bu
door burgh Jul 11, 2005 om 14:50
Garantie & verzekeringen

Ziekenfonds

Op 13 mei ben ik met een spoedkeizersnee bevallen van een dochter. We mochten hierna dinsdag de 17e weer naar huis. Omdat ik aanvullend verzekerd ben bij de CZ hoef ik hiervoor niks te betalen. Een paar weken na de bevalling heb ik onze dochter ook in laten schrijven bij de CZ. Omdat mijn man particulier verzekerd is (ook CZ) komt zij op zijn polis te staan. Nu heeft mijn man een nota ontvangen van de CZ voor een DBC-verrichting op 13 t/m 14 mei voor onze dochter. Bij navraag van de CZ zijn dit kosten voor de verzorging van onze dochter in het ziekenhuis???? Ik dacht dat alle kosten bij een keizersnee en de dagen daarna met onze dochter allemaal bij mijn bevalling horen en dus onder mijn aanvullende verzekering vallen. Wie heeft dit ook al eens mee gemaakt?

517 3 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

user123
door user123 - Jul 11, 2005 om 23:35
1346 Antwoorden / 3 Vragen
0

Ik heb Hogervorst laatst op de TV een factuur horen verdedigen waarop kosten stonden welke in die specifieke zaak niet waren gemaakt. Er wordt als het ware een standaard totaalpakket berekend ongeacht of je meer of minder zorg hebt gekregen.

In uw geval gebeurt eigenlijk het omgekeerde: Kosten worden verbijzonderd om deze zodoende buiten de verzekering te laten vallen.

Ik schop dit bericht even naar boven om een antwoord te krijgen.

user123
door user123 - Jul 11, 2005 om 23:37
1346 Antwoorden / 3 Vragen
0

Overigens : Nog gefeliciteerd !

ellenellen
door ellenellen - Jul 12, 2005 om 10:21
5 Antwoorden / 10 Vragen
0

Als eerste proficiat met de geboorte!


Na een keizersnede wordt een baby altijd nagekeken door een (kinder) arts, dit omdat de baby door de verdoving van de moeder een risico loopt om ook wat van deze verdoving mee te krijgen. Meestel wordt ook de dag erna het kindje nogmaals gecontroleerd. Dit zijn medische handelingen bij de baby, en worden bij de zorgverzekeraar van de baby gedeclareerd.


  Ellen

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Be
Bertinieus - Oct 16, 2024 om 15:16
Voeding & gezondheid

Mag mijn tandarts mij weigeren als ik mijn tanden bij een specialist behandel

Beste Kassa,

Ik heb een vraag over de rechten van een patiënt bij het kiezen van tandheelkundige zorg.
Ik sta momenteel ingeschreven bij mijn huidige tandarts en heb een plakbrug bij mij voortanden die vervangen moet worden en een gehele restauratie van mijn kiezen.

Voor mijn inschrijving bij deze tandarts had ik al aangegeven dat ik ook gesprekken had lopen bij een ... Lees meer

De
De Adelaar - Oct 16, 2024 om 16:57
Geldzaken & recht
Wielerflits zoekt telefoonnummers van anonieme gebruikers op

Wielerflits zoekt telefoonnummers van anonieme gebruikers op

De afgelopen dagen heeft de hoofdredacteur van Wielerflits anonieme forumleden gebeld. Dit met betrekking tot reacties onder een nieuwsbericht waarbij de website bekritiseerd werd op slechte journalistiek. De hoofdredacteur licht zijn werkwijze zelf netjes toe:

"(Gebruikers)naam intikken in de zoekmachine. Paar slimme zoektermen en je vindt vaak een adres of 06." Zie hier bijvoorbeeld ... Lees meer

WT
WTH2024 - Oct 14, 2024 om 20:14
Computers & telefonie

Meer mensen problemen met huismerk PrintAbout?

7 jaar lang print ik dagelijks met 2 grootformaat Canon printers met de originele Canon cartridges. In al deze jaren slecht 1 printkop moeten vervangen.

Na een aankoop bij PrintAbout werd ik net als velen telefonisch benaderd of ik het huismerk niet wou proberen.
Ze beloven zelfde kwaliteit en levenslange garantie en dan voor minder geld. Te mooi om waar te zijn? Ja inderdaad! ... Lees meer