sh
door sh222487 Jun 28, 2004 om 13:04
Geldzaken & recht

Eurotv

wij hebben bij eurotv een smokeaway pakket besteld.


de levering liet nog al lang op zich wachten.


na enige tijd kregen wij een brief dat de levering nog langer zou duren.inmiddels was ik al gestopt met roken en heb het pakket ongeopend retour gezonden.


eurotv heeft een brief gestuurt dat ik niet aan de voorwaarden had voldaan omdat ik geen garantieformulier had ingevuld.na heelveel telefoontjes en heel veel beloften heb ik mijn geld nog steeds niet terug.


Toen heb ik de consumentenbond gebeld en deze hebben mij geadviseert om een aangetekende brief te versturen om mij te beroepen op de wet koop op afstand en mij onmiddelijk het verschuldigde terug te betalen.


Ik krijg geen enkele reactie van eurotv


Wat kan ik nu nog doen?

571 1 Rapporteer

Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Let op! Gesloten topics hebben een archieffunctie. De vragen sluiten mogelijk niet meer aan bij de huidige situatie en kunnen gedateerde informatie bevatten.

ymca_1
door ymca_1 - Jun 28, 2004 om 19:21
63 Antwoorden / 0 Vragen
0

Op het moment dat je na het versturen van de aangetekende brief geen reactie krijgt, en dus ook geen geld terug, dan zit er behalve de mogelijkheid van een consumentenprogramma dat aandacht geeft niets anders op dan het voor de rechter uit te spelen.


Helaas kost dit wel geld en is het vaak niet de moeite waard om het te beginnen. Vind je het een principe kwestie, dan raad ik je aan om het uit te spelen. Op het moment dat je wint, kan je aan de rechter vragen om de gemaakte kosten door de tegenpartij terug te vragen.


Succes!

Terug naar de vraag

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Mo
Movara - Jul 3, 2024 om 13:27
Winkels & webshops

Tegoedbon en geen geld na aankoop van kapot kledingstuk mag dat

heb een blouse (€19,99)gekocht in 2e handswinkel waar men zegt dat elk stuk zorgvuldig wordt nagekeken.
Helaas is bij dit stuk een fabricagefout over het hoofd gezien. Ik heb gebeld (14/6-'24); moest foto's met toelichting per email sturen.
hierna 2x gebeld en vanochtend uitsluitsel gekregen: geld kan niet teruggegeven of overgemaakt worden; dit staat ook op de kassabon.
Bij uitz ... Lees meer

ke
keesbakels - Jun 27, 2024 om 10:05
Elektronica & tv

Hoe krijg ik hinderlijke voice over weg?

Goedemorgen forumleden,

Bij het afspelen  van de opgenomen programma's "the unheard tapes", uitgezonden door de EO, spreekt er een buitengewoon hinderlijke voice over mee. Niet alleen doet deze (AI?) stem zijn best om vrijwel alle klemtonen verkeerd te leggen, ook zijn er rare versprekingen zoals het uitspreken van D-Day als deedee en van zooi maakt hij 2001. Om van Franse plaatsname ... Lees meer

q.
q.zonneveld - Jul 1, 2024 om 12:48
Elektronica & tv

Hoe zit het met terugleverkosten voor zonnenpanelen als de teruglevering regelmatig wordt geblokkeerd door overbelasting van het net?

Mijn omvormer valt regelmatig uit door overbelasting op het net. Dat scheelt wel 30% t.o.v. de situatie bij mijn vriendin die elders woonachtig is.(zonnenpanelen en installatie zijn identiek). De terugleverkosten zijn bij mij echter veel hoger dan bij haar , terwijl de opbrengst bij haar ruim 20% hoger is dan bij mij, omdat haar dak zuid-west is en bij mij zuid-oost.
, Lees meer