deze inderdaad twee defecte printplaten en een defecte compressor pomp had.
Toen kwam het slechte nieuws; de onderdelen bleken (erg) lange levertijd te hebben, weken tot waarschijnlijk m ... Lees meer

Re
ReneeVV - Jul 1, 2024 om 10:53
Geldzaken & recht
Glas breekt door folie van verhuurder, ben ik aansprakelijk?

Glas breekt door folie van verhuurder, ben ik aansprakelijk?

Toen ik in deze huurwoning kwam in 2020 zat er melk-witte folie op de ramen beneden. Mij is toen niet gemeld dat die folie een probleem zou kunnen vormen, noch is mij verzocht die verwijderen. Ik woon pal aan de straat dus ik vond het zelf wel prettig om die privacy te hebben van de folie.   Begin 2024 begon de folie los te laten, dus ik besloot op eigen kosten deze te vervangen met nieuwe raam ... Lees meer