de
door deoude Apr 25, 2005 om 09:50
Garantie & verzekeringen

Zilveren kruis en achterstanden

In januari jl. heb ik de tandarts bezocht, daarna de rekening betaald aan de tandarts en de tandartsrekening opgestuurd naar het zilveren kruis. Per februari ben ik (gelukkig) overgestapt naar OZ. Maar wat wil nu, zilveren kruis heeft nog steeds de tandartsrekening niet aan mij vergoed en ik heb nog steeds de maandpremie van januari niet betaald aan zilveren kruis, ik heb wel vaker lang op mijn geld moeten wachten dus vandaar. Zilveren kruis krijgt van mij nu nog 70 euro en ik krijg van zilveren kruis nog 125 euro. Na allemaal dreigbrieven dat ik mijn maandpremie nog moet betalen heb ik maar opgebeld en gezegd dat als zij de premie aftrekken van de tandartsrekening dat ik dan nog steeds 50 euro van ze krijg ipv dat zij geld van mij krijgen. En nu gaan ze het uit handen geven. Bespottelijk want in feite is het zo dat ik geld van zilveren kruis krijg alleen ben ik niet in die positie om het uit handen te geven. Hebben meer mensen deze ervaring? Moet ik nu voet bij stuk houden of toch de maandpremie betalen en maar afwachten wanneer ik mijn geld krijg?


 

430 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

wi
door wipama - Apr 25, 2005 om 10:45
3 Antwoorden / 1 Vragen
0

Je moet eerst de premie van januari betalen en dan ga je het zelfde doen als zij. Geef het uit handen.


Neem even kontakt op met mij en ik help je verder.


Wim Vink

wi
door wipama - Apr 25, 2005 om 10:49
3 Antwoorden / 1 Vragen
0

Het reactie adres is: w.vink@solcon.nl

vladja
door vladja - Apr 25, 2005 om 11:09
8293 Antwoorden / 27 Vragen
0

Dit is een slecht advies. Het Zilveren Kruis gaat echt geen
incassokosten betalen. Die komen dan voor rekening van degene, die de
incasso opgestart is. Blijft er niets meer over van het netto bedrag
van 50 euro. Meer waarschijnlijk is, dat je er nog op toe moet leggen.
Tel uit je "winst".



Vladja





vladja
door vladja - Apr 28, 2005 om 09:21
8293 Antwoorden / 27 Vragen
0

Je moet eerst de maandpremie betalen, dan ben je pas verzekerd voor de
maand januari. En als je verzekerd bent, dan kunnen zij jou de rekening
terugbetalen.



Vladja

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Re
ReneeVV - Jul 1, 2024 om 10:53
Geldzaken & recht
Glas breekt door folie van verhuurder, ben ik aansprakelijk?

Glas breekt door folie van verhuurder, ben ik aansprakelijk?

Toen ik in deze huurwoning kwam in 2020 zat er melk-witte folie op de ramen beneden. Mij is toen niet gemeld dat die folie een probleem zou kunnen vormen, noch is mij verzocht die verwijderen. Ik woon pal aan de straat dus ik vond het zelf wel prettig om die privacy te hebben van de folie.   Begin 2024 begon de folie los te laten, dus ik besloot op eigen kosten deze te vervangen met nieuwe raam ... Lees meer

q.
q.zonneveld - Jul 1, 2024 om 12:48
Elektronica & tv

Hoe zit het met terugleverkosten voor zonnenpanelen als de teruglevering regelmatig wordt geblokkeerd door overbelasting van het net?

Mijn omvormer valt regelmatig uit door overbelasting op het net. Dat scheelt wel 30% t.o.v. de situatie bij mijn vriendin die elders woonachtig is.(zonnenpanelen en installatie zijn identiek). De terugleverkosten zijn bij mij echter veel hoger dan bij haar , terwijl de opbrengst bij haar ruim 20% hoger is dan bij mij, omdat haar dak zuid-west is en bij mij zuid-oost.
, Lees meer

He

Heeft iemand ervaring met een aanvraag gehandicaptenparkeerkaart bij Argonaut?

Heb op 27 mei j.l. een aanvraag ingediendt voor een gehandicaptenparkeerkaart. Tot op op heden geen enkele reactie van Argonaut. Er over gebeld, maar je wordt er niets wijzer van.

Met vriendelijke groet

Herman van der Poort Lees meer