kn
door knuffelbeest Nov 20, 2008 om 06:03
Geldzaken & recht

Bestelling bij Electronica Gigant.

Twee maanden terug heb ik bij electronicagigant.nl een desktop pc besteld. Destijds was de verachtte levertijd meer dan 11 werkdagen. Mijn order had ik netjes betaald, maar na anderhalve maand had ik nog steeds niks gehoord of ontvangen. Inmiddels was de pc op de website weer op voorraad. Ik heb eens een mailtje gestuurd en het probleem voorgelegd, maar geen reactie. Een week later heb ik opnieuw een mailtje gestuurd, maar wederom geen reactie gekregen. Gisteren zag ik dat ze het geld op mijn rekening hebben teruggestort (minus 95 cent) en mijn bestelling hebben geannuleerd, terwijl ik daar niet om had gevraagd. Ik heb dezelfde pc opnieuw besteld, en bij betaling zag ik dat deze ineens €8,50 duurder was. Diezelfde middag heb ik ze geprobeerd te bellen, maar ze waren onbereikbaar. Ik wil niet gaan zeuren om kleine bedragen, maar dit vind ik niet zo netjes. Wat moet ik nou doen? Vriendelijke groeten.

392 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ve
door verwijderd - Nov 20, 2008 om 12:19
0 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dag knuffelbeest,


Je mag in je handen knijpen dat ze het geld hebben teruggestort. De verkoper wil blijkbaar niet meer leveren voor de oude prijs en daar doe je als consument/koper weinig aan. In feite is het terugstorten erg netjes en het niet meer willen leveren onfatsoenlijk, want er was nu eenmaal wél een geldige koopovereenkomst afgesloten.


Met vriendelijke groet, Read3.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

mijnnaamwashaas2345
mijnnaamwashaas2345 - May 23, 2024 om 11:18
Voeding & gezondheid

Wie heeft ervaring met een beeldschermbril?

zijn er verziende mensen (leesbrildragers) die een beeldscherm- of computerbril hebben? Ik heb sinds kort een leesbril maar die werkt niet voor mijn laptopscherm, vandaar de vraag.  Lees meer

jo
joost MCMLX - May 22, 2024 om 11:36
Huishouden & energie
Ben ik nu de enige..?

Ben ik nu de enige..?

Ik vraag me af of ik de enige ben die in zijn kast een hoop navullingen(8!) heeft staan van die mini sprays (toiletverfrissers)puur en alleeen omdat de houders het niet uithouden. Ze gaan bij mij meestal tijdens de eerste flacon kapot ... dan blijf je zitten met een navulling, losse houders zijn niet te koop.
Dus blijf je houders kopen met vullingen ....
Bij navraag Jumbo(losse houders) ... Lees meer

Ch
Chantoetie - May 23, 2024 om 10:43
Geldzaken & recht

Verkeersoverlast. Wat kan ik doen?

Ik ervaar sinds 2- 3 jaar een enorme hinder van het verkeer, zelfs zo erg dat ik er psychisch onder te lijden heb.    In 2019 heb ik mijn huidige huurwoning betrokken en wat was ik gelukkig! En ja, toen lag de weg er natuurlijk ook al. Nu zou je denken; waarom dan aan een weg gaan wonen?   De eerste 2 jaren had ik hier geen last van en het verkeer is in korte tijd in veelvoud toegenomen vo ... Lees meer