bo
door bossebol Jul 29, 2010 om 13:40
Geldzaken & recht

Deurwaarder

wij hebben ooit op een camping gestaan maar daar moesten we vanaf omdat er alleen nieuwe chaletjes op mochten staan ik had toen een achterstand staangeld lopen die via een deurwaarder verder loopt ik heb een paar keer betaald maar omdat we geen uitkering hadden en mijn man zonder werk zit verder niet meer betaald nu kreeg ik 14 dagen geleden een brief van de deurwaarder dat ze beslag kwamen leggen op mijn inboedel ik heb de hele dag binnen gezeten maar er is niemand geweest nu hebben we vandaag weer wat geld binnen gekregen omdat mijn man een week kon werken dus wilde ik via de site van de deurwaarder kijken wat ik nog allemaal moet betalen maar nu staat er dit Uw dossier is inmiddels gesloten en niet meer via deze website in te zien.
weet iemand wat dit betekent?

1142 6 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

herrdroetker
door herrdroetker - Jul 29, 2010 om 13:48
275 Antwoorden / 10 Vragen
0

Lieber Bossebol,

Wat dat betekent, kan ik u helaas niet zeggen. Het kan van alles zijn. Het beste lijkt mij dat u de deurwaarder zelf opbelt om te vragen naar de stand van zaken. Dan hoort u het uit de eerste hand.

Gesundheit!
HerrDoktorOetker

vladja
door vladja - Jul 29, 2010 om 14:00
8293 Antwoorden / 27 Vragen
0

Voordat er beslag kan worden gelegd op de inboedel moet er een uitspraak van de rechter liggen, waarin de campinghouder in het gelijk is gesteld voor betreft de vordering. Daarvan moet je toch bericht hebben gehad, doordat er een dagvaarding uitgebracht moet zijn (bij jou bezorgd).

Heb je die ontvangen? En was je al die tijd ingeschreven op het goede adres in het Bevolkingsregister?

Vladja

bo
door bossebol - Jul 29, 2010 om 14:43
12 Antwoorden / 9 Vragen
0

ik heb geen beslagbrief van de rechter gehad en ja we wonen al 4 jaar op dit adres dus snap er niks ik stond 4 jaar geleden bij mijn vader ingeschreven maar als daar de deurwaarder geweest zou zijn had ik wel iets gehoord van mijn vader ik heb gisteren ook een brief van de camping gehad met een rekening over 2010 gas en licht tjaa ik sta er al 4 jaar niet meer mijn caravan hebben ze toen ook gesloopt dus weet niet hoe ze daar nou weer bij komen er zijn veel mensen die in de klins liggen met hun er werd in die tijd veel buitenom gedaan een hoep gerotzooid met de oficieele papiern enzo omdat wij er woonden en dat mocht toen officieel nog niet ik wacht het wel af

herrdroetker
door herrdroetker - Jul 29, 2010 om 22:54
275 Antwoorden / 10 Vragen
0

Lieber Bossebol,

U kunt het beste contact opnemen met de deurwaarder. Met die rekening van de camping voor gas over 2010 en het verhaal dat u daar al 4 jaar weg bent, staat u zeker sterk. Het lijkt er op dat de camping fraudeert. Het is zeer vreemd dat u geen vonnis van de kantonrechter (beslaglegging) heeft ontvangen. De deurwaarder weet u echt wel te vinden. Misschien is het een of ander opzetje om u bang te maken. U schreef dat de deurwaarder een website heeft. Kunt u de hyperlink geven? Dan ga ik eens kijken of het een echte is.

Gesundheit!
HerrDoktorOetker

bo
door bossebol - Sep 8, 2010 om 10:49
12 Antwoorden / 9 Vragen
0

sorry heeft lang geduurd maar had geen internet meer modem was kapot maar de website is http://www.janssen-janssen.nl/

vladja
door vladja - Sep 8, 2010 om 11:29
8293 Antwoorden / 27 Vragen
0

Die firma heeft twee bedrijfsonderdelen: nl. een incasso-gedeelte (zoals alle ander incasso cowboys) en deurwaarders-gedeelte.

Vaak gebruikt een incasso-deel, het deurwaardersdeel om druk uit te oefenen/indruk te maken.

Als er geen rechterlijk vonnis is, waarin de eis van de campinghouder is toegekend, kan er geen beslag worden gelegd.

Vladja

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

ke
keesbakels - Jun 27, 2024 om 10:05
Elektronica & tv

Hoe krijg ik hinderlijke voice over weg?

Goedemorgen forumleden,

Bij het afspelen  van de opgenomen programma's "the unheard tapes", uitgezonden door de EO, spreekt er een buitengewoon hinderlijke voice over mee. Niet alleen doet deze (AI?) stem zijn best om vrijwel alle klemtonen verkeerd te leggen, ook zijn er rare versprekingen zoals het uitspreken van D-Day als deedee en van zooi maakt hij 2001. Om van Franse plaatsname ... Lees meer

Ma
Maximaal70 - Jun 26, 2024 om 12:15
Huishouden & energie

Portaal vernieuwt de ene badkamer wel en de andere niet. even oud, even slecht

Wij zien in onze wijk met Portaal sociale huurhuizen dat er rare verschillen worden gemaakt in het vernieuwen van de oude, schimmelige badkamers. Er is een schimmige selectie gaande waar we de vingers niet achter krijgen. Hetzelfde geldt voor de even oude keukens. Mag dat zomaar? 


Lees meer

je
jelloowmelloow - Jun 26, 2024 om 06:02
Geldzaken & recht

Overstap voor aansluiting glasvezel, oplegging boete gerechtigd?

In juni 2022 sloot ik via de glasvezelaanbieder/aanlegger in mijn regio bij provider 1 een abonnement af voor afname internet en tv via glasvezel. Mijn huidige aansluiting is via VDSL, dus ik dacht erop vooruit te gaan. Over mijn VDSL-provider, provider 2, ben ik al jarenlang heel tevreden. Scherpe prijzen en goede service. Een abonnement afsluiten tijdens de aanleg bespaart aanlegkosten, reden wa ... Lees meer