ko
door kompalaya Dec 26, 2008 om 08:57
Geldzaken & recht

Betalen of niet

Afgelopen jaar ben ik op vakantie geweest naar een camping van Knaus (in zo stacaravan) in Duitsland, gelijk daaropvolgend zijn we doorgereist en hebben we verbleven in een hotel in Zuid Duitsland. Om niet in een keer terug te hoeven rijden hadden we bij de eerste camping gevraagt of er nog plek was op een camping van hun haverwege mijn terugreis. Ik had aangegeven dat we maximaal 5 dagen zouden blijven.De jongen van de receptie kwam vertellen dat er plek genoeg was.Wij dus eerst naar dat hotel en op de terugreis naar die camping. Alles ging prima tot het weer wat minder werd en we na drie dagen besloten naar huis te gaan. Ik kreeg aan de balie de rekening voor 5 dagen voorgeschoteld. Nadat ik duidelijk had gemaakt dat ik niets geboekt had en alleen had gevraagt of  r plek was stonden die dames daar me alleen maar aan te gapen. Ze hadden inmiddels wel mijn borg op de toonbank gelegt. Die heb ik toen maar gepakt en ben toen weggereden. De sleutel van de slagboom heb ik toen in het apparaat achtergelaten. Toen ik thuis kwam lag er op de deurmat een boekingsbevestiging van het verblijf op de tweede camping. Die heb ik natuurlijk nooit kunnen zien en op reageren omdat we toen in het hotel zaten. Ik heb wel gelijk de drie overnachtingen overgemaakt op hun rekening. Nu krijg ik na een paar maanden dus rekeningen opgestuurd voor twee overnachtingen en voor het vergoeden van de sleutel die ik meegenomen zou hebben. Er zit ook een brief bij van een Rechtsanwalt waarin staat dat bij een volgend bezoek aan Duitsland ik letterlijk "ünannhmlichkeiten  zu erfahren" Mijn vrouw vindt dat ik moet betalen om van het gezeik af te zijn en is bang dat het steeds meer wordt. Zit nu al 60 euro van die Rechtsanwalt bij.


Ik vind dat we niet moeten betalen omdat ik niet voor vijf nachten wil betalen omdat we er maar drie nachten zijn geweest. Verder wil ik me niet laten intimideren door brieven terwijl zij er niet van kan slapen.


 

897 4 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

jo
door joep873 - Dec 26, 2008 om 10:05
103 Antwoorden / 0 Vragen
0

Doe je vrouw een plezier en betaal gewoon. Dit ga je niet winnen.


grindweg
door grindweg - Dec 26, 2008 om 10:15
2308 Antwoorden / 28 Vragen
0

het is jullie woord tegen hun .u heeft de sleutel uit nijd er in gelaten dus de sfeer was al verpest. u had het daar af moeten handelen dan was u klaar geweest. mijn advies nu op dit moment met deze gegevens gewoon betalen.denk ook aan volgende vakanties en uw vrouw. prettige tweede kerstdag

ko
door kompalaya - Dec 26, 2008 om 11:38
11 Antwoorden / 2 Vragen
0

Tja, ik had nog de illusie dat als je niks doet ze vanzelf ophouden met brieven sturen. Dat ze het geld toch nooit zouden kunnen incasseren.


Het gaat me niet eens om het geld, 118 euro.(nu verhoogt met 60 euro)


Ik zal mijn principes maar eensopzij zetten en voor de gemoedstoestand van mijn vrouw het geld maar overmaken naar die boeven.


 

grindweg
door grindweg - Dec 26, 2008 om 11:43
2308 Antwoorden / 28 Vragen
0

ik denk dat u zo het beste handelt gevoel moet niet de plaats van het verstand innemen.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Ro
Robin Martens - Feb 22, 2024 om 12:08
Elektronica & tv
KPN opzegging stilzwijgend geannuleerd

KPN opzegging stilzwijgend geannuleerd

Op 10-12-23 heb ik mijn kpn abonnement via hun online formulier opgezegd (Liep tot 18-01-24), helaas hebben ze dit zelf geannuleerd toen ik de telefoon niet heb opgenomen. Mevrouw aan de telefoon zei dat er in de notitie stond "Klant niet gesproken, klant blijft bij KPN", ook zei ze dat ik niet online kon opzeggen zonder dat ze me zouden spreken.
In hun mail staat echter:
"Om uw opzegg ... Lees meer

Ba
Bart0404 - Feb 22, 2024 om 19:46
Garantie & verzekeringen

Hoe lang blijft een weigering van een verzekering staan?

30 jaar geleden heb ik mijn auto verzekering te laat betaald en ben destijds geroyeerd, met mijn jeugdige onschuld heb ik daarna een andere vezekering afgesloten en de vraag " bent u al eens geweigerd bij een andere vezekering" met nee beantwoord. Dit bleek een heel stomme fout te zijn want hierdoor werd ik wederom geweigerd en kreeg ik ook nog een notitie achter mijn naam zodat ik alleen nog maar ... Lees meer

Atina1
Atina1 - Feb 21, 2024 om 09:53
Garantie & verzekeringen

WE KAN MIJN VERTELEN OVER GEEL RARE BEDRIJF PERSOONALARMERING B.V.?

iK HEB MET DIT BEDRIJF CONTRACT AFGESLOTEN MAAR GEEN KOPIE VAN CONTRACT GEEN AFZZEGINGS FORMULIER GEEN WELKOMSTMAP GEKREGEN  TELEFOONNUMMER IS AFGESCHERMD DUS GEEN CONTACT MET DIT BEDRIJF IK DENK DAT IS GEWOONE . IK WIL IN CONTACT KOMEN MET MENSEN DIE HEBT IETS TE MAKKEN MET DIT BEDRIJFOPLICHTERS Lees meer