ko
door kompalaya Dec 26, 2008 om 08:57
Geldzaken & recht

Betalen of niet

Afgelopen jaar ben ik op vakantie geweest naar een camping van Knaus (in zo stacaravan) in Duitsland, gelijk daaropvolgend zijn we doorgereist en hebben we verbleven in een hotel in Zuid Duitsland. Om niet in een keer terug te hoeven rijden hadden we bij de eerste camping gevraagt of er nog plek was op een camping van hun haverwege mijn terugreis. Ik had aangegeven dat we maximaal 5 dagen zouden blijven.De jongen van de receptie kwam vertellen dat er plek genoeg was.Wij dus eerst naar dat hotel en op de terugreis naar die camping. Alles ging prima tot het weer wat minder werd en we na drie dagen besloten naar huis te gaan. Ik kreeg aan de balie de rekening voor 5 dagen voorgeschoteld. Nadat ik duidelijk had gemaakt dat ik niets geboekt had en alleen had gevraagt of  r plek was stonden die dames daar me alleen maar aan te gapen. Ze hadden inmiddels wel mijn borg op de toonbank gelegt. Die heb ik toen maar gepakt en ben toen weggereden. De sleutel van de slagboom heb ik toen in het apparaat achtergelaten. Toen ik thuis kwam lag er op de deurmat een boekingsbevestiging van het verblijf op de tweede camping. Die heb ik natuurlijk nooit kunnen zien en op reageren omdat we toen in het hotel zaten. Ik heb wel gelijk de drie overnachtingen overgemaakt op hun rekening. Nu krijg ik na een paar maanden dus rekeningen opgestuurd voor twee overnachtingen en voor het vergoeden van de sleutel die ik meegenomen zou hebben. Er zit ook een brief bij van een Rechtsanwalt waarin staat dat bij een volgend bezoek aan Duitsland ik letterlijk "ünannhmlichkeiten  zu erfahren" Mijn vrouw vindt dat ik moet betalen om van het gezeik af te zijn en is bang dat het steeds meer wordt. Zit nu al 60 euro van die Rechtsanwalt bij.


Ik vind dat we niet moeten betalen omdat ik niet voor vijf nachten wil betalen omdat we er maar drie nachten zijn geweest. Verder wil ik me niet laten intimideren door brieven terwijl zij er niet van kan slapen.


 

747 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

jo
door joep873 - Dec 26, 2008 om 10:05
103 Antwoorden / 0 Vragen
0

Doe je vrouw een plezier en betaal gewoon. Dit ga je niet winnen.


grindweg
door grindweg - Dec 26, 2008 om 10:15
2308 Antwoorden / 28 Vragen
0

het is jullie woord tegen hun .u heeft de sleutel uit nijd er in gelaten dus de sfeer was al verpest. u had het daar af moeten handelen dan was u klaar geweest. mijn advies nu op dit moment met deze gegevens gewoon betalen.denk ook aan volgende vakanties en uw vrouw. prettige tweede kerstdag

ko
door kompalaya - Dec 26, 2008 om 11:38
11 Antwoorden / 2 Vragen
0

Tja, ik had nog de illusie dat als je niks doet ze vanzelf ophouden met brieven sturen. Dat ze het geld toch nooit zouden kunnen incasseren.


Het gaat me niet eens om het geld, 118 euro.(nu verhoogt met 60 euro)


Ik zal mijn principes maar eensopzij zetten en voor de gemoedstoestand van mijn vrouw het geld maar overmaken naar die boeven.


 

grindweg
door grindweg - Dec 26, 2008 om 11:43
2308 Antwoorden / 28 Vragen
0

ik denk dat u zo het beste handelt gevoel moet niet de plaats van het verstand innemen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ro
Rolf W - Feb 8, 2023 om 19:54
Voeding & gezondheid

10 euro duur voor 1 oxazepam?

ik heb 2 oxazepam gevraagd daar ik een MRI-scan krijg.   Benu apotheek, gelegen aan de Slochterenweg te Arnhem belde mij op en vertelde dat ik 20 euro dien te betalen voor 2 pilletjes. Op internet staan ze voor minder.   Nou begrijp ik dat Benu meer kosten heeft maar ik vind 20 euro eigenlijk wel veel te veel.   Wat vind u ervan?

Wordt ik nou opgelicht? ... Lees meer

do
don.quichot7 - Feb 8, 2023 om 16:06
Computers & telefonie
Cool blue

Cool blue

Afgelopen december (2022) een OnePlus Nord ce2 Lite gekocht via Cool Blue.
Helaas werkte de vingersensor binnen enkele weken niet meer. Deze zit ongelukkigerwijs in de aan- & uitknop van de telefoon.
De reparatie onder garantie aangeboden bij Cool Blue. Maar dan, op 16 januari aangemeld en in week 3 mijn mobiel opgestuurd.
Vandaag 8 februari krijg ik een mail met de aankondig ... Lees meer

ma
mastorm - Feb 8, 2023 om 18:58
Winkels & webshops

Wie kent besties

Een vest besteld bij besties, half januari. Tot op heden niets ontvangen. Mail gestuurd, anttwoord pakketje zoek geraakt. Maar ze zouden het opsturen. Tot op heden niets. Paar maal gebeld, antwoordapparaat. Ingesproken,  met verzoek terug te bellen. Je snapt het al, geen reactie. Wie kent dit bedrijf en hoe kan ik mijn geld terug krijgen Lees meer