ti
door ti110031 Mar 23, 2004 om 20:59
Geldzaken & recht

Ervaringen met Lvow thuiswerkorganisatie

Sinds kort heb ik mij opgegeven bij het Lvow, een organisatie die bemiddeld met thuiswerk. Tot op heden heb ik nog geen vacatures ontvangen om op te reageren. Is er iemand die met deze organisatie ervaring heeft en deze met mij wil uit wisselen? Groetjes, Jacqueline

365 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

se
door seamion - May 21, 2004 om 20:34
16 Antwoorden / 0 Vragen
0

Dit zegt Tros Radar over thuiswerk. Misschien is dit antwoord voldoende?


De redactie van Tros Radar krijgt veel klachten over thuiswerk. In het huidige economische klimaat willen veel mensen thuis wat bijverdienen.

Aanbieders van thuiswerk spelen hier handig op in. Om je voor werk aan te melden, dien je een 0900 nummer te bellen. Dit kost gemiddeld zo'n 1 euro per minuut.

Voor een inschrijving hang je ongeveer 20 minuten aan de telefoon zonder dat het daadwerkelijk wat oplevert. Sommige aanbieders maken het zelfs nog bonter. Ze sturen je na deze lange inschrijving mailtjes en beloven dat er werk voor je is.

Vervolgens hang je opnieuw vruchteloos 25 minuten aan de telefoon. Kortom: de enigen die écht aan thuiswerk verdienen, zijn de aanbieders zelf.


Ga ook eens op deze site kijken, die biedt veel goede tips. Of ze betrouwbaar zijn weet ik niet, maar ze vragen in ieder geval geen geld!! http://www.produktiewerk.nl/homepage.htm


Succes !

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Re
ReneeVV - Jul 1, 2024 om 10:53
Geldzaken & recht
Glas breekt door folie van verhuurder, ben ik aansprakelijk?

Glas breekt door folie van verhuurder, ben ik aansprakelijk?

Toen ik in deze huurwoning kwam in 2020 zat er melk-witte folie op de ramen beneden. Mij is toen niet gemeld dat die folie een probleem zou kunnen vormen, noch is mij verzocht die verwijderen. Ik woon pal aan de straat dus ik vond het zelf wel prettig om die privacy te hebben van de folie.   Begin 2024 begon de folie los te laten, dus ik besloot op eigen kosten deze te vervangen met nieuwe raam ... Lees meer

He

Heeft iemand ervaring met een aanvraag gehandicaptenparkeerkaart bij Argonaut?

Heb op 27 mei j.l. een aanvraag ingediendt voor een gehandicaptenparkeerkaart. Tot op op heden geen enkele reactie van Argonaut. Er over gebeld, maar je wordt er niets wijzer van.

Met vriendelijke groet

Herman van der Poort Lees meer

M
M Bourgondien - Jun 21, 2024 om 11:57
Auto & vervoer

Scootmobiel ellende

21-06-2024   Goede morgen   Wij mijn man en ik rijden beide een scootmobiel vanuit de gemeente Heiloo WMO op zich zijn wij er blij mee dat die mogelijkheid bestaat .   Ik rijd al 26 jaar en mijn man 11 jaar   in het verleden bij Hulpmiddelencentrum ook het een en ander meegemaakt 3x een wiel verloren onder het rijden (3 wieler) en dat de scootmobiel of bij het sturen naar links of naa ... Lees meer