spooky01
door spooky01 Mar 23, 2011 om 20:55
Geldzaken & recht

Bezuinigingen

De laatste weken hoor je de regering geld geven aan landen waar een ramp is gebeurd, meedoen aan "oorlogen" (kon geen ander woord er voor vinden) het geld geven aan een noodfonds. Maar hoe gaan we dat nu allemaal betalen, nu we hier in Nederland aan het bezuinigen zijn op dingen die de mensen hard nodig hebben en dan heb ik het vooral over de gehandicapten in de samenleving. Hoe kunnen ze dit aan ons verkopen, ikzelf ben hier aardig pist off over.

401 5 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

valerius-2
door valerius-2 - Mar 23, 2011 om 21:02
7840 Antwoorden / 95 Vragen
0

Ja mooi weer spelen met andermans geld is gemakkelijk. Maar voor zichzelf zorgen ze wel dat ze niets tekort komen.

rj
door rjw - Mar 23, 2011 om 21:53
3266 Antwoorden / 5 Vragen
0

Je kan als Nederland natuurlijk nog meer naar binnen gaan kijken dan wat we nu al doen, maar op een gegeven moment wordt je dan echt uitgekotst door de internationale gemeenschap. En dan is het gauw over en uit met onze welvaart.

Dit zijn domweg verplichtingen waar je niet aan kunt ontkomen. Naast menslievendheid kan je dit ook zien als investeringen.

pino123
door pino123 - Mar 24, 2011 om 07:49
2763 Antwoorden / 14 Vragen
0

Prima, dat het verplichtingen zijn, bij mij op mij werk vliegen er volgend jaar 6 personeelsleden uit, maar we kunnen wel voor 20 miljoen aan F16's sturen naar Libië, soms vraag ik mij af waar de prioriteiten liggen voor Nederland.
Ik begrijp je opmerking betreffende menslievendheid, maar het zien als een investering...

commonsence
door commonsence - Mar 24, 2011 om 07:57
54 Antwoorden / 13 Vragen
0

Het is een kwestie van belangen afwegen door de bewindslieden die het Nederlandse imago in het buitenland belangrijker vinden dan het welzijn van onze zwaksten in de Nederlandse maatschappij. Maar het meest trieste is dat dat buitenland nauwelijks weet waar precies Nederland op de kaart ligt.

de motormuis
door de motormuis - Mar 24, 2011 om 13:22
598 Antwoorden / 13 Vragen
0

Ik persoonlijk ben van mening dat er in Nederland zelf nog genoeg mensen rondlopen die in de problemen zitten. Kunnen niet rond komen en kunnen nergens terecht. Hebben schuldsanering nodig, zijn uit huis gezet en slapen mee en dan bij familie of kennissen of buiten.Zorg eerst eens voor die mensen, en andere Nederlanders die het nodig hebben.Wij krijgen ook geen hulp uit het buitenland of uit Brussel hiervoor. Moeten de belastingbetalers maar weer voor opdraaien.En dan inderdaad bakken geld naar buitenland.Ben daar ook op tegen.
En het zal echt niet zo zijn als Nederland die bijdrage's mindert of afschaft dat we dan op een zwarte lijst komen,er zijn nog genoeg landen die nergens hun steun of geldbijdrage aan leveren.

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Gr
Grekoki - May 3, 2024 om 09:47
Computers & telefonie

Welke smartfone maakt mooie foto's?

Ik heb mijn Huawei-telefoon in de trein laten liggen en helaas door niemand "gevonden". Moet dus nieuwe telefoon,gebruik hem het meest om foto's te maken,liefst Natuurfoto's en zo kleurgetrouw mogelijk en was tevreden met mijn Huawei.Denk nu aan Samsung,mijn zus kocht de Samsung A53 5G en gebruikt hem ook het meest het meest om "mooie"foto's te maken en nu zijn de kleuren veel te BLAUW!!! Dus als ... Lees meer

Ni
Niet-op-vakantie - May 2, 2024 om 11:05
Vakantie & reizen

Mag corendon dit zomaar doen?

Goedemiddag,

Op 30 april boekten wij een last minute bij Corendon. We kozen een rondreis Spanje, last minute, met vertrekdatum 11 mei. Op 10 en 11 mei was de prijs van deze reis goedkoper: 446 euro pp maar vlucht vanaf Eindhoven. Geen vreemde prijs voor een last minute met 3* hotel (Logies) over 10 dagen, dachten wij. Met de koffers en alle andere extra kosten erbij kwamen we op een bed ... Lees meer

kl
kl.beens - May 2, 2024 om 11:57
Winkels & webshops

Hoe kan ik On that ass bereiken?

Ik heb begin dit jaar fotoboeken besteld bij Albelli samen met een collega, daarbij konden we 3 producten gratis bestellen uit een lijst van verschillende leveranciers. Mijn collega ging voor een onderbox van "On that ass". Ik heb 2 eurocent betaald en zijn adres opgegeven. Nadat hij zijn "gratis" onderbox had ontvangen, kreeg hij elke maand een ander onderbox. Hij had mij na de 1e zending gebeld ... Lees meer